G gulayn Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 19 2 1 23 Dün 18:53 Konu Sahibi Konu Sahibi gulayn #1 Merhabalar 8 haftalık hamileyim koyu kahverengi kanamalarım lekelenme tarzında oluyor ve kaşık ağrılarım var böyle durum yaşayanlar var mı
Merhabalar 8 haftalık hamileyim koyu kahverengi kanamalarım lekelenme tarzında oluyor ve kaşık ağrılarım var böyle durum yaşayanlar var mı
E elmalar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 760 118 53 33 Dün 19:30 Konu Sahibi Konu Sahibi gulayn #2 Bende açık pembe oldu 3-4 kez
K kahvelergeldi Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2025 168 37 13 31 Dün 19:38 Konu Sahibi Konu Sahibi gulayn #3 gulayn .!.: Merhabalar 8 haftalık hamileyim koyu kahverengi kanamalarım lekelenme tarzında oluyor ve kaşık ağrılarım var böyle durum yaşayanlar var mı Genişletmek için tıkla... Bende 7 buçuk haftadayım canım ağrılar var evet ara ara oluyor büyüyor rahim normal ama lekelenmeyi bilmiyorum yaşamadım hiç bebişi gördün mü
gulayn .!.: Merhabalar 8 haftalık hamileyim koyu kahverengi kanamalarım lekelenme tarzında oluyor ve kaşık ağrılarım var böyle durum yaşayanlar var mı Genişletmek için tıkla... Bende 7 buçuk haftadayım canım ağrılar var evet ara ara oluyor büyüyor rahim normal ama lekelenmeyi bilmiyorum yaşamadım hiç bebişi gördün mü