8 haftalık hamilelikte plasenta ayrılması

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
31
Merhaba. 8 haftalık hamileyim.2 gün önce kanamam oldu hemen hastaneye yattım.iğne hapla şükür durdu kanama. Erken plasenta ayrılması dedi doktor.Kanama olduğu günün akşamı kızım yatakta zıplayıp oturduğunda dizini karnıma vurdu. Sabah erkenden kanama oldu. Kanama çok değildi erken mudahelede olduğu için durdu ama çokmu kötü bu erken kopma denilen şey. Hamileliğimi sonuna kadar götüre bilir miyim? Yaşayan varsa yazsın lütfen

Benim bilgim yok konun üste çıksın diye yazıyorum. Allah yardımcın olsun

Canim plesanta previam vardi ama plesanta ayrilmasini hic duymadim umarim bilen varsa yazar 🤲

Canim plesanta previam vardi ama plesanta ayrilmasini hic duymadim umarim bilen varsa yazar 🤲
Plasenta previa için ne yaşadınız ne oldu bahsedermisiniz, benimde arkadaşıma öyle tanı koydular 18 haftalık hamile 10 güne yakındır kanaması vardı tedavi gördü ama nafile, faketmeden suyu gelmiş dün gece kanla beraber ve tamamen susuz kaldı şuan bebek. 2 gün sonra bebeğini alacaklarmış kalbinin durmasını bekliyorlar.......

8. Haftalık hamilelikte plasanta yeni oluşmuyor mu zaten nasıl erken ayrılma oluyor? Bende de plasanta korpus luteumda kalınlaşma varmış bir doktor düşük yaparsın dedi diğeri önemli bi şey değil dedi hangisi doğru bilemiyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

8. Haftalık hamilelikte plasanta yeni oluşmuyor mu zaten nasıl erken ayrılma oluyor? Bende de plasanta korpus luteumda kalınlaşma varmış bir doktor düşük yaparsın dedi diğeri önemli bi şey değil dedi hangisi doğru bilemiyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Plasenta her zaman vardır.herşeyi çocuk ondan alır anne aracılığıyla. 12 haftadan sonra gelişir ama yinede vardır..
Amin Allah yardımcınız olsun

Plasenta previa için ne yaşadınız ne oldu bahsedermisiniz, benimde arkadaşıma öyle tanı koydular 18 haftalık hamile 10 güne yakındır kanaması vardı tedavi gördü ama nafile, faketmeden suyu gelmiş dün gece kanla beraber ve tamamen susuz kaldı şuan bebek. 2 gün sonra bebeğini alacaklarmış kalbinin durmasını bekliyorlar.......
Ahhhh cok uzuldum inanin:(
Plesanta previanin da dereceleri var demekki cok agir gecirmis arkadasiniz.
Ben 3 ay yataktan cikamadim tuvalet harici hep yattim..
Yemeklerimi bile yatakta oturarak yedim..
Sonra hafif yukari kaymisti.
Yenidogan yogun bakimi olan bir hastanede dogurdum sezeryanle.

Merhaba. 8 haftalık hamileyim.2 gün önce kanamam oldu hemen hastaneye yattım.iğne hapla şükür durdu kanama. Erken plasenta ayrılması dedi doktor.Kanama olduğu günün akşamı kızım yatakta zıplayıp oturduğunda dizini karnıma vurdu. Sabah erkenden kanama oldu. Kanama çok değildi erken mudahelede olduğu için durdu ama çokmu kötü bu erken kopma denilen şey. Hamileliğimi sonuna kadar götüre bilir miyim? Yaşayan varsa yazsın lütfen
Benim ikinci defa basima geliyor ikinci hamileligimde 9 haftalikken kanamam olmustu hastaneye gittik plasenta kismen ayrilmis dediler igneler haplar sonucu durduruldu kanama fakat 6 aylikken bebegimi kaybettim erken suyum geldi ve erken dogum oldu simdi tekrar hamileyim ve yine 9 haftada kismi plasenta ayrilmasi var sukur bebegim gayet saglikli su an ilerisini bilemem tabi rabbim herkeze en hayirlisini nasip etsin simdiki durumunuz nedir bebegin saglik durumu kacinci aydasiniz

Geçmiş olsun. 2 ci kez oluyorsa demekki bunu tetikleyen bir sorun vardır sizde.. bende kızım diziyle vurmuştu diye oldu.hastanede tedaviden sonra her ultrasonda normal olduğu söylendi. Şimdi 23 haftadayız o günden sonra sıkıntı yaşamadım çok şükür.Dikkt ediyorum iş yapmıyorum.uzanıyorum.Sizde ilk hamilelikte 6aya kadar hiç sorun yaşadınız mı? Yani 9 haftada ayrılma olmuş ama 6aylıkken düşmüş.yeniden mi ayrılma olmuş plasentada?Erken su falan gelmesi rahim ağzı yetmezliği yüzünden de olur

Back
X