8 haftalık hamileyim doktor kan pıhtıları var dedi :(

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
46
Kayseri
arkadaslar az önce doktordan geldim bebek gayet iyi kesemde iyi ama kan pıhtıları var dedi gosterdi bana kesenin yanında kan pıhtısı var progestanı ikiye çıkardı dinlen dedi sizce birşey olurmu düşük tehliken var dedi başına böyle birşey gelen varmı?:(

Ben varım.Keseyi tamamen saran bir kan alanı vardı bendede.Öyleki günde 6 tane progestan alıyordum.13.haftaya kadar hiç kalkmaksızın yattım.Canım sana da tavsiyem asla kendini yorma iş güç yapma.Sürekli yat dinlen dinlenmek çok çok öenmli.Bol su iç,yemene içmene dikkat et.Et,süt,yumurta mümkünse ananas tüket.Maydonoz dereotu ve değişik bitki çaylarıdan uzak dur.Progestanı da hiç ihmal etme.Korkma istirahatle atlatırsın.Geçmiş olsun.

arkadaslar az önce doktordan geldim bebek gayet iyi kesemde iyi ama kan pıhtıları var dedi gosterdi bana kesenin yanında kan pıhtısı var progestanı ikiye çıkardı dinlen dedi sizce birşey olurmu düşük tehliken var dedi başına böyle birşey gelen varmı?:(

canım daha önceki hamileliğimde benim de olmuştu.kesenin büyüklüğü kadar kan pıhtısı vardı.dr bana iğne vermişti 3 günde bir.birde sürekli yatmıştım daha sonra vucüt onu tekrar emmdi ve yok oldu.7 haftadan 12 haftaya kadar yatmıştım.geçmiş olsun

İlk kontrole gittiğimde 3-4 haftalık hamileydim sanırım, bana da kanama alanı var denmişti.
Zaten sonra kanamam başladı, bir kaç ay devam etti kanamam.
Ben de bu dönem de progestan kullandım.
Şükür bir sıkntı olmadı.

tşk ederim arkadaşlar yüreğime su serptiniz öyle kese büyüklüğünde değil kesenin 4te biri kadar 2 hafta once kanamam oldu zaten avucun içi kadar ama bu durumda o kesenin kanayarak dısarı cıkması daha iyi değilmi? bana günde 200 mg progestandan 2 tane al dedi.
iş yapmıyorum zaten ev işi yapmıyorum ama yemek yapıp mutfağı topluyorum yada makinaya camasır atıp seriyorum bunlarıda yapmasan olmuyor işte..

sıkma canını bu mübarek günlerde hayırlısı ile dua et iyi olur insallah moral cok önemlidir böyle durumlarda iyi olacak de iyi olsun ona ınandır kendını

Hayır canım kanayıp gitmesi daha iyi değil çünkü kan akarken kesenin şeklini bozabilir veya kan kesenin içine dolabilir.En iyisi içte kendiliğinden dağılması.Tabi bunlar varsayım.Kanama var diye bunlar olacak demek değil.

benimde 6.haftamın içinde kanamam oldu ve kesemin üstünde kese büyüklüğünde kan pıhtısı vardı.. 4 hafta progesteron tedavisi ve yatak istirahati ve deee bol bol su içtim. daha sonra kntrole gittiğimde kan pıhtısı emilmiş yok olmuştu. 11.haftadan sonra ayağa kalkabildim Allaha şükür.
1ay ev mahvolsada umrunda olmasın sadece 1ay sabret derim pıhtının eridiğini göreceksin inş.

Back
X