8 haftalık hamileyim TSH düşük çıktı bakar mısınız?

Anonimsiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
92
50
3
25
0.55-4.78 arası çıkması gerekirken 0.039 çıktı. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi yarın gideceğim sizce ne olur ne yapar daha önce yaşayan var mı? Bir de dahiliyeye aç karınla mı gideyim?

Merhaba benim tsh yüksek çıkmıştı ilaç başlattılar size de aynısını yaparlar ilaç başlatırlar endişe etmenize gerek yok ayda 1 seferde muayneye çağırırlar

0.55-4.78 arası çıkması gerekirken 0.039 çıktı. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi yarın gideceğim sizce ne olur ne yapar daha önce yaşayan var mı? Bir de dahiliyeye aç karınla mı gideyim?
Eger sabah açlığı sizi zorlamiyorsa ac gidin, ya da ertesi gun sabah verirsiniz kan alma acilir acilmaz, ben ac dayanamiyorum o yüzden ertesi gun gidiyorum hep :) hatta yarin da gidicem bende tiroid icin ilac kullanıyorum

Eger sabah açlığı sizi zorlamiyorsa ac gidin, ya da ertesi gun sabah verirsiniz kan alma acilir acilmaz, ben ac dayanamiyorum o yüzden ertesi gun gidiyorum hep :) hatta yarin da gidicem bende tiroid icin ilac kullanıyorum
Saat 11’e randevu bulabildiğim için o saate kadar aç durmam mümkün değil midem boşalınca ölecek gibi oluyorum o yüzden bir şeyler yedim öyle gideceğim

Saat 11’e randevu bulabildiğim için o saate kadar aç durmam mümkün değil midem boşalınca ölecek gibi oluyorum o yüzden bir şeyler yedim öyle gideceğim
Yarin verirsiniz ben hep oyle yapıyorum, tiroid ac bakılıyor, daha bugun versim bende kan. O aclik duygusunu o kadar iyi anliyorum ki :)
Tiroid ilacindan sonra yarim saat yemek yenmiyo ve bana uc bes saat givi geliyo asiri kaziniyo midem gebelikten sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…