Umarım iyi bişeyler söyleyen çıkar diye yazıyorum.
Öğlen 2 de anlık sancıyla kanamam başladı. Acilen doktora gittim ve progestan verdi. Ama düşer dedi Çok kötüyüm kızlar bu ilk gebeliğimdi.
Düşmemesi için iğne yapılıyor diye biliyorum ben .bir tanıdığım iki haftalık hamileyken düşüyor diye doktoruna gitti hemen iğne yaptılar şimdi kızı bir buçuk yaşında ama kadının suratı kireç gibiydi durumu o kadar kötüydü
Düşmemesi için iğne yapılıyor diye biliyorum ben .bir tanıdığım iki haftalık hamileyken düşüyor diye doktoruna gitti hemen iğne yaptılar şimdi kızı bir buçuk yaşında ama kadının suratı kireç gibiydi durumu o kadar kötüydü
Içeride herhangi bi problem yok dedi. İlişki sonrası yaşanan bi kanama oldu. İlişkiyi yasakladı. Ama bi yakınımda da ilişki sonrası düşük olunca korktum. doktorda ağrılı kanama olduğundan düşer dedi Allah büyük bakalım
Içeride herhangi bi problem yok dedi. İlişki sonrası yaşanan bi kanama oldu. İlişkiyi yasakladı. Ama bi yakınımda da ilişki sonrası düşük olunca korktum. doktorda ağrılı kanama olduğundan düşer dedi Allah büyük bakalım
Benimde 10. Haftada oldu kanama baya yoğun adet gibi gece WC'ye kalktığımda tesadüf gördüm benimde daha önceden bi kaybım vardı kanama olmadan kalp atışı durmuştu üstelik tüp bebek o yüzden ağlayarak gittik hastaneye yine olmadı diyerek çok şükür kalp atışı vardı hemen pruloton depot iğne yapıldı 2 gece hastane yattım azaldı 11. Hafta tekrar kanama oldu ama daha azdı ilkine göre 14. Haftaya kadar crinone jel kullandım kahverengi lekeler o haftaya kadar devam etmişti. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Tek bir doktora bağlı kalma baska bir doktorada git bence... progestan iğne hatta gerekirse dusmemesi için alt tarafta ufak bir müdahale ile orayi kapama işlemi yapılıyor zorlu bir süreç hic yerinizden kalkmayin surekli yatmanizda gerekebilir...
Şu da tabiki en büyük etken Rabbim nasip ederse düşecek denecek kadar kötü durumda olsa bile ol der ve olur... Kün fe yekun....