8 haftalıkken gelen pembe lekelenme

Ahidevrann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
237
97
48
Herkese merhaba. 8+3 günlük hamileyim çok ince akıntıyla gelen pembe kırmızk arası leke gördüm doktora gittim. dün kalp atışını duyduk progestan ilaç verildi. Kullanıyorum ve istirahat ediyorum. Fakat kasıklarıma bıçak sağlanıyor gibi oluyo sancılarım çoğaldı. Araştırma yapıyorum bu zamanda rahim daha da genişlediğinden normal olduğunu yazıyo. Ama sancıları o gördüğüm lekeyle bağdaştırıyorum ve korkuyorum. Dün de çok fazla ağladım. Annelik çok zormuş gerçekten bunu bu süreçte anlıyorum. Bebeğimi düşürme korkusu sardı sürekli kendimi teskin etmeye çalışıyorum. Bu durumda olanlar var mıydı aranızda sevgili anneler. Hamileliğinde lekelenmr yaşayıp bebeğini kaybetmeyen sağlıkla kucağına alan var mıydı? Ya da aynı şekilde leke görüp sancı yaşayıp bebeğini düşüren var mı acaba. Tek bildiğim sey kanamalar, lekelenmeler normal değil o yüzden şmdiden bebeğimi kaybettim psikolojisine giriyorum. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var

Ya canım senin de hamileliğin çok stresli geçiyor Allah yardımcın olsun 🙏🙏 ilacını iç ayaklarını yukarı kaldırıp yat dinlen keyfini çıkar hep kötüyü çağırma biliyorum kaybetme korkusu çok fena ama kanamalı geçen ama sağlıkla doğum yapan bı çok kişi var burda stres yapma

Ya canım senin de hamileliğin çok stresli geçiyor Allah yardımcın olsun 🙏🙏 ilacını iç ayaklarını yukarı kaldırıp yat dinlen keyfini çıkar hep kötüyü çağırma biliyorum kaybetme korkusu çok fena ama kanamalı geçen ama sağlıkla doğum yapan bı çok kişi var burda stres yapma
Gerçekten de öyle. Size de sürekli soru sorup rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Elimde değil lekelenmeyle ilgili tecrübeleri hikayeleri merak etmiştim belki benim gibi olan vardır diye. Teşekkür ediyorum yorumun için. Dikkat ediyorum ilacımı alıyorum artık hayırlısı

Çok fazla stres yapmayın ayaklarınızın altına krlent koyup yatın ihtiyacınız dışında ayağa kalkmamaya çalışın geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucaginizada almayı nasip etsin rabbim

Çok fazla stres yapmayın ayaklarınızın altına krlent koyup yatın ihtiyacınız dışında ayağa kalkmamaya çalışın geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucaginizada almayı nasip etsin rabbim
Kasık ağrım artmaya başladı. Rahimde kasıkta sürekli hareketlenme var. Bugün doktora gideceğim mecbur bu normal değil çünkü bence . Teşekkür ederim cevabınız için diğerlerini uygulayacağım

Kasık ağrım artmaya başladı. Rahimde kasıkta sürekli hareketlenme var. Bugün doktora gideceğim mecbur bu normal değil çünkü bence . Teşekkür ederim cevabınız için diğerlerini uygulayacağım
Gittinizmi doktora inşallah iyi haberler almissinizdir

Benimde aynı dönemde kanamam oldu kesin düşük yaptığımı düşündüm ama çok şükür sağlıkla doğdu panik yapmayın olabiliyor bu ağrılarda İnşallah sağ salim atlatirsiniz

Benimde aynı dönemde kanamam oldu kesin düşük yaptığımı düşündüm ama çok şükür sağlıkla doğdu panik yapmayın olabiliyor bu ağrılarda İnşallah sağ salim atlatirsinizi
İşte bunu duymak çok iyi geldi. Bu haftalarda lekelenme normalmiş sanirim ama benm gibi birini aramıştım mesajın için çok teşekkür ederim😍 inşAllah sağlıkla ilerler 🌸🌸

Back
X