8 haftaya gebelik

melodi kumsal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
8
1
1
41
Kızlar yardım edin 8 haftalık gebeyim çocuğun kalp atışını 6 haftada duydum bugün doktora gittiğimde kesede embriyo görünmüyor dedi kafam çok karıştı ne kanamam var ne ağrım böyle bi durumla karşılaşan varmı

Kızlar yardım edin 8 haftalık gebeyim çocuğun kalp atışını 6 haftada duydum bugün doktora gittiğimde kesede embriyo görünmüyor dedi kafam çok karıştı ne kanamam var ne ağrım böyle bi durumla karşılaşan varmı
karından mı baktı bu gıdısınde? aynı doktor mu?

Niye vajinal ultrasona izin vermediniz?🙄
Onunla görünürdü belki. Birisi kaç kat üstünden görmeye çalışıyor, diğeri hemen rahim agzindan görüyor.
Engel olmanıza ne gerek vardi? Kalp atışı varsa kese de vardir herhalde.

Niye vajinal ultrasona izin vermediniz?🙄
Onunla görünürdü belki. Birisi kaç kat üstünden görmeye çalışıyor, diğeri hemen rahim agzindan görüyor.
Engel olmanıza ne gerek vardi? Kalp atışı varsa kese de vardir herhalde.
Artık yoruldum çünkü ilk haftalarda bakıldı psikolojim çok köyü bi hafta güzel bişey duyarsam diğer hafta bi olumsuzluk daha geçen hafta karnımdan ultrasonla kalp atışı varken bu hafta bebek yok deniyor gerçekten bunaldım

Nasıl yani ya ? 6. Haftada herşey görülüyor 8 .haftada kese de yok embiriyoda yok..aynı doktor mu bakan

Artık yoruldum çünkü ilk haftalarda bakıldı psikolojim çok köyü bi hafta güzel bişey duyarsam diğer hafta bi olumsuzluk daha geçen hafta karnımdan ultrasonla kalp atışı varken bu hafta bebek yok deniyor gerçekten bunaldım
Üzgünüm olanlara ama bence anlamsiz tavrınız yuzunden su an sıkıntı cekiyorsunuz. Izin vermemek için bir sebep göremiyorum yazdiklarinizda.

Bence vajınale ızın vermelısınız. Ilıskıye devam edıyoruz eslerımızle mısal. O zarar vermıyo da ondan daha ınce bısey mı zarar verecek ve daha kıbar nasıl denırse .. Anlatabıldım mii🤔

6.haftada kese+embriyo göründüyse 8.haftada kee görünüp içindeki embriyonun görünmeme ihtimali yok doktordan kaynaklı bence bu durum. En kötü ihtimali düşünüp Düşük yaptın desek keseden önce embriyo içinden nasıl çıksın da düşsün çok saçma geldi bana. Başka doktora git canım. Cihazdan da kaynaklı olabiliyor

Back
X