• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 şubatta gebelik testi yaptıracaklar burayaaa

nur5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
397
11
96
Samsun
benim transferim dün sabah saat 9 da yapıldı.3 tane embriyo verildi.üçü de iyi durumda.benim normal yollarla olmuş bir kızım var zaten.ama sonrasında polikistik overden dolayı olmadı.bu ilk tüp denemem.çok korkuyorum.doktor yaştan dolayı 3 tane verdi.yaşım 36.transferden sonra çok belim ağrıdı.benimle yakın tarihliler gelin bu süreçte birbirimize destek olalaım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Insallah bebegine veya bebeklerine kavusursun.Benimde yarin test gunum bukadar bekledim bekledim simdi test yaptirmaya korkuyorum hamile olma ihtimaline okadar alistimki ya negatif cikarsa korkusuyla yaptirmasammi acaba diyorum.

Tedavin hayirli olsun insallah mevlam kaldira bilecegin kadar saglikli ve sihhatli bebekler nasip eder. kaydirigubbakcemile4

Benim test günüm 9 subat transferim sali günü oldu ve 5 tane donmus yumurtamdan sadece 1 tanesi bölünerek transfer edildi. Seninki kac hücreliydi sordun mu?

rabbim inşallah kızına bir kardeş nasip eğler dualarımız seninle

benim transferim dün sabah saat 9 da yapıldı.3 tane embriyo verildi.üçü de iyi durumda.benim normal yollarla olmuş bir kızım var zaten.ama sonrasında polikistik overden dolayı olmadı.bu ilk tüp denemem.çok korkuyorum.doktor yaştan dolayı 3 tane verdi.yaşım 36.transferden sonra çok belim ağrıdı.benimle yakın tarihliler gelin bu süreçte birbirimize destek olalaım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Umarim her sey yolunda gider.Benim test günüm 4 subat.Transferden sonra devam eden kasik agrilarim var.adet olacakmisim gibi.Bende merak ediyorum acaba adet olacakmiyim diye.Ocak 1 de adet olmustum.Sabirsizlikla o günü bekliyorum.Gecen transferimde test gününden 3 gün önce kahverengi lekeler geldi.Test sabahi adet kanmasina döndü.Insallah bu sefer böyle olmaz.Ne kadar cok istesemde allahima hayirliysa olsun diye dua ediyorum.ALLAHIM HEPIMIZE HAYIRLI COCUKLAR NASIP ETSIN

laubali benim 2 tanesi 7,1 tanesi 8 hücreliydi.crinone jel kullanıyorum.gün içerisinde jelin bir kısmı hafif rengi pembe kahve arası geri geliyor.iki gündür hep yattım.bu gece kasıklarımda yanma gibi bir hisle tuvalete gittim.sizde ne gibi gelişmeler var

maybenov cevabı bize bildir.sabırsızlıkla bekliyorum seni.bu arada kızlar hepinize minnettarim dua ve iyi dilekleriniz için.

laubali benim transferim çarşamba günü yapıldı.yani senden 1 gün sonra.sen 12. günü mü bekleyeceksin . hani 10. gün de belli oluyor ya

bungee sende ne değişiklikler var.bu arada tedavini nerede oldun almanya dan beri çok zor Allah hiç uğraştırmadan bebeğine kavuşturur inşallah

HAyırlı olsun arkadaslar hepiniz hepimiz için, ben daha Gonal-f kullanıyorum sanırım 1 hafta kadar sonra yapılacak işlemler

laubali benim 2 tanesi 7,1 tanesi 8 hücreliydi.crinone jel kullanıyorum.gün içerisinde jelin bir kısmı hafif rengi pembe kahve arası geri geliyor.iki gündür hep yattım.bu gece kasıklarımda yanma gibi bir hisle tuvalete gittim.sizde ne gibi gelişmeler var

Bende 1 tane 6 hücreliydi. Günde 2 kez crinone vajinal jel kullaniyorum ama benimkisi sadece beyaz beyaz geri geliyor ve doktorum 2-3 günde bir iceride kalanlari temizlememi istemisti. Bildigim kadariyla kahverengi akinti ilerleyen günlerde geliyor acaba seninki tutunma gibi birseymi?? Ben daha transferin 3.günündeyim. Kan testim 14 gün sonra yani 9 subat

laubali benim transferim çarşamba günü yapıldı.yani senden 1 gün sonra.sen 12. günü mü bekleyeceksin . hani 10. gün de belli oluyor ya

O zaman daha erkenmis tutunma icin benden ilerdesin sandim kaydirigubbakcemile2 benim kaldigim ülkede 14 gün sonra yapiliyor. Sizin orda 12.günmü?

kızlar hepimize hayırlı uğurlu gelsin tedavilerimiz...inşallah şubat ayında hepimiz pozitif sonucu görürüz..

benim transferim yarın yapılacak inşallah, bu benim ilk denemem bizdeki tek sorun benim tüplerim...bana 5. gün transferi yapılacak inşallah sıkı sıkı tutunur bebeklerimiz bizlere

benim kasıklarım da çok ağrıyor.ağzımda da tat diye bir şey kalmadı.kızlar başka bir sorun mu var sizce? çok korkmaya başladım.

kızlar hepimize hayırlı uğurlu gelsin tedavilerimiz...inşallah şubat ayında hepimiz pozitif sonucu görürüz..

benim transferim yarın yapılacak inşallah, bu benim ilk denemem bizdeki tek sorun benim tüplerim...bana 5. gün transferi yapılacak inşallah sıkı sıkı tutunur bebeklerimiz bizlere

Yani blastosist transferi. Cok güzel insallah ilk denemende bebegin tutunur sende kurtarirsin kardesim. Tüp bebek tam bir aliskanlik bebek gelmezse dene dene sonu yok gibi fisfisfis

benim kasıklarım da çok ağrıyor.ağzımda da tat diye bir şey kalmadı.kızlar başka bir sorun mu var sizce? çok korkmaya başladım.

Daha transferden sonraki 2.gün bu tür agrilar gayet normal sonucta daha yeni transfer oldun simdiden bu agrilari kafaya takma cok erken hersey icin unutma transfer esnasinda rahimi acarak iceri giriyorlar o yüzden belki yeni yeni yerini buluyordur agrilar bu yüzden normal yat dinlen

Yani blastosist transferi. Cok güzel insallah ilk denemende bebegin tutunur sende kurtarirsin kardesim. Tüp bebek tam bir aliskanlik bebek gelmezse dene dene sonu yok gibi fisfisfis

Selam canim sanirim sen de benim gibi cok defa tüp bebek deneyimi yasayan birisin ...

10. defa yaziyor iletinde yanlis anlamadiysam ..

Bende dondurulmuslarla felan toplam 10 u buldum ..

Allahim hakkimizda hayirlisini versin ins.

Bu yaptirdiklarimiz son tedavilerimiz olsun ..

Sen yurt disinda nerdesin ? Ben Almanya ´da yasiyorum ..

Simdiye kadar hic hamile kaldin mi ?

Türkiye ´de denemeyi düsünüyor musun ?

Cok sordum biliyorum ama ..

Icimde hep Türkiye ´deki tedaviler daha kaliteli , daha özenli gibi geliyor ..

ilk seferde hamile kalanlari okuyorum .

Acaba bize burdaki doktorlar bunu bilerek mi yasatiyorlar yoksa KADERimiz mi artik süpheliyim ..

Tüp bebek aliskanlik demissin ya malesef bütün aliskanliklar bir gün birakilabilir ...

Ama biz evlat sahibi olmak istiyorsak .

Elimiz mahkum .

Selam canim sanirim sen de benim gibi cok defa tüp bebek deneyimi yasayan birisin ...

10. defa yaziyor iletinde yanlis anlamadiysam ..

Bende dondurulmuslarla felan toplam 10 u buldum ..

Allahim hakkimizda hayirlisini versin ins.

Bu yaptirdiklarimiz son tedavilerimiz olsun ..

Sen yurt disinda nerdesin ? Ben Almanya ´da yasiyorum ..

Simdiye kadar hic hamile kaldin mi ?

Türkiye ´de denemeyi düsünüyor musun ?

Cok sordum biliyorum ama ..

Icimde hep Türkiye ´deki tedaviler daha kaliteli , daha özenli gibi geliyor ..

ilk seferde hamile kalanlari okuyorum .

Acaba bize burdaki doktorlar bunu bilerek mi yasatiyorlar yoksa KADERimiz mi artik süpheliyim ..

Tüp bebek aliskanlik demissin ya malesef bütün aliskanliklar bir gün birakilabilir ...

Ama biz evlat sahibi olmak istiyorsak .

Elimiz mahkum .

Ah kader arkadasimi buldum simdiye kadar benim kadar deneyen yok diye kendi kendime üzülüyordum, gerci iyikide bu kadar denemeye kalmadan hamile kalmislar diyorum bir yandanda 2. veya 3. defada tüp bebegi olanda malesef ne kadar tüp bebek ile hamile kalmis olsada 10. deneyen birini asla anliyamaz.
Donmuslarla 10.denemedeyim aryrica 5 tane asilama daha yapildi.

2008-2009 yilinda Istanbul´a gelerek maceramiza devam ettik ilk denemede kimyasal gebelik elde ettik ikinci denemede negatif oldu tekrarda gitmedik cok para gitti sonucta bütün masraf cebimizden cikti sigorta falan karsilamadi. Artik bende bu tüp bebek merkezleri (yurtdisi veya yurtici olsun) ticari icinmi calisiyor yada gercektende bizler icin cabaladigi icinmi inan bende süpheliyim.

Histeroskopi ve rahim filmi yaptirdim temiz dediler. Kan tahlillerde temiz. Tek sorun cikolata kisti onuda laparoskopi ile temizlediler ama malesef icerdeki o kucük yapismalara bisey yapamiyorlar.

Evet canim aliskanliklar kesinlikle ilerleyen zamanda birakilir ama yasimiz ve durumuz el verdikce bu ugurda denemeye devam, bide bizim burda 3 denemeye kadar devlet karsiliyor suan 2. denemeyi bitirdim insallah hamile kalirimda 3. yumurta toplamina islem kalmaz.

Henüz kaderimis böyleymis diye boyun eymedim sende yapma arkadasim elbet vakti zamani gelince bizimde olacak yeterki rabbim ol desin. Cok ama cok zor bunu en cok bizler bile biliriz inanmaktan baska caremiz yok. Ne bilim eldende denemekten ve inanmaktan baska bisey gelmiyor.

Peki sizdeki sorun nedir? Ben Danimarka´da kaliyorum. Cok uzun oldu yaaa
kaydirigubbakcemile3

laubali ve sılam bu kadar denemeye nasıl dayandınız canlarım benim.ben 4 gündür kasık sancısından acaba tuttu mu demekten kafayı yiyecem.siz her defasında bunları yaşadınız ha.Allahım bu son olsun inşallah.kendimle birlikte size de çoooook dua edicem.siz annelerin en kutsalı olacaksınız.bu kadar emekler Rabbimin bir emaneti için.Allahım ne olur bu yolda bizi daha fazla üzme.bunu yaşamayan bilemez arkadaşlar.sanki pazardan meyve satın alır gibi git tüp bebek yaptır demesi çok kolay insanlara.Rabbim bizi bu yolda daha fazla yorma.bu mucizeye bizi de layık gör ne olur!

Back
X