canım benim çok geçmiş olsun . pgd yapılmadı mı hiç ya da sana laparoskopi . benim 3 denememden sonra laparaskopi oldum ve 4. denememde tuttu , allah izin verirse çok umutluyum bu kez ... hepsinden önce size karyotip test yapıldı mı , yani sizin genleriniz incelendi mi ?lütfen bir daha deneyeceksen bunları bir gözdengeçir . malesef bu tedaviler işin ehli kişilerce yapılmadığı zaman tamamen ticari kaygılar taşınarak yapılıyor , hata bazen bunu çok isim yapmış işiler bile yapabiliyor , malesef suistimal edilebiliyoruz .
bu yüzden diyorum ki
1- karyotip incelemeniz yapılsın , hem senin hem eşinin
2 - laparoskopiden önce tanı amaçlı histeroskopi ve onun sonucuna göre laparoskopi yapabiliyor dr.lar ve sonucu bir kaç dr.a göster
3 - eğer karyotip sonucu ve histeroskopi yada lap. sonucu sizde bir sorun yoksa embriyolara genetik tanı testi (PGD ) yaptırın derim , hiç olmazsa sorun ne, nasıl bir yol çizilmeli , daha sağlam adımlar atılır böylece ...
soruna gelince..... 7 . denemesinde oğluşunu kucağına alan bir arkadaşım ve bu 7 denemeye 3 aşılama dahil değil .. İnşallah senin mucizen de bir daha ki denemende seni bırakmaz , yada hiç beklemediğin anda geir yerleşir göbüşüne ...