8 yaş için ingilizce öğreten site arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi nar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
358
Tekirdağ
merhabalar kızım 2. sınıfa gidiyor artık yavaş yavaş ingilizce kelimeler öğrenmesini istiyorum bence geç bile kaldık ders yaptırmak zaten başlı başına bir sorun ama oyunu bilgisayarı çok dolaştım nette ama tam anlamıyla bulamadım bildiğiniz sizin kullandığınız site varsa alabilirmiyim a.s.

aslında benim kızım 2.5 yaşında ben bile düşünebilirim. artık 1 yabancı dil değil 2 ya da 3 yabancı dil bilmek lazım.

Google'da "English for Kids" olarak basit bir arama yaptim bir suru site cikti. Maalesef bunlarin hicbiri 5 ila 8 yas arasinda ki cocuklarin ilgisini yakalayacak kadar hareketli, renkli, interaktif siteler degiller.

Tavsiyem Amerikan Kultur dernegi gibi dernekler vasitasi ile yasa uygun ders yada aktiviteler bulmaniz. Boyle bir olanagim yok diyorsaniz, piyasada yetiskinler icin ingilizce ogreten bir cok ucretli CD/DVD var, bunlarin cocuklar icin olan versiyonlarina bakmaniz.

Diger yorumlara katiliyorum, bu zamanda yabanci dil cok onemli. Amerikaya yerlesen Turkler ile Hintlileri bir karsilastirsaniz uzulursunuz. Turklerin bircogu buraya alt seviye ile gelirken, zamaninda Ingilizceye "Ikinci ana dil" olarak gormus ve egitimine ozen vermis Hindistanin insani rahatca uyum saglayarak geliyor (tek sorunu şive olsada). Bu bizim icin buyuk bir eksiklik.

yabancı dilin önemine kesinlikle katılıyorum.aşağıda ingilizce çocuklar için testin linkini veriyorum.yalnız sizinde biraz ingilizce bilmeniz lazım.veyaingilizce bir sözlükte işinizi görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
buda çocuklar için ingilizce forum.okul öncesi ve sonrası için faydalı olur umarım.

teşkler ilgilendiğiniz için aklıma işe yarayabilecek bir fikir geldi bunu paylaşmak istedim odasına kartonlar hazırlamayı düşünüyorum duvarlara asıp devamlı gözünün önünde olup aklında kalmasını sağlayacağım mesela meyvelerin resimlerini yapıp türkçe ve ingilizcesini yazabiliriz bunu bazı özel okulların içinde çocukların devamlı kullandıkları objelerin üstlerine yazdığını duymuştum mutfaklarında mesela dolabın üstünde ingilizcesi tabakların olduğu rafta tabağın ingilizcesi kapıda öyle bizde evde yapabiliriz evdeki belirli devamlı kullandığı objelere yazabiliriz aklında kalması daha kolay olur gibi geliyor bu arada siteleri inceledim foruma üye oldum faydası olacağını düşünüyorum teşkler

selam hanımlar benım kızım 3.5 yaşında ben 2 yasından beri arada ona ingilizce konusuyorum.ve ona bır gazetenın verdıgı ıngılızce bilgisayar oldım onunla oynuyor. valla cok yararını gördüm konusmuyor fakat sayıları kendi bulabiliyor.ingilizce 20 ye kadar sayabiliyor. fazla üstüne gitmeden haftada 1 kelime vererek anlatmak lazım diye düsünüyorum.bilmiyorum doğrumu.bu konuda yardım bekliyrum simdiden tesekkurler

Ben bir döne ingilizce ders verdim küçük çocuklara en güzeli bol bol ingilizce şarkılar dinletmek o oyun oynarken de ingilizce kanalları açık tutun derim çocukların kulakları çok güzel gelişir ve dilleri daha kolay döner.
Ayrıca haftada bir kelime bulun mesela door hadi açalım bunu door diye eğlenerek söyleyelim
tekrarlasın eğlenerek öğrenirse asla unutmaz.

8 yaşında bir çocuk için en önemlisi bir fanusun için kelimeler yazmak o fanustan her çektiği kelimeyi ezberledikten sonra diğerini çekmesini sağlamak merak içersinde öğrenmeleri daha kolay oluyor.
Ayrıca zor ama en güzel yöntem yatarken sözlük okutmaktır.

tarçının ingilizce eğitim cd lerini almak istiyorum bende
oğlum 3.5 yaşında ve ingilizce kelimeleri çok hızlı kavrıyo basit soruları ingilizce sorunca ingilizce cevaplıyor türkçe sorunca türkçe bencede doğumdan itibaren farklı dilleri tanıtmak lazım
benim ingilizcem oğluma öğretmek için yeterli değil malesef tarçın cd si faydalı olur sanırım bu cdler hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsuna.s.

cnm benim baby tv die bi kanal var biliyomusun bilmiorum.o kanalı izlet günde beli bi saat.çok yararı oluyo gerçekten benim bi arkadaş 3 yaşından itibaren izletip durdu ve çok yararı oldu.öğrenmeside çok kolay oluyo ve eğlenerek farkında olmadan öğreniyo.tavsiye ederim.ingilizce herşey çocuk şarkıları felan oluyo tabi kelimeleri sayıları görerek oyun şeklinde öğretiyo.ben ingilizce öğretmeniim ve çok öğretici buldum o kanalı cnm.

oyunlar, hikayeler falan var güzel bir site. ve eğer internetiniz varsa tell me more kids cd leri var. ücretsiz indirebileceğiniz siteler var. google da aratın ya da özelimden ulaşın elimdeki indirdiğim cd lerden çoğaltıp göndermeye çalışırım...

teşkler ilgilendiğiniz için aklıma işe yarayabilecek bir fikir geldi bunu paylaşmak istedim odasına kartonlar hazırlamayı düşünüyorum duvarlara asıp devamlı gözünün önünde olup aklında kalmasını sağlayacağım mesela meyvelerin resimlerini yapıp türkçe ve ingilizcesini yazabiliriz bunu bazı özel okulların içinde çocukların devamlı kullandıkları objelerin üstlerine yazdığını duymuştum mutfaklarında mesela dolabın üstünde ingilizcesi tabakların olduğu rafta tabağın ingilizcesi kapıda öyle bizde evde yapabiliriz evdeki belirli devamlı kullandığı objelere yazabiliriz aklında kalması daha kolay olur gibi geliyor bu arada siteleri inceledim foruma üye oldum faydası olacağını düşünüyorum teşkler

bunun kesinlikle faydasının olacağına inanıyourm..lise hazırlık sınıfında 1 yıl ingiizce görürken aynı yöntemi hocalarımız bize önermişlerdi ve çok faydalı olmuştu..hatta küçük kağıtlara kelimeleri yazıp cebimizde taşıyorduk.fırsat buldukça çıkarıp bakıyorduk her fırsatı değerlendiriyorduk böylece..sizde çocuğunuza renkli kağıtlar hazırlayıp bunu kolay öğrenebileceği bir oyuna dönüştürerek yapabilirsiniz..

Merhaba, gerçekten küçük yaşta yabancı dil öğrenmek artık çok önemli. Biz yeğenimi 7 yaşında British Side a gönderdik. 1 senede şirin şirin konuşmaya başladı :)) Hocalar çok tatlı, her çocukla teker teker ilgileniyorlar. Her hafa çocukların gelişimi ile ilgili kapsamlı rapor veriyorlar. Okula gitmekte ayak direyen yeğenim hafta sonları kurs için annesinden önce kalkıyor.

Back
X