8 yaşındaki çocuk 7 yaşındaki kardeşini silahla vurdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Antalya’da 8 yaşındaki bir çocuk, av tüfeğiyle oynarken 7 yaşındaki kız kardeşini kazara vurarak öldürdü.
Sitene Ekle
8-yasindaki-cocuk-7-yasindaki-kardesini-silahla-vurdu-4845436.Jpeg

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
İHA

Manavgat Örenşehir Mahallesinde bayram ziyaretine giden aile büyük bir acı yaşadı. Edinilen bilgiye göre, büyükler oturma odasında sohbet ederken Melike Ü, ağabeyi A.Ü ve kuzeniyle birlikte yan odada oyun oynamaya başladı. Bir süre sonra A.Ü odanın kapısının arksında bulunan av tüfeği ile oynarken silah aniden ateş aldı. Odaya giren baba Muammer Ü, kanlar içerisinde yerde yatan kızını alıp arabayla Özel Anadolu Hastanesine getirdi. Başına kurşun isabet eden Melike Ü.’nün yolda hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın duyulmasının ardından ailenin akraba ve tanıdıkları hastaneye akın ederken; Melike’nin anne ve babası sinir krizleri geçirdi. Küçük Melike’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

o silahın çocukların ulaşabileceği yerde ne işi vardı, ağzında neden mermi vardı, hiç mi haber izlemiyorsunuz gazete okumuyorsunuz daha iki gün önce oldu aynı şey, insan nasıl düşünmez önlem almaz ya benim çocuklarımında başına gelirse diye

Suç çocuk da mi ailede mi sizce ? Benim fikrimailede...

Hergün bir vurma haberi, çocuk arkadaşını vurur, çocuk kardeşini vurur, baba oğlunu, maganda 9 yaşındaki bir kuzucuğu.
Tüfekler, silahlar toplanıp imha edilsin. Tüfek ortada, fişekler ortada.
Bir kere tüfek veya tabanca fark etmez, namluda mermi, fişek bırakılmaz, silahların emniyet kilidinin kapalı olması lazım, madem uluorta bırakıyorsun, fişek ve tüfek bir arada bırakılmaz.

Adı üstünde çocuk bu, bulur ve oynamaya kalkar, büyükler bu meretleri evlerinde bulunduruyorsa önlemini adam gibi alacak, şeytan doldurur lafını da mı duymamışlar?

Allah sabır versin ailesine.

Inanmiyorum ya ziyarete gidiyorsun ve evladini o ailenin sorumsuzlugu yuxunden kaybeduyorsun nasil bir faciadir bu
ben bir yere oturmaya gittugimde ilk olarak evun tum camlarini kontrol eder dis kapiyi kilitlerim ama aklima gelmez ki kapi arkasimda tufek varmidr
ev sahibu dikkatli olmaliydi madem orda biraktin neden doluydu
ay nasil icim sisti

o silahın çocukların ulaşabileceği yerde ne işi vardı, ağzında neden mermi vardı, hiç mi haber izlemiyorsunuz gazete okumuyorsunuz daha iki gün önce oldu aynı şey, insan nasıl düşünmez önlem almaz ya benim çocuklarımında başına gelirse diye
bizim de var 2 tane eşim eve gelmeden boşaltır ve yüksek bir yere asar ..... mesela boşken bile doğrultmaz insana...şeytan doldurur lafına binayen.....
bunlara dikkat etmeli 1 tetiğe bakıyo...
şuna bak tertemiz çocuk göçüp gitti...

Back
X