Kızlar herkese iyi akşamlar:)bilirsiniz belki 3 ay oldu sevgilimden ayrılalı çok yıpratmıştı beni.O konuya hiç girmiyorum.iKİ haftadır hayatımda bir değişiklik var lisedeyken aşık olduğum çocuk 8 sene sonra bana mesaj gönderdi.Bu çocuğa çok aşıktım ve onu unutmak için 5 yıl uğraştım.Unutmak içinde başkasıyla çıkmıştım.Şimdi bu lisedeki çocuk beni arıyor,soruyor bende arkadaşça konuşuyorum,gülüyoruz falan.Çocuk bana dedi ki seninle arkadaş olamayız eğer düşün,üzülmeyeceğini düşünüyorsan olur senle dedi.Bu çocuk 8 sene önce beni çok üzmüştü,lisedeyken ki gibi değerlendirmek istemiyorum onu ama çapkındı baya.Şimdi de konuştuklarımızdan yola çıkarak o sıkılgan,yerinde duramayan çocuk yine ordaydı..Bir haftadır onu düşünüp mutlu oluyordum neden olmasın belki olur diye ama.Bugün konuştuk üniersiteyi bitirmesine rağmen iş konusunda kararsız,hala sıkılgan,hep değişik insanlarla iletişimde olabileceğim bir iş olması lazım diyor bana.Yani benm yapıma çok zıt,beni koy bir masa başına sıkılmam saatler çalışrım.Benimle ilgileniyor falan çok hoşuma gitti.Bir de bu çocuk yurt dışında okumuştu,facesine baktım acayip acayip kadınlar ekli anladınız siz onu..Sizce nasıl düşünmem lazım benim.Bi türlü ne yapacağımı bilmiyorum.Haftasonu yanıma gelecekti sözde şimdi bahsini bile açmıyor..Yani lisede çıkarkende mutlu değildik zaten 1 ay çıktık ben 5 sene unutamadım
sonra 3 ay önce ayrıldığım çocukla çıkmaya başladım o da bir faciaydı..Sizce geri gelen bu lise aşkını napmalıyım fikirlerinizi bekliyorumm..