8 yıl sonra geri döndü...

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Kızlar herkese iyi akşamlar:)bilirsiniz belki 3 ay oldu sevgilimden ayrılalı çok yıpratmıştı beni.O konuya hiç girmiyorum.iKİ haftadır hayatımda bir değişiklik var lisedeyken aşık olduğum çocuk 8 sene sonra bana mesaj gönderdi.Bu çocuğa çok aşıktım ve onu unutmak için 5 yıl uğraştım.Unutmak içinde başkasıyla çıkmıştım.Şimdi bu lisedeki çocuk beni arıyor,soruyor bende arkadaşça konuşuyorum,gülüyoruz falan.Çocuk bana dedi ki seninle arkadaş olamayız eğer düşün,üzülmeyeceğini düşünüyorsan olur senle dedi.Bu çocuk 8 sene önce beni çok üzmüştü,lisedeyken ki gibi değerlendirmek istemiyorum onu ama çapkındı baya.Şimdi de konuştuklarımızdan yola çıkarak o sıkılgan,yerinde duramayan çocuk yine ordaydı..Bir haftadır onu düşünüp mutlu oluyordum neden olmasın belki olur diye ama.Bugün konuştuk üniersiteyi bitirmesine rağmen iş konusunda kararsız,hala sıkılgan,hep değişik insanlarla iletişimde olabileceğim bir iş olması lazım diyor bana.Yani benm yapıma çok zıt,beni koy bir masa başına sıkılmam saatler çalışrım.Benimle ilgileniyor falan çok hoşuma gitti.Bir de bu çocuk yurt dışında okumuştu,facesine baktım acayip acayip kadınlar ekli anladınız siz onu..Sizce nasıl düşünmem lazım benim.Bi türlü ne yapacağımı bilmiyorum.Haftasonu yanıma gelecekti sözde şimdi bahsini bile açmıyor..Yani lisede çıkarkende mutlu değildik zaten 1 ay çıktık ben 5 sene unutamadım:D sonra 3 ay önce ayrıldığım çocukla çıkmaya başladım o da bir faciaydı..Sizce geri gelen bu lise aşkını napmalıyım fikirlerinizi bekliyorumm..

Naçizane fikrim uzak dur! Boşluğa düşmüş senide çantada keklik sanıyor ve sana dönüş yaptı o kadar zaman aklı nerdeydi...? Dizginle duygularını çok gördük bu gibi durumları hep acı hep hüsran sakın güvenme... yada zamana yay biraz bak bakalım durum nedir rengi belli olur zaten.

Naçizane fikrim uzak dur! Boşluğa düşmüş senide çantada keklik sanıyor ve sana dönüş yaptı o kadar zaman aklı nerdeydi...? Dizginle duygularını çok gördük bu gibi durumları hep acı hep hüsran sakın güvenme... yada zamana yay biraz bak bakalım durum nedir rengi belli olur zaten.

canım o zamanlarda o yurt dşında okurken çok bekledim onu ama olmadı işte..hiç arayıp sormadı beni,üzdü..şimdi diyorum ki çocuktuk o zamanlar belki değişmiştir diye ama .. inan bende bilmiyorum

canım o zamanlarda o yurt dşında okurken çok bekledim onu ama olmadı işte..hiç arayıp sormadı beni,üzdü..şimdi diyorum ki çocuktuk o zamanlar belki değişmiştir diye ama .. inan bende bilmiyorum

Bak sorunun cevabını biliyorsun zaten ''hiç arayıp sormadı'' peki senin onu beklediğini biliyormuydu?

Değişmiştir diyorsun ama aynı zamanda sıkılganlık halleri hala üzerinde diyorsun... ve facedeki resimlerden tabiki.. uslu bir adamın yapacağı şeylermidir bunlar? öncelikle bunları iyice bir düşün derim ben yinede... ama tekrar ediyorum sakın kapılma dirençli ol bu çok önemli.

Uzak dur bence.
Şimdi sen boşluktasın o boşta.
Sen sana karşı tavrını hoşlantı yada ilgi olarak adlandırıyorsun ama aldanma.
Boşver gitsin.
Başka bi insana şans ver ona değil.

Bak sorunun cevabını biliyorsun zaten ''hiç arayıp sormadı'' peki senin onu beklediğini biliyormuydu?

Değişmiştir diyorsun ama aynı zamanda sıkılganlık halleri hala üzerinde diyorsun... ve facedeki resimlerden tabiki.. uslu bir adamın yapacağı şeylermidir bunlar? öncelikle bunları iyice bir düşün derim ben yinede... ama tekrar ediyorum sakın kapılma dirençli ol bu çok önemli.

cnm inan çok çabuk kapıldım ya..nasıl oldu anlamadım daha geçenlerde son çıktığım çocuk için ağlayan ben..şimdi lisedeki aşkımı düşünür oldum..her dediği laf hoşuma gidiyor falan.ama işte çok sevse bırakmazdı neymiş senede 2 defa türkiyeye geliyormuş zor olurmuş yürütmek falan diyor bana..o yüzden istememiş.ama adam tatillerde geldiğinde diğer kız arkadaşlarına gayet akit ayırıyordu..

Çocuk bana dedi ki seninle arkadaş olamayız eğer düşün,üzülmeyeceğini düşünüyorsan olur senle dedi.

Verdiği mesaj, yolladığı sinyal yeterince açık değil mi?

Tek bir cümle adamın niyetini apaçık koyuyor ortaya...
Varan 1: Arkadaş olamayız-->İşime gelmez arkadaş olmak...Böyle gülüp eğlenirken öpüşmek,sarılmak,koklaşmak ta isterim..
Varan 2: Üzülmeyeceğini düşünüyorsan--->Beni biliyorsun..Yapacağımı yaparım..Değişmedim..Ama sen üzülmeyeceğini düşünüyorsan bi takılalım bakalım..
Varan 3: Olur senle--->Bunu yorumlamayacağım çünkü sinir oldum...Lütfetmiş beyefendi...Olurmuş senle...Allah razı olsun teveccühüne..

Uzak dur lütfen...Bir 5 senen daha heba olmasın..

Varan 1: Arkadaş olamayız-->İşime gelmez arkadaş olmak...Böyle gülüp eğlenirken öpüşmek,sarılmak,koklaşmak ta isterim..
Varan 2: Üzülmeyeceğini düşünüyorsan--->Beni biliyorsun..Yapacağımı yaparım..Değişmedim..Ama sen üzülmeyeceğini düşünüyorsan bi takılalım bakalım..
Varan 3: Olur senle--->Bunu yorumlamayacağım çünkü sinir oldum...Lütfetmiş beyefendi...Olurmuş senle...Allah razı olsun teveccühüne..

haklısın cnm ...ben hemencik boşlukta olduğumdan kaptırdım kendimi yaa sizin gibi mantıklı kadınların sayesinde doğru karar alıyorum uzun zamandır.bana kalsa yıllarım heba olacak başka yorumlarınızda varsa nolur yazın arkadaşlar..

canım bırak onu burda yoluna bak bak onla konusmak eski 3 ay önceyi unutmuş tamam hadi bunun görevi bitti de yola devam et
o gitti önce bu kez de sen git...sen mutlu olamazsın bence onla ben öyle hissediyorum..denenmişi denememek lazım

Aslında ne yapman gerektiğini gayet şahane bir şekilde anlattı... ve eklemek istiyorum ''Zaman mutlaktır. Gerisi teferruat.'' Zamanını boşa harcama.

insan aklına başı evet sonradanda gelebilir.benimde eskilerden biri 10yıl kadar sonra özür dilemişti.yalnız barışma niyheti ile değil.
kullandığı kelimeleri sevmedim bende herkes gibi.birde neyi sevmediğim biliyor musun.neden facede garip tiplerde kızlar var.acaba başka face kullanıyor olabilir mi.bu dönen değil ama en sonuncusu 2 farklı face kullanıyordu.birinde düzgün çevresi diğerinde eğlence:-) çevresi.tabii bunu sonradan öğrendim.belkide seninki hazır hayatımda kimse yokken takılayım bunlara demiş olabilir ama gerçekten ilgilenen bir adamdikkat eder.karışık yazmamışımdır umarım.uykusuz biraz karıştırıyorum

haklısın cnm ...ben hemencik boşlukta olduğumdan kaptırdım kendimi yaa sizin gibi mantıklı kadınların sayesinde doğru karar alıyorum uzun zamandır.bana kalsa yıllarım heba olacak başka yorumlarınızda varsa nolur yazın arkadaşlar..

Aklın yolu birdir canım...Aklı selim bir kadın, "bir şans daha ver" demeyecektir sana...
"Yahu bu kadına zaten yapacağımı yaptım, ne zamanını alayım, ne de daha fazla yıpratayım" diye seni düşünmez karşındaki...
Sen kendini düşüneceksin..

Aslında ne yapman gerektiğini gayet şahane bir şekilde anlattı... ve eklemek istiyorum ''Zaman mutlaktır. Gerisi teferruat.'' Zamanını boşa harcama.

Ne doğru....
Zaman çok önemli...
Zira gidip geri gelmeyen bir tek o oluyor..

Kızlar herkese iyi akşamlar:)bilirsiniz belki 3 ay oldu sevgilimden ayrılalı çok yıpratmıştı beni.O konuya hiç girmiyorum.iKİ haftadır hayatımda bir değişiklik var lisedeyken aşık olduğum çocuk 8 sene sonra bana mesaj gönderdi.Bu çocuğa çok aşıktım ve onu unutmak için 5 yıl uğraştım.Unutmak içinde başkasıyla çıkmıştım.Şimdi bu lisedeki çocuk beni arıyor,soruyor bende arkadaşça konuşuyorum,gülüyoruz falan.Çocuk bana dedi ki seninle arkadaş olamayız eğer düşün,üzülmeyeceğini düşünüyorsan olur senle dedi.Bu çocuk 8 sene önce beni çok üzmüştü,lisedeyken ki gibi değerlendirmek istemiyorum onu ama çapkındı baya.Şimdi de konuştuklarımızdan yola çıkarak o sıkılgan,yerinde duramayan çocuk yine ordaydı..Bir haftadır onu düşünüp mutlu oluyordum neden olmasın belki olur diye ama.Bugün konuştuk üniersiteyi bitirmesine rağmen iş konusunda kararsız,hala sıkılgan,hep değişik insanlarla iletişimde olabileceğim bir iş olması lazım diyor bana.Yani benm yapıma çok zıt,beni koy bir masa başına sıkılmam saatler çalışrım.Benimle ilgileniyor falan çok hoşuma gitti.Bir de bu çocuk yurt dışında okumuştu,facesine baktım acayip acayip kadınlar ekli anladınız siz onu..Sizce nasıl düşünmem lazım benim.Bi türlü ne yapacağımı bilmiyorum.Haftasonu yanıma gelecekti sözde şimdi bahsini bile açmıyor..Yani lisede çıkarkende mutlu değildik zaten 1 ay çıktık ben 5 sene unutamadım:D sonra 3 ay önce ayrıldığım çocukla çıkmaya başladım o da bir faciaydı..Sizce geri gelen bu lise aşkını napmalıyım fikirlerinizi bekliyorumm..

Bence sorunun cevabını zaten kendın veriyorsun canım...

canım kızların yaptıkları yorumların hepsini okudum ve herkese hak veriyorum bu çocuk sana yaramaz seni iyi tanıyorum az çok arkadaş olduk burda tanıdık birbirimizi.
bundan senin masum sevgine layık bi adam olmaz uzak dur.

yurt dıında neler yaptı bu adam kim bilir ne hayatlar yaşadı kimlerle.şimdide türkiyede vakit geçirecek seni bulmuş.vaktini ayırma ona
cnm inan çok çabuk kapıldım ya..nasıl oldu anlamadım daha geçenlerde son çıktığım çocuk için ağlayan ben..şimdi lisedeki aşkımı düşünür oldum..her dediği laf hoşuma gidiyor falan.ama işte çok sevse bırakmazdı neymiş senede 2 defa türkiyeye geliyormuş zor olurmuş yürütmek falan diyor bana..o yüzden istememiş.ama adam tatillerde geldiğinde diğer kız arkadaşlarına gayet akit ayırıyordu..

gelen gideni aratır kuzum oda seni aldatmıştı bununda yapacağı %99 bence.bırak harcama zamanını böyle adamlarla.sen temiz kalpli insanlarla yaşayabilirsin kendin gibi masum bi sevgiyi hak ediyosun..

Son düzenleme:
Şimdi ben astrolojiyle cok ilgiliyimdir. Bu aralar merkür retro geri hareketi var. Sene de üç kere olur. Merkür retronun özelliklerinden biri de geçmişte hesabımızı kapatmadığımız kişileri karşımıza çıkartmasıdır. Mesela yarım kalan aşkları, dargın olduğumuz kişileri vs vs. Hesabı kapatmak için çıkar bu insanlar. Eski aşklarda sen demen gerekeni dersin ve olay kapanır ya da farklı bakış açısı kazanırsın. İşte bu dönemde çıkan eskiler genelde retro bittiğinde ortalıktan kaybolur ya da devamı gelmez. O yüzden çok fazla bel bağlama derim zaten içine sinmediği yönündede algılıyorum yazılarında.

"uzulmeyecegini dusunuyorsan..." dedigi anda olay bitmistir. size bi mutluluk falan sunmayacak. oyle takilmaya giderseniz olur ama boyle arkadasca, kardes gibi konusamaz. E malum sizde soylemissiniz adam capkinmis.. Sizinlede arkadasca gorusmeyecek bir cok kadinla arkadasca olmadigi gibi..

ayni kisinin bi kere daha hayatinizi rezil etmesine izin vermeyin

Geçmiiş geçmişte kalmıştır. Boşver bence pek iç açıcı gelmedi hiçbir tarafı açıkçası.Sen de görüyorsun aslında olmayacağını ama iç güdüsel olarak bir olsun mu meylindesin.Çünkü insanın mizacı böyle bir şey kötü sonuçlandıysa yeniden şansımız olduğunda iyi sonucu yakalamak isteriz .Şimdi önceki kötü sonu düzeltme isteğiyle bunu seçersin ama bence pişman olursun.:31:

Canım ben yorumlamayacağım. Sadece yazdıklarını koyulaştırdım. Bazılarının yazı karakterini büyüttüm. Tekrar oku yazdıklarını..Cevabın o kadar açık ki:ssz:
Hiç üzme kendini..Başkasının -özellikle değmeyecek birinin- üzmesine izin verme..:71:

Canım ben yorumlamayacağım. Sadece yazdıklarını koyulaştırdım. Bazılarının yazı karakterini büyüttüm. Tekrar oku yazdıklarını..Cevabın o kadar açık ki:ssz:
Hiç üzme kendini..Başkasının -özellikle değmeyecek birinin- üzmesine izin verme..:71:

bu yorumun üstüne bişey söylemeye bile gerek yok yani arkadaş herşeyi açıkça anlatmış

bak yukarda arkadaslar ne güzel mantikli bi sekilde anlatmis. birak o cocugu. yeni kisilere bi sans ver. seni ve sevgini hak edebilecek kisileri sok hayatina... böylelerinede yol ver gitsin..

Back
X