Naçizane fikrim uzak dur! Boşluğa düşmüş senide çantada keklik sanıyor ve sana dönüş yaptı o kadar zaman aklı nerdeydi...? Dizginle duygularını çok gördük bu gibi durumları hep acı hep hüsran sakın güvenme... yada zamana yay biraz bak bakalım durum nedir rengi belli olur zaten.
canım o zamanlarda o yurt dşında okurken çok bekledim onu ama olmadı işte..hiç arayıp sormadı beni,üzdü..şimdi diyorum ki çocuktuk o zamanlar belki değişmiştir diye ama .. inan bende bilmiyorum
Bak sorunun cevabını biliyorsun zaten ''hiç arayıp sormadı'' peki senin onu beklediğini biliyormuydu?
Değişmiştir diyorsun ama aynı zamanda sıkılganlık halleri hala üzerinde diyorsun... ve facedeki resimlerden tabiki.. uslu bir adamın yapacağı şeylermidir bunlar? öncelikle bunları iyice bir düşün derim ben yinede... ama tekrar ediyorum sakın kapılma dirençli ol bu çok önemli.
Çocuk bana dedi ki seninle arkadaş olamayız eğer düşün,üzülmeyeceğini düşünüyorsan olur senle dedi.
Verdiği mesaj, yolladığı sinyal yeterince açık değil mi?
Tek bir cümle adamın niyetini apaçık koyuyor ortaya...
Varan 1: Arkadaş olamayız-->İşime gelmez arkadaş olmak...Böyle gülüp eğlenirken öpüşmek,sarılmak,koklaşmak ta isterim..
Varan 2: Üzülmeyeceğini düşünüyorsan--->Beni biliyorsun..Yapacağımı yaparım..Değişmedim..Ama sen üzülmeyeceğini düşünüyorsan bi takılalım bakalım..
Varan 3: Olur senle--->Bunu yorumlamayacağım çünkü sinir oldum...Lütfetmiş beyefendi...Olurmuş senle...Allah razı olsun teveccühüne..
Uzak dur lütfen...Bir 5 senen daha heba olmasın..
Verdiği mesaj, yolladığı sinyal yeterince açık değil mi?
Tek bir cümle adamın niyetini apaçık koyuyor ortaya...
Varan 1: Arkadaş olamayız-->İşime gelmez arkadaş olmak...Böyle gülüp eğlenirken öpüşmek,sarılmak,koklaşmak ta isterim..
Varan 2: Üzülmeyeceğini düşünüyorsan--->Beni biliyorsun..Yapacağımı yaparım..Değişmedim..Ama sen üzülmeyeceğini düşünüyorsan bi takılalım bakalım..
Varan 3: Olur senle--->Bunu yorumlamayacağım çünkü sinir oldum...Lütfetmiş beyefendi...Olurmuş senle...Allah razı olsun teveccühüne..
Uzak dur lütfen...Bir 5 senen daha heba olmasın..
haklısın cnm ...ben hemencik boşlukta olduğumdan kaptırdım kendimi yaa sizin gibi mantıklı kadınların sayesinde doğru karar alıyorum uzun zamandır.bana kalsa yıllarım heba olacak başka yorumlarınızda varsa nolur yazın arkadaşlar..
Aslında ne yapman gerektiğini gayet şahane bir şekilde anlattı... ve eklemek istiyorum ''Zaman mutlaktır. Gerisi teferruat.'' Zamanını boşa harcama.
Kızlar herkese iyi akşamlar:)bilirsiniz belki 3 ay oldu sevgilimden ayrılalı çok yıpratmıştı beni.O konuya hiç girmiyorum.iKİ haftadır hayatımda bir değişiklik var lisedeyken aşık olduğum çocuk 8 sene sonra bana mesaj gönderdi.Bu çocuğa çok aşıktım ve onu unutmak için 5 yıl uğraştım.Unutmak içinde başkasıyla çıkmıştım.Şimdi bu lisedeki çocuk beni arıyor,soruyor bende arkadaşça konuşuyorum,gülüyoruz falan.Çocuk bana dedi ki seninle arkadaş olamayız eğer düşün,üzülmeyeceğini düşünüyorsan olur senle dedi.Bu çocuk 8 sene önce beni çok üzmüştü,lisedeyken ki gibi değerlendirmek istemiyorum onu ama çapkındı baya.Şimdi de konuştuklarımızdan yola çıkarak o sıkılgan,yerinde duramayan çocuk yine ordaydı..Bir haftadır onu düşünüp mutlu oluyordum neden olmasın belki olur diye ama.Bugün konuştuk üniersiteyi bitirmesine rağmen iş konusunda kararsız,hala sıkılgan,hep değişik insanlarla iletişimde olabileceğim bir iş olması lazım diyor bana.Yani benm yapıma çok zıt,beni koy bir masa başına sıkılmam saatler çalışrım.Benimle ilgileniyor falan çok hoşuma gitti.Bir de bu çocuk yurt dışında okumuştu,facesine baktım acayip acayip kadınlar ekli anladınız siz onu..Sizce nasıl düşünmem lazım benim.Bi türlü ne yapacağımı bilmiyorum.Haftasonu yanıma gelecekti sözde şimdi bahsini bile açmıyor..Yani lisede çıkarkende mutlu değildik zaten 1 ay çıktık ben 5 sene unutamadımsonra 3 ay önce ayrıldığım çocukla çıkmaya başladım o da bir faciaydı..Sizce geri gelen bu lise aşkını napmalıyım fikirlerinizi bekliyorumm..
canım o zamanlarda o yurt dşında okurken çok bekledim onu ama olmadı işte..hiç arayıp sormadı beni,üzdü..şimdi diyorum ki çocuktuk o zamanlar belki değişmiştir diye ama .. inan bende bilmiyorum
cnm inan çok çabuk kapıldım ya..nasıl oldu anlamadım daha geçenlerde son çıktığım çocuk için ağlayan ben..şimdi lisedeki aşkımı düşünür oldum..her dediği laf hoşuma gidiyor falan.ama işte çok sevse bırakmazdı neymiş senede 2 defa türkiyeye geliyormuş zor olurmuş yürütmek falan diyor bana..o yüzden istememiş.ama adam tatillerde geldiğinde diğer kız arkadaşlarına gayet akit ayırıyordu..
Kızlar herkese iyi akşamlar:)bilirsiniz belki 3 ay oldu sevgilimden ayrılalı çok yıpratmıştı beni.O konuya hiç girmiyorum.iKİ haftadır hayatımda bir değişiklik var lisedeyken aşık olduğum çocuk 8 sene sonra bana mesaj gönderdi.Bu çocuğa çok aşıktım ve onu unutmak için 5 yıl uğraştım.Unutmak içinde başkasıyla çıkmıştım.Şimdi bu lisedeki çocuk beni arıyor,soruyor bende arkadaşça konuşuyorum,gülüyoruz falan.Çocuk bana dedi ki seninle arkadaş olamayız eğer düşün,üzülmeyeceğini düşünüyorsan olur senle dedi.Bu çocuk 8 sene önce beni çok üzmüştü,lisedeyken ki gibi değerlendirmek istemiyorum onu ama çapkındı baya.Şimdi de konuştuklarımızdan yola çıkarak o sıkılgan,yerinde duramayan çocuk yine ordaydı..Bir haftadır onu düşünüp mutlu oluyordum neden olmasın belki olur diye ama.Bugün konuştuk üniersiteyi bitirmesine rağmen iş konusunda kararsız,hala sıkılgan,hep değişik insanlarla iletişimde olabileceğim bir iş olması lazım diyor bana.Yani benm yapıma çok zıt,beni koy bir masa başına sıkılmam saatler çalışrım.Benimle ilgileniyor falan çok hoşuma gitti.Bir de bu çocuk yurt dışında okumuştu,facesine baktım acayip acayip kadınlar ekli anladınız siz onu..Sizce nasıl düşünmem lazım benim.Bi türlü ne yapacağımı bilmiyorum.Haftasonu yanıma gelecekti sözde şimdi bahsini bile açmıyor..Yani lisede çıkarkende mutlu değildik zaten 1 ay çıktık ben 5 sene unutamadımsonra 3 ay önce ayrıldığım çocukla çıkmaya başladım o da bir faciaydı..Sizce geri gelen bu lise aşkını napmalıyım fikirlerinizi bekliyorumm..
Canım ben yorumlamayacağım. Sadece yazdıklarını koyulaştırdım. Bazılarının yazı karakterini büyüttüm. Tekrar oku yazdıklarını..Cevabın o kadar açık ki
Hiç üzme kendini..Başkasının -özellikle değmeyecek birinin- üzmesine izin verme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?