8 yıl sonra normal yoldan mucize,mutlaka okuyun!

bebekvar

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
6
0
6
35
İzmir
başlıktada belirttiğim gibi 8 yıllık evliyim,9.yılımızdayız.iki defa aşılama bir tüp bebek denemesi olan biriyim.diyeceksiniz nasıl olduda doğal yollardan hamile kaldım.önce benim sorunum prolaktin yüksekliği ile başladı ve fsh ve devamında bütün hormonlarımın yüksekliği ile devam etti.daha sonra ibrahim saraçoğlu hocamla tanıştım.adetimin üçüncü günü yaptırıp fax cektiğim tahlilden sonra bana gönderdiği kürleri harfi harfine uyguladım.suan 6 haftalık hamileyim.herşey yolunda gidiyor Allahıma çok şükür.hem manevi hemde maddi anlamda çok rahatız.çok yüksek fiyatlara almıyorsunuz size gönderdiği kürleri,1,5 yılda inanın tüp bebekteki ilaç parasından daha az bir mebla ödedik.bilgi almak isteyenler olursa yardımcı olmaya çalışırım.Rabbim tez zamanda bizim için hayırlı olan bebeklerimize hepimizi kavuştursun.

inş sağlıklı bişekilde kucağınıza alırsın bebeğinizi...

sorun sadece sizinle ilgilimiydi, eşinizin kullanacağı kürler gönderdimi peki:26::26:

inş sağlıklı bişekilde kucağınıza alırsın bebeğinizi...

sorun sadece sizinle ilgilimiydi, eşinizin kullanacağı kürler gönderdimi peki:26::26:

sorun sadece bendeydi ama hocam eşimede keçiboynozu pekmezini önerdi,sonuçta ne kadar hızlı ve hareketli olursa spermler daha hızlı olur diye.inşallah en kısa zamanda rabbim sizde nasip eder.

sorun sadece bendeydi ama hocam eşimede keçiboynozu pekmezini önerdi,sonuçta ne kadar hızlı ve hareketli olursa spermler daha hızlı olur diye.inşallah en kısa zamanda rabbim sizde nasip eder.
amiin inşkeçiboynuzu pekmezini eşim kullandı bi ara ama pek etki etmedi...

amiin inşkeçiboynuzu pekmezini eşim kullandı bi ara ama pek etki etmedi...

benim eşimde sorun olmadığı için onu önermişti eğer sorun varsa farklı kürler gönderiyor.saracoglu at.sayfasında hasta görüşleri var okursanız eğer orda yazıyor hastalar.eşinde problem olan birisi yazmıştı,tüp bebek bile çocuğunuz olmaz diyenler bi kaç ay sonra hamile kalıyor.inşallah sizinde olur.Rabbim ol desin yeter ki :)

Tebrik ediyorum biz de hocamizin kurlerini kullaniyoruz insallah bu mycizeyi biz de yasariz ..

Fsh kacti ne önerdi size onun ilaçlarını bende kullandım ama fsh daha da yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…