Allah izin verirse olacak mutlaka, ne olur üzülmeyin.
30 yaşındayım ve çocuğumun olmasını o kadar çok istedim ki. Benim tek tüp/tek yumurtalığım olması dışında hiçbir sorun yoktu ama olmuyordu. Aşılamada da olmadı, tüp bebekte de olmadı. Sonra dondurulmuş embriyoyu koydurmaya karar verdim. Koydurmayı düşündüğüm ay, adet olmayı beklediğim dönemde yani, eşimle bir dönem hiçbir şey düşünmeden yaşadık bazı şeyleri. Hiçbir stres olmadan. Sonra o günlerde bir beyaz kağıda dileğimi yazıp onu denize attım. Bunu niye yaptım inanın bilmiyorum. Ama o kadar yürekten diledim ki olmasını. Sanki balıkların bile benim için dua edeceğine inandım. O ay adet olamadım ben, o dondurulmuş embriyoyu koyduramadım. Çünkü kendi kendime hamileydim... Kağıda yazın, denize atın vs. gibi bir önerim yok size. Her şey Allah'tandı çünkü. Kağıt vs. bahane belki de. Sadece yaşadığım buydu, o yüzden yazdım.
Yürekten dilerim yüce Allah'tan, inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda bebeğinizi versin size. O kadar iyi anlayabiliyorum ki. Ama şuna tüm kalbinizle inanın. Allahın izniyle bir gün çocuğunuz olacak. Çok şükür ki yaşınız çok genç.
Sevgiler.