8 yıldır bebek sahıbı olamamakkk..ozlemle bakmak bebeklere cok zor

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
kızlar 8 yıllık evlıyım.
sadece ılk uc ay dogum kontrol hapı ıle korundum .daha sonrakı donemde hıc korunmama ragmen malesef gebelık olusmadı.
yasım 25.doktora gıtttıgımde rahım agzı yarası teshısı koydu.ve yarayı yaktırdım.akıntı sperm kalıtesını dusurdugunden hamıle kalma ıhtımalını azalttıgını soylemıstı doktorum.hormon testlerı yapıldı.prolaktın hormonu harıc dıger hormonların oldukca ıyı oldugunu belırttı.
fakat hamılelık gerceklesmedı.
yenıden doktor zıyaretımde polistik over adı verılen kıstlerın oldugunu belırttı doktorum.fakat adet lerım duzenlı 28 30 gunde bır aksamadan adet goruyorum.
hamıle kalmaya engel teskıl etmedıgını hıc bebegım olmadıgı ıcın kıstler ıcın herhangı bır ılac tedavısı vermeyecegını belırttı.
ama yok yok yok..
en son doktorum yenıden hormon testı yaptı yıne normal dedı ve klomen adlı ılacı verdı 7 gun ıcmemı soyledı .ve sonuc yıne husran..
stres hıc yapmadım ..sogan suyu kuru ıctım adetlerım tam 28 gunde bır olur hale geldı.
ama hala bebıs yok artık stres yapmaya basladım.
doktor asılama ıcın gerek olmadıgını belırtıp denemeye devam dıyerek gonderıyor.
gıttıgım doktor da ozel..
esıme kecı boynuzu kurunu uyguladım .bıtkısel macun adı altındasatılan urunden bır kavonoz yedım.
kara uzum cekırdegı tohumu kullandım artık baska bır care yontem bulamıyorum..
kolay hamıle kalmak ıcın onerısı olan benım durumumda olan var mıı...
umıdım azalıyor...

öncellikle bebek sahibi olmak takdiri ilahi işidir.yani nasipse Allah ın izniyle olur.sadece üzülmeyin.benim de 5 yıldan sonra oldu.herşeyin yeri ve zamanı vardır.hakkınızda hayırlısı versin rabbim.

teşekkür ederimm...
insan ole bır ruh halıne burunuyor kıı hıc bı zaman olmayacak dıye umutsuzluga kapılyor..
allah bagıslasın evladınızı

Allah izin verirse olacak mutlaka, ne olur üzülmeyin.

30 yaşındayım ve çocuğumun olmasını o kadar çok istedim ki. Benim tek tüp/tek yumurtalığım olması dışında hiçbir sorun yoktu ama olmuyordu. Aşılamada da olmadı, tüp bebekte de olmadı. Sonra dondurulmuş embriyoyu koydurmaya karar verdim. Koydurmayı düşündüğüm ay, adet olmayı beklediğim dönemde yani, eşimle bir dönem hiçbir şey düşünmeden yaşadık bazı şeyleri. Hiçbir stres olmadan. Sonra o günlerde bir beyaz kağıda dileğimi yazıp onu denize attım. Bunu niye yaptım inanın bilmiyorum. Ama o kadar yürekten diledim ki olmasını. Sanki balıkların bile benim için dua edeceğine inandım. O ay adet olamadım ben, o dondurulmuş embriyoyu koyduramadım. Çünkü kendi kendime hamileydim... Kağıda yazın, denize atın vs. gibi bir önerim yok size. Her şey Allah'tandı çünkü. Kağıt vs. bahane belki de. Sadece yaşadığım buydu, o yüzden yazdım.

Yürekten dilerim yüce Allah'tan, inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda bebeğinizi versin size. O kadar iyi anlayabiliyorum ki. Ama şuna tüm kalbinizle inanın. Allahın izniyle bir gün çocuğunuz olacak. Çok şükür ki yaşınız çok genç.

Sevgiler.

canım allah nasip etsin inşallah, doğru zamanı en iyi rabbim biliyor.
bende çok istememe rağmen 9 ay olmamıştı çocuğum, son 2 ay içinde yaptıgım şeyler
öncelikli olarak elma yağı kullandım varsa iltihabı söktürsün diye 5 gün filan yaptım.
son 2 ay hergün 7-8 adet kuru incir yedim
hergün 1 kaşık bal yedim
çok dua ettim, kafama takmadım yani çocuk olucak duygusuyla bişeyler yaşamadım, hatta olmazsa olmasın yaşım genç sonra birgün olur diye düşünmeye başlamıştım. ilişkiden sonra yataktan hemen kalkmadım, ayaklarımı kaldırdım 10dk kadar
eşimde beni böyle gördükçe inşallah çocuğumuz olur diye dua etmeye başlamıştı
o ay hamile oldugumu öğrendim sürpriz gibi. demekki doğru zaman oymuş.

canım benım öncelıkle rabbım hepımıze nasıp etsın ınsalhh... ama 8 yıl dıle kolay bence artık tüp bebege gecmelısın... yıllar ılerledıkce sansımız azalıyo... gercı nasıp kısmet ben 2.5 yıllık evlıyım 4 kez tup bebek yaptırdım hala sonuc hüsran... ama denıyorum yınede ... sen dene belkı tutar

Bakıyorum kımı anne cocugunu yol ortasına dovuyor ..allahım dıyorum ben arıyorum nasıp olmuyor kımının var kıymetını bılmıyor...
Tup bebek deneyıp sonuc alamayan bınlerce ınsan var yorumları okuyorum ıyıce karamsarlasıyorum
8 yıl bu streste yapmadım oncelerıı...hadı olur hadı bu ay olur dıye dıye bunca sene gectı 25 oldum...
Ya tup bebekte olmaazsa

Bakıyorum kımı anne cocugunu yol ortasına dovuyor ..allahım dıyorum ben arıyorum nasıp olmuyor kımının var kıymetını bılmıyor...
Tup bebek deneyıp sonuc alamayan bınlerce ınsan var yorumları okuyorum ıyıce karamsarlasıyorum
8 yıl bu streste yapmadım oncelerıı...hadı olur hadı bu ay olur dıye dıye bunca sene gectı 25 oldum...
Ya tup bebekte olmaazsa
şans.... ya olursa .... beklemekten ve hiç bişe yapmamaktan daha ıyı degılmı?

Back
X