8 yıllık arkadaşımın yaptığı ve hakaretleri :(

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Bu kadar yıldır arkadaşımdı canımdı dostumdu
Malesef ben oyle sanmışım evlendi bi başka şehre gitti ve bana evlenirken soyledi gideceğini
Kırıldığımı dile getirdim suçlu ben oldum
O kadar çok kufur ettiki ağzıma alamam karakterime ters
Bazen gerçekten deveyi dien insanı seven durumu ::(
Canım çok yanıyo :(

Bende sevgilini falan elinden aldi sandim hakaret olayi kotu tabii ama çok bututmussunuz bence .

Baska sehire tasindigi icin mi kirildiniz? Niye ki? Herkesin bir hayati var sonucta, demek ki evlenince orda riziklari varmis, gerekliymis ki gitmisler...
Ama agiza alinmayacak kufurler etmesi cok garip. Onlari niye etti? Olay nasil kufure kadar geldi?
Yine kufurleri hakli cikarmaz ama anlamaya calisiyorum. Konuda bosluklar var gibi geldi bana.

Baska sehire tasindigi icin mi kirildiniz? Niye ki? Herkesin bir hayati var sonucta, demek ki evlenince orda riziklari varmis, gerekliymis ki gitmisler...
Ama agiza alinmayacak kufurler etmesi cok garip. Onlari niye etti? Olay nasil kufure kadar geldi?
Yine kufurleri hakli cikarmaz ama anlamaya calisiyorum. Konuda bosluklar var gibi geldi bana.

konu sahibi zaten başka şehre gitmesine kızmamış yanlış anlamadıysam, gideceğini son anda yani evlenirken haber verdi die kızmış. canım bunun 8 yılı 10 yılı yok inan bana hiç üzme kendini güle güle dersin gidenin arkasından da. evlendim sana ihtiyacım kalmadı, yıllarca içimde biriktirdiklerimi şimdi haykırıyorum dermiş gibi olmuş.

konu sahibi zaten başka şehre gitmesine kızmamış yanlış anlamadıysam, gideceğini son anda yani evlenirken haber verdi die kızmış. canım bunun 8 yılı 10 yılı yok inan bana hiç üzme kendini güle güle dersin gidenin arkasından da. evlendim sana ihtiyacım kalmadı, yıllarca içimde biriktirdiklerimi şimdi haykırıyorum dermiş gibi olmuş.

Tekrar okudum simdi. Olabilir, dogru.
Ama evlilik arifesinde insanlarin o kadar telasi oluyor, bir de baska sehir olayi girdiyse hepten soylemeye firsati olmamis olabilir arkadasinin. Ya da birseyi hemen konu sahibine soyleyecek kadar yakin gormuyordur konu sahibini.
:26:

Bazen en iyi arkadaslar bile evlilik yapicagini gizleyip son anda söyler. Benim kuzenimde aynisini yapti.ben baskalarindan duydum ki bizde cok yakindik.anlatip bozulmasindan korkuyolar.bense cok bos bogazim gorustugum insanlari bile herkese anlatirim.bende kuzenime bozuldum ama yani canim falan da yanmadi hic...insanlari bu kadar takma..

nasıl yanı anlamadım..
arkadasınız evlendı ve başka sehre gıdecegını sıze evlendıgı gun soyledı..
sız kırıldınız..o sıze kufur ettı..

sız onun gıtmesıne degıl,gıdecegı gun soylemesıne kırıldınız sanırım..

hmm zaten bı kız yenı evlendıyse arkadaşları dırek ıkıncı planda kalıyor..
bu yüzden kızların degılde erkeklerın bırbırıyle olan arkadaşlığını daha sağlam buluyorum..
kızlar evlenince tum dünyalarını kocalarına adıyolar nıyeyse:27:

neyse zaten sıze kufur yağdıran bırıne 8 yılınızı nasıl harcadığınıza uzulun bence..

Bu kadar yıldır arkadaşımdı canımdı dostumdu
Malesef ben oyle sanmışım evlendi bi başka şehre gitti ve bana evlenirken soyledi gideceğini
Kırıldığımı dile getirdim suçlu ben oldum
O kadar çok kufur ettiki ağzıma alamam karakterime ters
Bazen gerçekten deveyi dien insanı seven durumu ::(
Canım çok yanıyo :(

Arkadaşım son bir yılda yine ara ara görüşüyor muydunuz yoksa araya mesafeler mi girmişti. Hani telefonla dahi olsa görüşüyorduysanız ve size bu konuşmaların birinde söylemediyse ayıp olmuş ama son zamanlarda hiç konuşmadıysanız düğün telaşesiyle unutmuş olabilir. Benim de kaç yıllık arkadaşımın bebeği olmuş facebooktan öğrendim. Ama kendimde suç buldum, uzun süredir arayıp sormuyordum.

"Ben hiçbir şey yapmadım ama o bana neler neler söyledi" tarzı anlatımlara biraz şüpheyle yaklaşıyorum her zaman. Neden durup dururken insan ağza alınmayacak küfürler etsin ki? Ya olayın daha fazla detayı var ya da bu arkadaşlığın geçmişinde bazı sorunlar var.

...ve evet, ben de evleneceğimi pek kimseye söylemiyorum. İlk söylediğimizde başımıza üst üste gelen talihsizlikler gözümüzü korkuttu. Nişanı da düğünü de ertelemek zorunda kaldık. Hem nazardan korkuyoruz hem de sonradan insanlara laf anlatması inan çok zor oluyor - ki ne kadar anlatırsan anlat yine dedikodu alıp yürüyor.

İlginç .
Sandığınız kadar yakın değilsinizdir belki .
Benim en yakın arkadaşımla aramda hiçbir şey gizli olmaz .
Özellikle bu gibi bir durum .

Arkadaşınız başka şehire gideceğini evlendiği gün söylemiş ve çok yakın arkadaşsınız. İyi de hazırlıklar ev düzmesi herşey o şehirde yapılmış olması gerekir hiç evini hazırlıklarını merak etmediniz mi sormadınız nerede oturacaksınız nerede ev tuttunuz diye madem o kadar yakın arkadaşsınız. Ha burada ev kurup sonra gidecekse evlendiği gün söylemesi doğal hemen gitmeyeceği için ama kırılmanızı anlayamadım olabilir söylememiş olabilir gideceğini sizden izin alacak değil zaten sonuçta her halukarda gidecek son anda haberiniz olması sizinde ilgili bir arkadaş olmadığınız anlamına gelir sadece kırıldığınızı söyleyince küfretmez ki bir insan detayı var mutlaka bu işin siz kırgınlığınızı onu çok kıracak şekilde söylemiş olabilir misiniz?

Bu konu eskidi ama cevap vermek istiyorum
Biz yaklaşık 8 senelik arkadaştık
Nişanlanana kadar bir barış bir küs haldeydik ama yinede iyi dosttuk
O maddi manevi hep benden onde idi ve bunu her fırsatta bana hissettiriyordu
O en akıllı, en güzel, en tercih edilesi olandı ona göre
Mutsuz olduğu her zaman ben yanında destek oldum
Hiç bırakmadım
Derken nişanlandı benden uzaklaştı
Ben aramasam aramazdı sonraları cevap bile vermedi zaten
Evlendiği zaman buyukluk bende kalsın dedim ve aradım duğun memleketlerindeydi
Başka şehirde yaşayacaklarını soyledi
Bende doğal olarak sitem ettim ve çok kırıldım dedim
Senle uğraşamam senden daha önemli ilerim var dedi ve kufur etti bana
Hayatımdan tamamen sildim zaten kendisini
Gercek dost değilmiş
Yanayım 8 yılıma....

Bu konu eskidi ama cevap vermek istiyorum
Biz yaklaşık 8 senelik arkadaştık
Nişanlanana kadar bir barış bir küs haldeydik ama yinede iyi dosttuk
O maddi manevi hep benden onde idi ve bunu her fırsatta bana hissettiriyordu
O en akıllı, en güzel, en tercih edilesi olandı ona göre
Mutsuz olduğu her zaman ben yanında destek oldum
Hiç bırakmadım
Derken nişanlandı benden uzaklaştı
Ben aramasam aramazdı sonraları cevap bile vermedi zaten
Evlendiği zaman buyukluk bende kalsın dedim ve aradım duğun memleketlerindeydi
Başka şehirde yaşayacaklarını soyledi
Bende doğal olarak sitem ettim ve çok kırıldım dedim
Senle uğraşamam senden daha önemli ilerim var dedi ve kufur etti bana
Hayatımdan tamamen sildim zaten kendisini
Gercek dost değilmiş
Yanayım 8 yılıma....

aranızdaki iletişim çok saçma geldi bana
bence arkadaşınız sizin düşündüğünüz gibi
kendinisi size dost filan hissetmiyormuş
siz nasılhissediyorsunuzorası da ayrı
size sürekli üstünlük taslıyan ve sizi kötü gününde sömüren birine nasıl dost diyebiliyorsunuz??????????
kıtlık filanmı var :26:

Allah aşkına nasıl bir uslubunuz var sizin
Her insan gerçek yuzunu gosterseydi ne boşanma olurdu dunyada ne ayrılık
Bunun adına kıtlık denmiyor iyi niyet deniyor
Ayrıca siz ve sizin gibiler oldukça kıt olabilirim sorun değil
İnsanlara hakaret etmemden iyidir
Çok yazık....

Back
X