8 yillik evliligim bitiyor..

Gulubik89

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
42
19
13
36
9 yildir taniyorum esimi.. 8 yillik da evliyiz.. beni defalarca sanal olarak aldatti yuvam yıkılmasın diye af ettim. Ama en son aldatma sinda cinsellik olarak temas olarak olunca bitti gitti bende hersey. Kacarak evlenmistik aileme dönmek okadar zor geliyordu ki bana.. ama artik yeter bukadar rencide olduğum ayrilicam eşimden. Ailem yurt dışında olduğu için anneannemle yasicam.. bu sigara gibi kötü aliskanlikligi unutmak icin napmam lazim? Yardimci olun güçlü olmak istiyorum artik..

Çok uzun yıllardır tanıyormuşsunuz çok üzücü gerçekten. Çocuğunuz yoksa ananenizin yanına yerleşip bi işe başlayabilirsiniz belki. Yeni bi çevre edinirsiniz zamanla da unutulur sadece biraz sabır. Allah yardımcınız olsun

Keşke sanalda aldattığında bu kadar taviz vermeseydiniz.. Verdiğiniz tavizler aldatmaların devAmını getirmiş ne yazık ki..
Dilerim herşey yolunda gider ve çok mutlu olursunuz.
Sadece zaman.. Herşeye alışıyor insan.

Başka tutunacak bir dal bulacaksın. Aile gibi, yeni mutlu bi hayatın hayali gibi, veya hep olmak istediğin, yapmak istediğin şey gibi.

Neden defalarca sizi sanladan aldattı desem ? umarım yanlıs anlamazsınız. Yaptığı elbette doğru bir şey değil. Ama bu aldatma konularında hem kadında hem erkekte i,ş bittiğine inanıyorum. Ondan sordum. NAsıl bir evliliğiniz vardı ?

aynısını yasadım hatta gecen konu actım ben cocugum ufak oldugu ıcın cesaret edıp aılemın yanına donemedım amaa yıne ılerde aynısını yaparsa ınan cekmem sendee en ıyısını yapmıssın

9 yildir taniyorum esimi.. 8 yillik da evliyiz.. beni defalarca sanal olarak aldatti yuvam yıkılmasın diye af ettim. Ama en son aldatma sinda cinsellik olarak temas olarak olunca bitti gitti bende hersey. Kacarak evlenmistik aileme dönmek okadar zor geliyordu ki bana.. ama artik yeter bukadar rencide olduğum ayrilicam eşimden. Ailem yurt dışında olduğu için anneannemle yasicam.. bu sigara gibi kötü aliskanlikligi unutmak icin napmam lazim? Yardimci olun güçlü olmak istiyorum artik..
Güçlü ol hayatının sonu değil sadece bir aliskanlik oluyor bir zaman sonra sigara nasıl bırakılır bilirsin zamanla değil ilk önce kafada biter yeter icmicem hayatımı mahvettin dersin paketi kırar atarsin sende böyle yapacaksın çalışır hayatını kurarsin suna inan bir zaman sonra keşke daha önce biraksaymisim diyeceksin sigara misali

Keşke sanalda aldattığında bu kadar taviz vermeseydiniz.. Verdiğiniz tavizler aldatmaların devAmını getirmiş ne yazık ki..
Dilerim herşey yolunda gider ve çok mutlu olursunuz.
Sadece zaman.. Herşeye alışıyor insan.
Evet ben ona bu kadar taviz verdigim icin oldu :((

Neden defalarca sizi sanladan aldattı desem ? umarım yanlıs anlamazsınız. Yaptığı elbette doğru bir şey değil. Ama bu aldatma konularında hem kadında hem erkekte i,ş bittiğine inanıyorum. Ondan sordum. NAsıl bir evliliğiniz vardı ?
Bunu defalarca sordum eşime. Kendiside çözemiyor kendini. Ilgisiz bir es degilim bakimsizda degilim. O bana hep der sen kusursuzsun diye sorun nerde diyorum cevapsiz kaliyor..

Güçlü ol hayatının sonu değil sadece bir aliskanlik oluyor bir zaman sonra sigara nasıl bırakılır bilirsin zamanla değil ilk önce kafada biter yeter icmicem hayatımı mahvettin dersin paketi kırar atarsin sende böyle yapacaksın çalışır hayatını kurarsin suna inan bir zaman sonra keşke daha önce biraksaymisim diyeceksin sigara misali
Tek basina mücadele etmek kolaymi? Cok korkularim var..

aynısını yasadım hatta gecen konu actım ben cocugum ufak oldugu ıcın cesaret edıp aılemın yanına donemedım amaa yıne ılerde aynısını yaparsa ınan cekmem sendee en ıyısını yapmıssın
Benim cocugum olmadığı için daha cesaretliyim bu konuda. Insallah sende bir daha karsilasmazsin bu gibi durumlar cok kotu bir şey çünkü

Biliyor musun içimizdeki korkular var ya bunu karşı tarafa hissettirdikmi koz olarak kullaniyorlar bence senin eşin bu nasıl olsa kacmis ailesi sahip çıkmaz bana muhtaç diye düşünüyordur

Kendine guven kocana muhtaç kalma yine gidecek kapin var ya

tek başına mücadele etmek???
ne ile mücadele, hayatla mı?
hayatı mücadele olarak görmeyin, mutlu yaşanması gereken, neşe dolu olması gereken bir hediye gibi görün
"hayat mücadelesi", sizin şu anda verdiğiniz mücadelenin yanında solda sıfır kalır.
profil doğruysa henüz 26 yaşındasınız, çok gençsiniz, önünüzde daha yaşanacak nice yıllar var
o yılları, dopdolu yaşayın, en önemlisi sizi mutlu hissettirecek insanlarla yaşayın
(bakın sizi seven demiyorum, ne seven insanlar var sevdikleri insanların canını acıtmaktan hoşlanan)

ilk başlarda yaşadığınız o boşluk da, birşey değil, zamanla mutlaka ama mutlaka geçecek
ileride birgün, arkanızı dönüp baktığınızda, bugünkü kararınız için kendinizle gurur duyacaksınız! Hoppa

Hiçkimse vazgeçilmez değildir ablacım. Unutmaki sen en değerlisin ve kimsenin seni üzmesine izin vermemelisin.
Bak çocukta yokmuş daha rahat olursun artık kendin için huzurun için çalışırsın çabalarsın küllerinden yeniden doğarsın :)
Korkma korkarsan yapamazsın.

Aldatılarak mutsuz olarak yaşamak yalnızlıktan kötü müdür? Hayır değil bence. Her insanın içinde bi potansiyel var ve sende de var bu. Hakkettiğin gibi yaşamak için elinden geleni yapmalısın. Allah yardımcın olsun.

COK ZOR GERCEKTEN SASIYORUM SU ERKEKLERE EVDE GUL GIBI KARISI VARKEN DISARDA ARAMAK MUTLULUGU ALLAH YARDMCIN OLSUN INS

Canim benim insaniz hepmz tbiki biraz uzulcksn alsmaya calscaksn vs ama bi gun gelck mutlu uyancksn inşaAllah yavas yavas soguyack icin bol bol dua et hayatta her sey insanlr icin..sevgiler

Back
X