8 yıllık sevgilim beni 2 aydır tanıdığı kızla aldatıp sözlendi ne yapacam

selen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
137
33
43
nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım

nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım

Evlenmeden yüzünü görmüşssün :)
Mutlu olucaklarını pek sanmıyorum

..........bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. .....
8 sene bir kere bile seni sevdiğini söylemeyen adamla neden beraber olmaya devam ettiniz ki?
belliymiş hayırsızın teki olduğu zaten

Canim hic uzulme, iyiki de evlendi. sana bisey diyim bende senin gibi agliyordum zirliyodum kendimde suc buluyodum. sonra ne oldu ? sevdigim adam o megersem oyle tanidigim adam degilmis dayak atiyor, karisini kole gibi goruyor.
Benle beraberken bambaska biriydi, cok efendi, durust yani vesayre. Hic uzulme, bunar nasip/kismet isi ;)
Daha iyilerine layiksin!

8 sene bir kere bile seni sevdiğini söylemeyen adamla neden beraber olmaya devam ettiniz ki?
belliymiş hayırsızın teki olduğu zaten

Hayir seviyorum değil, sevmiyorum demedi yazmis konu sahibi.

Ayrica ben pek mutlu olacaklarini sanmıyorum. Ah almışlar resmen.
Ohh sen rahatla. Evlenmeden cok şükür ki yüzünü gormussun o deyyusun...

Hayir seviyorum değil, sevmiyorum demedi yazmis konu sahibi.

Ayrica ben pek mutlu olacaklarini sanmıyorum. Ah almışlar resmen.
Ohh sen rahatla. Evlenmeden cok şükür ki yüzünü gormussun o deyyusun...
bir de işaretlemişim nasıl okuduysam

sende Allah'a havale et konu sahibi
pisliğin biriymiş
ah alan insan mutlu da olamaz zaten

nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende heergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
o kadar açık ki sen üzül diye yapılıyor bu nisbetler

Şu saatten sonra eski sevgilin sana geri dönse dahi bu yapptıklarını unutamayıp affetmeyeceğin için geçmişi bırakıp geleceğe bakacaksın.
Zaten böyle adamdan ne köy olur nede kasaba.
Allaha dua edin ki evlenipte görmediniz gerçek yüzünü.
ozaman omuzlarınızdaki yük ağırlaşacaktı.

ben zaten donmek icin istemiyorum geri donmesını kı bana yasattıgı acıların aynısını ondandada gormek ıstedıgım ıcın ıstıorm yoksa su saatden sonra kımle ne bok yerse yesin

Ne kadar haysiyetsiz, karaktersiz insanlar var. Ve bu kişiler erkeğim diye ortada dolaşıyor. Hadi o dolaşıyor peki o kıza ne demeli. Ne yazık ki hep söylüyorum, biz kazığı erkekten çok hemcinslerimizden yiyoruz. Birbirimizi tutma, savunma huyumuz yok anca bırak arkasından kuyu kazalım o kuyuya diğer kızı atalım. Sevgilin kadar, o kızda gurursuz ve haysiyet, gurur yoksunu biri. Şuna eminim ki, bu dünyada yapılan her kötü şey er ya da geç cezanlandırılıyor. Onlar asla mutlu olamaz. Duyarsın ki evlendikten 1 sene sonra, boşanmak için dava açmışlar. Çok üzücü ama böyle biri için kendini üzme. Ayağa kalk ve bir gün karşına geçme yüzsüzlüğü gosterirse, onun suratına tükürmek için enerjini topla.

aynısını yaşadım. 5 sene birlikteydik. hayatta ailemden sonra en değerli varliğimdi. beni 2 günde 5 kuruşa sattı.. hem de öz dayısının kızıyla aldattı.. sonra affetmemi istedi.. affetmedim. yaşadiğim şehri terk ettim. o da kuzeniyle evlenip almanyaya gitti. geçen tesadüfen düğün fotografını gördüm. yarım saat kadar boş boş baktım.. mutlu sanırım. en azından fotografta mutluydu. karısı da çok güzel bir gelin olmuştu.. kalbimin üzerinden tır geçtiğini hissettim. açtım müslüm'den bir şarkı tıksıra tıksıra ağladım.. sonra geçti. rahatladım.. hayat işte. insanın başına her şey gelebiliyor. bununla bir şekilde baş etmeyi öğretecek sana zaman.. sana verebileceğim tavsiyeler şunlardir, onu takip etme. hiçbir şekilde irtibat kurma. onu hatırlatan her nesneyi yok et. ve acını dibine kadar yaşa.. bolca yalnız kalip ağla, bir defter tut içini dök. annenle konuş.. mutlaka acını dışa vurabileceğin tepkiler ver.. geçmiş olsun. umarım hayatına giren ilk ve son kahpe herif bu olur..

O seni degil kendini satmis...bazi erkekler yalniz kalma hissinden korktuklari icin ilk baslarda sevdikleri kizi istemediklerini anlasalar bile birakmaya korkuyorlar.seni sevseydi zaten iki aylim insan icin birakmazdi sevmemis ama birakmamis aaa Birakirsa olurmu hic kim onu nazlayacak kim mutlu edecek demi.. Yenisi buldugu anda da aldatmis.. Bu insanlarin hayata bakislari bu. Senin onaa verecegin en buyuk ceza mutlu olmandir ama once acini yasa yoksa ustunu kapatirsan kendini cezalandirirsin. Mutlu olmak arkadasim tek yapabilecegin bu bi zaman gelirde olgunlasirsa o zaman der yahu ben napmisim diye...

Pardon da 8 yılda seni seviyorum demeyen adama nasıl tahammül edersiniz?? Bu 8 yılda sizi kullandığını görmediniz mi ?

Seni sevmiyorum dememis yani birakmak icin hic bi neden yoktu gibisinden diyor.
Aa yanlış okumuşum kusura bakmayın konu sahibi, az önce başka bir konuda da aynısını yazdım lütfen artık şu erkekler yüzünden acı çeken bir kadın daha görmeyelim. Biz onlara gereken dersi vermediğimiz için onlar bu kadar rahat davranıyorlar. Guçlu olmak zorundayız ve erkeklerin halinden tavrından anlamalıyız bazı şeyleri kendimizi kandırmamalıyız.

çok üzücü bir durum allah kolaylık versin..uzun süreli ilişkiler genellikle evlilikle sonuçlanmıyor malesef erkek ya da kadın anlık bir heyecan yaşayıp öyle 2-3 ayda başka birisiyle nikah masasına oturabiliyor..ama arkada da 7 yıllık bir ilişki var onun alışkanlıklarından kolay vazgeçemez kimse..

Öncelikle çok ucuz kurtulduğunu düşünüyorum..Yani bu derece samimi olduklarına göre bence 2 aydan cok daha uzun bir süredir tanıyor hatta birkaç sene bile olabilir.
Ne yazıkki zannettiğin kadar sevilmemişsin ama boşver.
Sakın arkana bakma.
Tekrar ediyorum adam pislik çıkmış çok ucuz kurtulmuşsun..Gerisini karısı olacak hatun düşünsün..

Sizi uzmek istemem ama 8 yillik ayni statude bir iliski (yani sevgilili) artik gunlerce cignenmis sakiz gibi oluyo ve tat vermiyo . belli ki adam yeni biseler ariyo. 8 yil sizi kullanmis simdi de o 2 aylik kizi kullaniyo. Bazi erkekler vardir sevgili olduklari kizlarla evlendikleri kizlar arasinda daglar kadar fark olur. Bi adam bole demekki kurtuldugun iyi olmus.
Diger kiz da 8 yillik sevgilisi olan bi adamla evleniyosa midesi genismis ne diyelim :KK62::KK62:

Sakın dönüp arkana bakma! Gelse de affetme! Ve şükret! İyi ki bu adamla evlenmemişsin! Bu adam seni evlenince kesin aldatırdı çünkü. Bir de çocuğun olsaydı???
Bence Allah'ın sevgili kuluymuşsun da evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü.
Her şerde bir hayır muhakkak vardır.
Bunu da en iyi Şems-i Tebrizi'nin şu sözü anlatır: hayatının düzü tersine döndü diye üzülme, ne biliyorsun tersinin düzünden daha iyi olmadığını?:)

Back
X