8 Yllk Arkadam, Can Dostumu sildim

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
123
38
KIZLAR INANIN BU DERT BENIM ICIMI KEMIRIYOR DA KEMIYOR.ARTIK NE YAPACAGIMI O KADAR ŞAŞIRDIMKI ONLA KONUSMALIMIYIM KONUSMAMALIMIYIM..INANIN BILMIYORUM..UZATMADAN ANLATAYIM..

BENIM 8 YILLIK BIR ARKADASIM VAR..BIZIM ARKADASLIGIMIZ KARDESLIKTEN OTEYDI..ONU COK SEVER SAYARDIM.LISE ARKADASIMDI...BERABER GULER BERABER AGLARDIK..HATTA UNIV.AYNI OKULU KAZANMISTIK.KAYIT GUNU BENI EKMISTI..ZEHIRLENDIGINI VE HASTANEDE OLDUGUNU SOYLEMISTI..(TABI BU YALANDI BEN SIGARA ICERKEN ANNESI YAKALAMISTI..KIZINI SIGARAYA ALISTIRCAM DIYE BENLE YOLLAMAK ISTEMEMISTI TABI BEN BUNU COK SONRADAN OGRENMISTIM) SIRF UNIVE GITMEK ISTEMEMIN SEBEBI ONLA AYNI OKULDA OKUMAKTI...BUNADA EMINDIM..BENIM ONA VERDIGIM DEGER KADAR ODA BANA DEGER VERIYORDU....YANI COK FEDAKARLIKLARINI GORDUM.IRTIBATIMIZI HIC KESMEDIK.SEVGILI GIBI HERGUN KONUSUYORDUK..SONRA BENIM UNIVDE BIR ERKEK ARKADASIM VARDI..BU ERKEK ARKADASIMDA INANIN ABIMDEN DAHA YAKINDI BANA..ONUNDA ALLAH RAZI OLSUN COK IYILIGINI GORDUM..BIR KERESINDE ACILE KALDIRMISLARDI BENI HASTANE PARAMI BILE O ARKADASIM KARSILAMISTI..BUNLARI TANISTIRDIM..CIKMAYA BASLADILAR 2 YIL CIKTILAR..VE AYRILDILAR..BENIM NIKAH SAHIDIMDI IKISIDE IKISINI AYNI MASADA BULUSTURMANIN MUTLULUGUNU YASIYORDUM..BUNLAR TEKRAR CIKMAYA BASLADILAR..VE 1 AY OLACAK BUGUN 1 AY ONCE BU KIZ ARKADASIM..BIZIM LISEDEN BIR ARKADASIMIZIN YANINA GITMIS..ERKEK ARKADASIM YOK FALAN DEMIS..KIZDA BUNA NISANLISININ ERKEK ARKADASINI TAVSIYE ETMIS..BUDA TANISMAK ISTERIM DEMIS..NEYSE Kİ BU KIZLA MSN DE GORUSTUGUM ZAMAN HERSEY ORTAYA CIKTI.BANA KIZ HERSEYI ANLATTI BIRIYLE TANISTIRCAGINI VS..BENDE O CANIM DEDIGIM ARKADASIMI ACTIM AGZIMI YUMDUM GOZUMU..VE TEK KALEMDE SILDIM ONCA YILLIK ARKADASIMI..ICIM SIZLIYOR..BEN NE YAPTIM DIYORUM..ARIYOR TEL.CVP VERMIYORUM..VE ERKEK ARKADASIMIZDA BANA AYNEN SU MESAJI CEKMIS XXX LE SU YUZDEN KAVGA ETMISSINIZ..SENCE O BENI HAKEDIYORMU DEMIS..ONADA CVP VERMEDIM..BILMIYORUM..DOGRU YAPTIM YANLISMI? AMA İÇİM YINEDE SIZLIYOR..:gitme:

KIZLAR INANIN BU DERT BENIM ICIMI KEMIRIYOR DA KEMIYOR.ARTIK NE YAPACAGIMI O KADAR ŞAŞIRDIMKI ONLA KONUSMALIMIYIM KONUSMAMALIMIYIM..INANIN BILMIYORUM..UZATMADAN ANLATAYIM..

BENIM 8 YILLIK BIR ARKADASIM VAR..BIZIM ARKADASLIGIMIZ KARDESLIKTEN OTEYDI..ONU COK SEVER SAYARDIM.LISE ARKADASIMDI...BERABER GULER BERABER AGLARDIK..HATTA UNIV.AYNI OKULU KAZANMISTIK.KAYIT GUNU BENI EKMISTI..ZEHIRLENDIGINI VE HASTANEDE OLDUGUNU SOYLEMISTI..(TABI BU YALANDI BEN SIGARA ICERKEN ANNESI YAKALAMISTI..KIZINI SIGARAYA ALISTIRCAM DIYE BENLE YOLLAMAK ISTEMEMISTI TABI BEN BUNU COK SONRADAN OGRENMISTIM) SIRF UNIVE GITMEK ISTEMEMIN SEBEBI ONLA AYNI OKULDA OKUMAKTI...BUNADA EMINDIM..BENIM ONA VERDIGIM DEGER KADAR ODA BANA DEGER VERIYORDU....YANI COK FEDAKARLIKLARINI GORDUM.IRTIBATIMIZI HIC KESMEDIK.SEVGILI GIBI HERGUN KONUSUYORDUK..SONRA BENIM UNIVDE BIR ERKEK ARKADASIM VARDI..BU ERKEK ARKADASIMDA INANIN ABIMDEN DAHA YAKINDI BANA..ONUNDA ALLAH RAZI OLSUN COK IYILIGINI GORDUM..BIR KERESINDE ACILE KALDIRMISLARDI BENI HASTANE PARAMI BILE O ARKADASIM KARSILAMISTI..BUNLARI TANISTIRDIM..CIKMAYA BASLADILAR 2 YIL CIKTILAR..VE AYRILDILAR..BENIM NIKAH SAHIDIMDI IKISIDE IKISINI AYNI MASADA BULUSTURMANIN MUTLULUGUNU YASIYORDUM..BUNLAR TEKRAR CIKMAYA BASLADILAR..VE 1 AY OLACAK BUGUN 1 AY ONCE BU KIZ ARKADASIM..BIZIM LISEDEN BIR ARKADASIMIZIN YANINA GITMIS..ERKEK ARKADASIM YOK FALAN DEMIS..KIZDA BUNA NISANLISININ ERKEK ARKADASINI TAVSIYE ETMIS..BUDA TANISMAK ISTERIM DEMIS..NEYSE Kİ BU KIZLA MSN DE GORUSTUGUM ZAMAN HERSEY ORTAYA CIKTI.BANA KIZ HERSEYI ANLATTI BIRIYLE TANISTIRCAGINI VS..BENDE O CANIM DEDIGIM ARKADASIMI ACTIM AGZIMI YUMDUM GOZUMU..VE TEK KALEMDE SILDIM ONCA YILLIK ARKADASIMI..ICIM SIZLIYOR..BEN NE YAPTIM DIYORUM..ARIYOR TEL.CVP VERMIYORUM..VE ERKEK ARKADASIMIZDA BANA AYNEN SU MESAJI CEKMIS XXX LE SU YUZDEN KAVGA ETMISSINIZ..SENCE O BENI HAKEDIYORMU DEMIS..ONADA CVP VERMEDIM..BILMIYORUM..DOGRU YAPTIM YANLISMI? AMA İÇİM YINEDE SIZLIYOR..:gitme:

silinmesi gerekiyorsa silinir, dünya kalabalık arkadaş kıtlığı yok yani üzülme:1hug:
keşke o erkek arkadaşına, seni haketmiyor diye kısa ve özlü bi mesaj çekseydin

canım bencede en doğrusunu yapmışsın .erkek arkadaşına yoksa çok büyük haksızlık yapardın.bence erkek arkadaşına onunla ilgili detay vermeden üstü kapalı bir biçimde olayı anlatsan iyi olur.

saolun kızlar ınanın sız boyle dusundukce ıcım bır nebzede olsa rahatlıyor..

peki
arkadaşın sana neden ,söyledimi. neden acaba hayatında başkası varken arayışa girmiş.
aldatılma falanmı olmuş acaba. hoş olsa bile ,o ilişki biter ,sonra yeni sevgili adayıyla tanışırdı. yanlış her halikarda yaptığı da...
bende sen kendi adına doğru olanı yapmışsın.o ayrı tabii.

peki
arkadaşın sana neden ,söyledimi. neden acaba hayatında başkası varken arayışa girmiş.
aldatılma falanmı olmuş acaba. hoş olsa bile ,o ilişki biter ,sonra yeni sevgili adayıyla tanışırdı. yanlış her halikarda yaptığı da...
bende sen kendi adına doğru olanı yapmışsın.o ayrı tabii.

inan canım bende anlamadım neden boyle bır arayıs ıcıne gırdıgını ama tek bıldıgım bana ve erkek arkadasına haksızlık yaptıgı.aldatma olayı olacagını hıc zanetmıyorum dedıgın gıbı olur ılıskı bıterdı..benım yapıma uymadıgı ıcın onu hayatımdan sıldım..ama 8 yıllık arkadasımı sılmek ınan ıcımıde acıttı..:gitme:

canim once karsina alip bir konussaydin.

dost demem ben, eger kendi on yargilari ile degerlendirirse beni karsimdaki. beni ben gibi kabul edene, ne yaparsam yapayim beni dinleyip dogru yolu benim kafama vura vura ogretene dost derim.

sen kendin tanistirdigin icin kizmissin bence. ama bence yanlis yapmissin. dinleseydin ondan sonra silseydin sileceksen.

Son düzenleme:
Bence Önyargılı Davranmışsın
Onu dinlemeden hakkında Hüküm vermişsin.
Dostluğun kavramı başkadır...
Yanlış bir şey yaptı ise uyarmalıydın,Neden yaptığını öğrenmeli ve Doğru olanı ona anlatmalıydın
ışte O zaman Gerçek Dost Olurdunuz,Ve bunlar yaşanmazdı Fikrimce.

VE AYRILDILAR..BENIM NIKAH SAHIDIMDI IKISIDE IKISINI AYNI MASADA BULUSTURMANIN MUTLULUGUNU YASIYORDUM..BUNLAR TEKRAR CIKMAYA BASLADILAR..VE 1 AY OLACAK BUGUN 1 AY ONCE BU KIZ ARKADASIM.

benim anladıgım kız senin arkadaşın ile ayrıymış diğer kızın nişanlısının arkadaşıyla taniştirilma döneminde
ee ayrıyken pekala başkabiri ile gorusebilir, bunda ne var ki?

arkadaşını silmek için yeterli bir sebep değil bu.
yapılanı yanlış görüyorsan oturur konuşursun,neden böyle bir şey yaptığını sorarsın,tasvip etmediğini söyler gerekirse kavga edersin ama arkadaşın ve sevgilisi arasındaki bu olayı kendine mal edip arkadaşlığını kesmen ayıp olmuş.
ilişkilerde kimse ne yaşandığını bilemez.belki aralarında bi konuşma geçti,belki arkadaşın çok kırıldı.vs..vs...yani onaylamasamda milyon tane sebebi olabilir bu davranışın.
bu olay onunla senin arandaki arkadaşlığı etkilememeli.
ne alakası varki iki olayın.
gereksiz işgüzarlık yapmışsın.
durumdan kendine vazife çıkarmışsın.
herkes kendi hayatından sorumludur.uyarırsın sadece.
gerisi onu ilgilendirir.

yapılanı yanlış görüyorsan oturur konuşursun,neden böyle bir şey yaptığını sorarsın,tasvip etmediğini söyler gerekirse kavga edersin ama arkadaşın ve sevgilisi arasındaki bu olayı kendine mal edip arkadaşlığını kesmen ayıp olmuş.
ilişkilerde kimse ne yaşandığını bilemez.belki aralarında bi konuşma geçti,belki arkadaşın çok kırıldı.vs..vs...yani onaylamasamda milyon tane sebebi olabilir bu davranışın.
gerisi onu ilgilendirir.

Benim söyliceklerimi siz en iyi şekilde aktarmışsınız bende sizinle aynı fikirdeyim.yerimseniben

benim anladıgım kız senin arkadaşın ile ayrıymış diğer kızın nişanlısının arkadaşıyla taniştirilma döneminde
ee ayrıyken pekala başkabiri ile gorusebilir, bunda ne var ki?

evet anlatımımda bır eksıklık var..gecen sene agustos ayında evlendım.o gunden ıtıbaren bu ıkı arkadasım gayet samımılerdı..cıkıyor gıbılerdı..beraber yemege cıkmalar..elele tutusmalar opup koklamalar vs vs yanı noırmal arkadasınla yapamıyacagın herturlu seyı yapıyorlardı..ama bana kız arkadasımın demesı bız 1 aydır bırlıkteyız..deyıp baska bırıylede gorusmesı benım kızdıgım..

gerisi onu ilgilendirir.

ıkısıde benım arkadasım...onun yaptıgı bana gore hataydı..ve tavrımı koydum..aynı sekılde erkek arkadasım yapmıs olsa aynı seyı onada yapardım..erkek arkadasım benım ıcın cok kıymetlı ha benım abım ha o hıc ama hıc farkı yok..iş güzarlık yaptıgımı soyllemıssın.gereksız yere kendımı hayatta ortaya koymam..sadece benım ıcın degerlı olan ınsanlara zarar verıldıgı an ortaya cıkarım..bence hatasını anlaması gerekıyordu..ve anladıda..hayatı boyunca en azından boyle yasayamaz..dıyelımkı bunlar evlıler her bırbırne kustugunde kız baskasıyla gorusme ıhtıyacımı duyacak..yanı evlılık boylemı olması gerekıyor...ıkısıde sevdıgım arkadasım..ıkısınede zarar gelsın istemem..bu arada arkadasımla barıstım..eger gercekten o benım ıcın degerlı olmasaydı buraya gırıp fıkır almak ıstemezdım..onu sılmek benım ıcın sadece azıda oldu..gercekten onu ıcımden sılemedım..:1no2:

ıkısıde benım arkadasım...onun yaptıgı bana gore hataydı..ve tavrımı koydum..aynı sekılde erkek arkadasım yapmıs olsa aynı seyı onada yapardım..erkek arkadasım benım ıcın cok kıymetlı ha benım abım ha o hıc ama hıc farkı yok..iş güzarlık yaptıgımı soyllemıssın.gereksız yere kendımı hayatta ortaya koymam..sadece benım ıcın degerlı olan ınsanlara zarar verıldıgı an ortaya cıkarım..bence hatasını anlaması gerekıyordu..ve anladıda..hayatı boyunca en azından boyle yasayamaz..dıyelımkı bunlar evlıler her bırbırne kustugunde kız baskasıyla gorusme ıhtıyacımı duyacak..yanı evlılık boylemı olması gerekıyor...ıkısıde sevdıgım arkadasım..ıkısınede zarar gelsın istemem..bu arada arkadasımla barıstım..eger gercekten o benım ıcın degerlı olmasaydı buraya gırıp fıkır almak ıstemezdım..onu sılmek benım ıcın sadece azıda oldu..gercekten onu ıcımden sılemedım..:1no2:

ne erkek arkadaşınız nede kız arkadaşınız için bunu yapmanız gerekmiyor.
bu onların özel hayatı.
tasvip etmesemde neyi ne için yaptıklarını bilemessiniz.
onaylamadığınızı söyler gerekirse kavga edersiniz olur biter.
arkadaşlığı sonlandırmak için yeterli sebep değil bana göre hala.
sevgilisiyle arasındaki sorundan size ne .
arkadaş olarak sizi yarı yolda bıraktımı?güvendiğiniz anda yanınızda yokmuydu?kuyunuzumu kazdı?güvendiğiniz aanda sırtınızdanmı bıçakladı?
gerisi onların hayatı...
bence gereksiz tepki vermişsiniz.

bu onların özel hayatı.
arkadaş olarak sizi yarı yolda bıraktımı?güvendiğiniz anda yanınızda yokmuydu?kuyunuzumu kazdı?güvendiğiniz aanda sırtınızdanmı bıçakladı?
gerisi onların hayatı...

bravo ayni seyi yazdim ben de. cok gzuel ifade etmissiniz.

bu onların özel hayatı.
gerisi onların hayatı...

Ayyynen katılıyorum canımcım...

bu onların özel hayatı.
gerisi onların hayatı...

..onların ozel hayatı benı ılgılendırmez nıyetınde onlar olsaydı..cocuk bana o sence benı hak edıyormu dıye mesaj cekmezdı..demekkı bu ilişkide benım de buyuk rolum var ben ustume dusenı yaptım..
sımdı kendımde buldugum en buyuk hata ıse..onu sılmek dedıgın gıbı uyarmam gerekıyordu...sılmek nıye dıyede kendıme sordugum anlar oldu..

bravo ayni seyi yazdim ben de. cok gzuel ifade etmissiniz.

aynı şeyi yazmamıssın sen onyargılı olmamam gerektıgını ılk once dınleyıp gerekırse ozaman sılmem gerektıgını yazmıssın..senın yazdıgınla onun yazdıgı cok farklı:CüvCüv:

arkadaslar hepınıze tesekkur edıyorum..arkadasımla barıstım..saygılar..

Back
X