80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bendee acaba bana küsmüü cvp yazmıyorr bana diye geçiriyordum içimden :) bırakmaa bizi ablaaaam
birakirmiyim kiz manyak...bir biraksam belliki 10 kilo birden alicaksiniz..bunalimda cabasi..yok yok sizi güldürmeden olmuyor...
dün herifle gen eatistik hemde misafirlikte..neyse oradada unuttuk..eve gelirken konu acildi gene gerildim..yatarken geri unuttuk..sabah bir kalktim herifte iki karis surat...hayirdir sorunmu var yok diyor..ama yanimda buzdolabi olsa daha sicak olur o kadar yani..sarilip öpeyim uzamasin dedim baktim suratini ceviriyor..hadeeeeeee dedim icimden..naz cekecek kadar mutlu degilim..simdi onda surat bende surat disardaki kapkara bulutlar halt etmis yaninda...olsun..ben üstüme düseni yaptim...birde iyi tarafindan bakmak lazim..hic degilse dirdir etmez..kafam raht olur birkac gün..birkac hafta birhac yil..ay kulaga ne hos geliyor:)))

Dünkü menüm : Sabah 1 dilim kepek ekmek, 2, 3 dilim domates.1 dilim peynir.Yumurta açık çay.
Ara öğün:4 kayısı
Öğlen ve ikindi ara yok misafirlikteydim.4 kaşık kısır,1,5 dilim börek.
Akşam:Yeşil salata.
Ara öĞün bir tane etiform.Bitki çayı,Açık çay.
Koşu bandı:60 DK tempolu yürüyüş sırt ve mekik çalıştırma.:8:

ben cikiyorum.herif yarim metre ötemde gicik gicik duruyor.simdi proplem yapmasin hep internettesin diye...o birazdan cikar disari..gelirim o zaman ..gideyipde biraz surat yapayim etkiye tepki neylersin..hadi öpüldünüz...

ah ccanim sendemi..bende dende :)) ay bunada gülünürmü gülüyorum iste ne yapayim biktim bu ay moral bozuklugundan...yahu ne diyorum topluca bosakmi kiz bunlari...:))) saka bir yana allah kimsenin yuvasini bozmasin..cözüm bulamiyorsan zamana birak.üstüne üstüne gitmek bazen sorunlari dahada zorlastiriyor...konusmaya ihtiyacin olursa ´herzaman hazirim unutma
canım benım sağol sıkıntıda o ya elle tutulur bi sorun yok ortada sen bana şöle dedin sen bana böle baktın saçma sapan

yok yokkk var bizim topikde birşeyy nazaramı geldikk neee :( rabbim senin yuvanadaaa huzur berekerr sağlık mutlulukk versinnnnnnnnn
amin tatlım amin

birakirmiyim kiz manyak...bir biraksam belliki 10 kilo birden alicaksiniz..bunalimda cabasi..yok yok sizi güldürmeden olmuyor...
dün herifle gen eatistik hemde misafirlikte..neyse oradada unuttuk..eve gelirken konu acildi gene gerildim..yatarken geri unuttuk..sabah bir kalktim herifte iki karis surat...hayirdir sorunmu var yok diyor..ama yanimda buzdolabi olsa daha sicak olur o kadar yani..sarilip öpeyim uzamasin dedim baktim suratini ceviriyor..hadeeeeeee dedim icimden..naz cekecek kadar mutlu degilim..simdi onda surat bende surat disardaki kapkara bulutlar halt etmis yaninda...olsun..ben üstüme düseni yaptim...birde iyi tarafindan bakmak lazim..hic degilse dirdir etmez..kafam raht olur birkac gün..birkac hafta birhac yil..ay kulaga ne hos geliyor:)))

:32::32::32:

valla kalbim sıkıştıı ne olurr birinizzz güzell haberlee gleinn ltfnnnnnnnn hadi tedaşımmmm ablammm toparlanma vaktiiiiiii çık bakalım bisiklete :)
Dünkü menüm : Sabah 1 dilim kepek ekmek, 2, 3 dilim domates.1 dilim peynir.Yumurta açık çay.
kısırrr yedin hadiiii cnım benim keşkle yarım börek en kötü ihtimal 1 börek yeseydinnnn keşkee bir dahakinee öyle yapp tamam mı :) akşamı hiç beğenmedim salataa yemek değil ki öğün olarak yazmışsınnnn orayaaaa salata yediğin zaman en azından yanınaaa 1 parçaaaa et tavuk balık köfte fark etmez ve ayran koy ltfn

kızlar 2 gündür benım midem çok fena bazen strese bağlı oluyo böle dün doru düzgün bişi yemedim pek bugünde öleyim bu hafta böle geçer sanırım çokda diyet gibi olamıyo maalesef sevgili kaptanlarım baksınlar düşünsünler isterlese ben yınede ne yediğmii yazım listaye girim yada bu hafta menü bildirimi yapmim haftaya devam edim nasıl uygun görürlerse:2:

sabah 2 3 çatal patatesli omlet peynir
ara yok
öğlen 2 çatal makarna
ara yok
akşam 2 tavuk kanat 1 kaşık çorba
gece yok

hayatına fazla gün katmak senin elinde değil ama gününe fazla hayat katmak senin elinde. hayatından gün çalanlara değil, gününe hayat katanlara değer ver...

ara yok
öğlen 2 çatal makarna
ara yok
gece yok
onu irem kaptan bilirrr ama bencee listeyeee devam ettt neden çıkacaksın kiiii menülerini düzenli yazzz çünküüü yazdıkcaa hani bizz çok yedi,klerimizii görüyoruzzz ya sendee de ne kadar az yediğin batar gözüne diye düşünüyorum canımmm madem mide sorunun varr istersennn yağlı şeylerden uzak durr sabah omlet akşam kanatt öğünlerineee çorbaaa koy canımmm benimde çünkü mide sorunum varrr doktorlarr bana duruma göre 1 gün yada 3 gün sadece sıvı ve az yağlı şeyler tükettirir

kızlar merhaba menümü yazıyım

sbah 1 tane incir

kahvaltı 1 dilim kepek ekmeyi ,2 ilim peynir, 3 dilim kaşar peyniri

ara 1 tane incir

akşam 3,4 tane haşlama kanat ,1 kase yogurt, kıvırcık salata ,3 kase şehriyeli tavuk corbası

cayın yanına 1 tane dido 2 tane pişmaniye

cayın yanındakiler olmadı kızlar ama dayanamadımmmmmmmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben kamile

elma şekerim senmi takip edecen menüleri ben hep ertesi gün yazıyrm akşam evde pek vaktim olmuyo menü yazmaya

bu arada beni soran arkadaşlara tşk ama kötüyüm mutsuzum aklımdan fena şeyler yapmak geçiyo kızıma kıyamyrm son zamanlarda hayatımda düzende huzurda kalmadı Rabim inş yardım eder dua etmekten başka bi çözüm bulamyrm

kamile ALLAHIM yardım etsin yuvana huzur mutluluk saglık versin canım herkesin evinde oluyo zaman zamn böyle şeyler İNŞALLAH gecicek

onu irem kaptan bilirrr ama bencee listeyeee devam ettt neden çıkacaksın kiiii menülerini düzenli yazzz çünküüü yazdıkcaa hani bizz çok yedi,klerimizii görüyoruzzz ya sendee de ne kadar az yediğin batar gözüne diye düşünüyorum canımmm madem mide sorunun varr istersennn yağlı şeylerden uzak durr sabah omlet akşam kanatt öğünlerineee çorbaaa koy canımmm benimde çünkü mide sorunum varrr doktorlarr bana duruma göre 1 gün yada 3 gün sadece sıvı ve az yağlı şeyler tükettirir

dilara nasılsın canım nasıl gidiyo diyet

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz 1 mesaj yazıp gitmeyin sohbetlerimize katılın

kızlar 2 gündür benım midem çok fena bazen strese bağlı oluyo böle dün doru düzgün bişi yemedim pek bugünde öleyim bu hafta böle geçer sanırım çokda diyet gibi olamıyo maalesef sevgili kaptanlarım baksınlar düşünsünler isterlese ben yınede ne yediğmii yazım listaye girim yada bu hafta menü bildirimi yapmim haftaya devam edim nasıl uygun görürlerse:2:

gecmiş olsun gökcen dilaranın dediyi gibi yaglı şeylerden uzak dur kendine tavuk suyu corba yap benim mideme cok iyi geliyo bide peynirle ekmek

menünü de yaz bence

Son düzenleme:
dilara nasılsın canım nasıl gidiyo diyet

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz 1 mesaj yazıp gitmeyin sohbetlerimize katılın
hg canım benimmmm iyiyimmmm çok şükürr sen nasılsınnnnn ??? diyete gelincee dünki menüyü yazdımmmm kahvelerr işi bozduu biraz ama geçen haftaya göree iyiiiii bugün de misafirlik varrr öğlen yemeği yerine meyve yemeyi düşünüyorum ara saatinde de ordakilerdennnn azıcık yersemmm dengelerim diye düşünüyorsunuz???

ara öpğünler yok anım sıkıntı olur senin için

ben cikiyorum.herif yarim metre ötemde gicik gicik duruyor.simdi proplem yapmasin hep internettesin diye...o birazdan cikar disari..gelirim o zaman ..gideyipde biraz surat yapayim etkiye tepki neylersin..hadi öpüldünüz...
sorma hep öleler benimkide öyleydi sabah

canım bence bildirimi yapmaya devam et ben iki haftadır düzenli yapmıyrm kilo falanda vermiyrm bence bırakma derim çünkü bıraktıkça gidiyo tecrübe konuşuyo
ara yok
öğlen 2 çatal makarna
ara yok
gece yok
maşallah ama bana biraz az gibi geldi ya hele aralarda yok sıkıntı olmuyomu

kızlar merhaba menümü yazıyım

sbah 1 tane incir

kahvaltı 1 dilim kepek ekmeyi ,2 ilim peynir, 3 dilim kaşar peyniri

ara 1 tane incir

akşam 3,4 tane haşlama kanat ,1 kase yogurt, kıvırcık salata ,3 kase şehriyeli tavuk corbası

cayın yanına 1 tane dido 2 tane pişmaniye

cayın yanındakiler olmadı kızlar ama dayanamadımmmmmmmm
evet dido pişmaniye bozmuş yoksa gayet iyiymiş canım

kamile ALLAHIM yardım etsin yuvana huzur mutluluk saglık versin canım herkesin evinde oluyo zaman zamn böyle şeyler İNŞALLAH gecicek
evet oluyo ama bizde çok fazla olmaya başladı bi kaç aydır bıktım bu durumdan dualarını bekliyrm

günee iyi başlamaya çalışıyoruz ki iyi gitsin iyi olalım kuzummmm senden nbrrr

:)))))))))) bende özledim vallahiiii bizimde evdee sorunlar vardııı ama anladım ki oturup düşündükce ağladıkcaaa dahaaa kötüye gidiyorrr ağlama ağlamayı getiriyorr derlerr yaaa baktım ki ben birşeye üzüldükcee başka bir sıkıntıı çıkıyorr yok dedimmmm kendinee gelll gülümse kiii hayatta sana gülümsesinnn diyetii saldım o kötü olduu yaaaa tartıyaa çıkmaya korkuyorummmm kötü bir süprizz bekliyor beni biliyorumm vüudumda hissediyorummm olsunnn tek kayıp o olsunnn
evet ağladıkça arkası gelişyo ben bide sulugöz oldum iyice bakalım neolcak nereye kadar bu ağlama furyası

yok yokkk var bizim topikde birşeyy nazaramı geldikk neee :( rabbim senin yuvanadaaa huzur berekerr sağlık mutlulukk versinnnnnnnnn
nazar değdi yaaa hepimize ne güzel gidiyoduk dimi

dünkü menüm:

sabah:
4 dilim ekmek:17:
2 yumurta
bir catal krem peynir

ara:yarim kase sütlac
ögle:yok
ara: diger yarim sütlac:))

aksam:
ceyrek dilim ekmek
iki kase corba
sabahki ekmeği dağıtsaydın ya canım öğlede yok olmamış

yaa kızlar yarın eşimin amcası gile düğün kutlamaya gitcez eltilerle kaynanamla ben ne yapıcam nefsime hakimim ancak yemezsem çok sorun ederler ne yapıyım yardımcı olun lütfen :5: bide yarın kızımın toplantısı var 12 de evden çıkıcam ordan misafirliğe gidicem kahvaltımı yaparım ara öğünümüde ama öğle yemeği ve ara ne olur

kızlarr yaaaaa saçma olacak biliyorumm amaa lütfen yarım edinnnnn şimdiiii kahvaltımı yaptımmm güzelceee saat 1 öğle yemeği vaktiiii misafirliğe gideceğimmm yerdeee mercimekli köfte salata tulumba varrrr öğlen yemek yiyeyim miii ordaa neler yiyeyim ne kadar yiyeyimmmmmmm lütfenn bana bir ölçü verinnnnnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa kızlar yarın eşimin amcası gile düğün kutlamaya gitcez eltilerle kaynanamla ben ne yapıcam nefsime hakimim ancak yemezsem çok sorun ederler ne yapıyım yardımcı olun lütfen :5: bide yarın kızımın toplantısı var 12 de evden çıkıcam ordan misafirliğe gidicem kahvaltımı yaparım ara öğünümüde ama öğle yemeği ve ara ne olur
ikram edilenlere bi bakarsın.içlerinden kalorisi az olanları seçmeye çalışırsın az az.diyette olduğunu filan da söyleme kimseye madem sorun edecekler.biraz yersin biraz da yermiş gibi görünürsün.olmadı tabağında kalır çaktırmadan götür mutfağa koy.ben çok yaparım böyle.

kızlarr yaaaaa saçma olacak biliyorumm amaa lütfen yarım edinnnnn şimdiiii kahvaltımı yaptımmm güzelceee saat 1 öğle yemeği vaktiiii misafirliğe gideceğimmm yerdeee mercimekli köfte salata tulumba varrrr öğlen yemek yiyeyim miii ordaa neler yiyeyim ne kadar yiyeyimmmmmmm lütfenn bana bir ölçü verinnnnnnnnnnnn öğlee yemek yemeyeyim miii

ikinizin de mesajları aynı derttenmiş.ah bu ikramlar.yemedin mi ayıp oluyor yesen vicdan azabı.canım sen öğle yemeğini gittiğin yerde ye.madem salata da var.mercimek köftesi ile uygundur.çay da olur.ama tulumbayı es geç. ikinci aranda da evde olursan meyve-süt yaparsın.ne dersin.:56:

[sıze=2][table="class: Grid"]
[tr][td] 0 [/td] [td] nick [/td] [td] başlangıç [/td] [td] geçen hafta [/td] [td] bu hafta [/td] [td] giden [/td] [td] toplam giden [/td] [td] hedef [/td] [td] spor [/td] [/tr]
[tr][td] 1 [/td] [td] eranisa:nazar::71: [/td] [td] 89 [/td] [td] 78.5 [/td] [td] 77.1 [/td] [td] 1.4 [/td] [td] 11.9 [/td] [td] 67 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 2 [/td] [td] blackroseimmortal:nazar::71: [/td] [td] 84 [/td] [td] 80 [/td] [td] 79.1 [/td] [td] 0.9 [/td] [td] 4.9 [/td] [td] 70 [/td] [td] 125dk yürüyüş 3mil leslie [/td] [/tr]
[tr][td] 3 [/td] [td] serapes:nazar::71:[/td] [td] 88 [/td] [td] 84.8 [/td] [td] 84.4 [/td] [td] 0.4 [/td] [td] 3.6 [/td] [td] 80 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 4 [/td] [td] umuts76 :71:[/td] [td] 90.5 [/td] [td] 81.1 [/td] [td] 80.9 [/td] [td] 0.2 [/td] [td] 9.6 [/td] [td] 75 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 5 [/td] [td] gkcnnn:22: [/td] [td] 86 [/td] [td] 79.2 [/td] [td] 79.7 [/td] [td] +0.5 [/td] [td] 6.3 [/td] [td] 75 [/td] [td] 80dk yürüyüş [/td] [/tr]
[tr][td] 6 [/td] [td] duyum:22: [/td] [td] 82.6 [/td] [td] 78.5 [/td] [td] 79.2 [/td] [td] +0.7 [/td] [td] 3 [/td] [td] 65 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 7 [/td] [td] irongirl:22: [/td] [td] 87.2 [/td] [td] 73.3 [/td] [td] 74.1 [/td] [td] +0.8 [/td] [td] 13.1 [/td] [td] 68 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 8 [/td] [td] wintersun:22: [/td] [td] 84.5 [/td] [td] 70.9 [/td] [td] 71.7 [/td] [td] +0.8 [/td] [td] 12.8 [/td] [td] 65 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 9 [/td] [td] 54tuğba:22: [/td] [td] 87 [/td] [td] 85.2 [/td] [td] 86.8 [/td] [td] +1.6 [/td] [td] 0.2 [/td] [td] 79 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[/table]
[/sıze]

aaaa birinci olmuşum..nette sorun vardı giremedim arkadaşlar tüm kilo verenleri tebrik ederim

ikram edilenlere bi bakarsın.içlerinden kalorisi az olanları seçmeye çalışırsın az az.diyette olduğunu filan da söyleme kimseye madem sorun edecekler.biraz yersin biraz da yermiş gibi görünürsün.olmadı tabağında kalır çaktırmadan götür mutfağa koy.ben çok yaparım böyle.

ikinizin de mesajları aynı derttenmiş.ah bu ikramlar.yemedin mi ayıp oluyor yesen vicdan azabı.canım sen öğle yemeğini gittiğin yerde ye.madem salata da var.mercimek köftesi ile uygundur.çay da olur.ama tulumbayı es geç. ikinci aranda da evde olursan meyve-süt yaparsın.ne dersin.:56:

kuzumm sorun şurdakiiii ordaki ikram saat 3 gibiii verilecekkk yani ara saatin de

Back
X