- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım
nasıl yapılıyor sebze kahvesi ayrıca günde 2 kilo mu?
canım kırmızı pancar alıyor 1 adet,1 2 havuc,1limon kabuğu,2yeşil elma(muhakkak yeşil) bunların hepsni rendeliyorsun ama iri rende yap suyu çıkmasın sonra narince karıştırıp fırın tepsisen yapıyorsun ve fırında 180 derece de kıtır kıtır olana kadar kurutuyorsun, sonra bunlar kuru ekmek gibi olacak ama dikkat et yakma yarım saat kadar fırında dursun çkar havalnadır alt üst yap tekrar at kuruyana kadar, bu kadar
canım kırmızı pancar alıyor 1 adet,1 2 havuc,1limon kabuğu,2yeşil elma(muhakkak yeşil) bunların hepsni rendeliyorsun ama iri rende yap suyu çıkmasın sonra narince karıştırıp fırın tepsisen yapıyorsun ve fırında 180 derece de kıtır kıtır olana kadar kurutuyorsun, sonra bunlar kuru ekmek gibi olacak ama dikkat et yakma yarım saat kadar fırında dursun çkar havalnadır alt üst yap tekrar at kuruyana kadar, bu kadar
aa güzelmiş peki nasıl kullanılıyor ve ölçüsü nedir
yemekten yarım saaat önce kaynar suya 1tutam karışımdan atacaksın demlendirip sıcak olarak içeceksin
Cilt Güzelliği için Sebzeli Kahve İzle 01.11.2013 | tvyo ile ücretsiz izle, dizi izle
Aaaaa kuzum sen menü paylasmamissin...slmlarrrrrr![]()
selmlar ablalarım bacılarım kardeşlerim
dün; sabah: avuçiçiyufka,1kkpeynir,1bardaksür,şekersiz çay,1haşlanmış yumurta,1domates yeşillik
öğle:1kepçe çorba,yeşillik
akşam: 5 6 kaşık kelle aşı,1kepçe çorba roka tere azıcıcık buğday ekmeği
bugünki; sabah:1kk peynir,4 5 zeytin,1haşlanmış yumurta,1domates,roka tere,şekersiz çay,1dilim buğday ekmeği
öğle: 3çeşit fakat birer birer olmacak şekilde meyve ve süt
ara sütlü şekerzi türk kahvesi
akşam 1kepçe çorba, domates kavurması,roka tere salatası,yoğurt minicik buğday ekmeği
her yemeten yarım saat önce sebze kahvesi ve ve sabahları sirkeli su
por derseniz çarıda hızlı tempo bakınarak yürüdüm![]()
gel sana da vereyim canım
kaç gündür çok dikkat ettiğim halde bugün tartıda +400 gr görünce canımın istediğini yemeye karar verdim![]()
çokk doğru söyledin
ben şahsen kaslarımı yemişim yağlarımı beslemişim..
yanlış diyet kurbanı oldum kızlar.10 kilo vermeme rağmen yağım önceki kilomla aynı ve kaslarım gitmiş .
geçenlerde ölçüm yaptırdım ve şok oldum..
gerçi tahmin ediyordum böyle bi sonucu çünkü çokk halsiz ve bitkinim
yok canım tepsi duruyo desem ,gelin herkeze vereyim de bitsin :)) zaten ben doyumluk yemiyorum sadece tadımlık yiyorum kıs, tatlı krizimden yaptım kek , yoksa pekte tercih etmem ama işte yiyemeyince her şey çok lezzetli geliyo insanın gözüne :44:
gel kıs gel ben sana vereyim, yanına da bitki çayı![]()
Sorma valla Allahtan tuvalet bizim olduğumuz kattaydıda iki kereyle yırttıktabi elli kere tembihledim sakın bir yeri elleme diye
Öğle molasında hadi aşağı inelim temiz hava alalım birde cadıya tost alayım dedim![]()
CAdı orada genç bir cift gözüne kestirdimeğer onlarda nikah işlemleri için gelmişler
![]()
Bizimki oturduğu sandalyeyi beğenmedi onların masasına oturacağım diye tutturduneyse kız sohbet etti bunla biraz sonra gel otur yanımıza dedi
![]()
Bizimki elinde tost oturdu yan masayaSonra delikanlı meyve suyu içermisin diyince onada evet içerim bana meyme suyu al dedi
kızın önünde su böreği vardı ona biraz parmak attı az tırtıkladı
ay öldük gülmekten
Gelin olucak kız daha gelinliğini almamış yarın bakmaya gideceklerini söyleyince bizim dükkanın kartını verdim ve kadına benden selam söyleyin dükkan sahibinin kızı gönderdi derseniz indirim yapar dedimannem iyi yapmışsın sevaptır dedi
Hastanelerdeki bıdı bıdı konuşan koca karılara döneceğim yakında
Bu arada eşimin yengesinden haber geldihatun diyetime uyuyorum diyor ama gelini mesaj atmış bana valla banu felaket çozuttu 1 dilim ekmek yerine 1 tabak pilav yiyor diyor
defalarca uyarmışlar siz beni öldürmeye mı çalışıyorsunuz ben açım diyormuş :26: herhalde piskolojik olarak açıktığını sanıyor birde zaten yemeği sever:26:
Gelini valla KVm zor kilo verir bu gidişle hatta alır kız ne yapsak üzülüyorum diye yazmış ama yapılacak birşey yok belki ancak ben verirsem aman bana yetişmesin diye verir kilo
Ya işte akıllı doktorun hali başkasırf troite bakmış kilo veremiyorum diye ki ben ona kıllanmada var dedim, kabızlıkda var dedim, dedim de dedim hatta kendim dedim ayrıntılı hormonlara bakabilirmiyiz diye oda tamam dedi ama eksik girmiş niyazi
Neyse inşallah yarın düzgün yaparlar yoksa bir daha beni zor götürürler o hastaneye![]()
bence işe yarıyor, çünkü yemekten önce içtiği çayım bitti bende bunu 4 5 gündür yapıyorum az yediğimnden afersin wc ye çıkamazdım 3haftadır çıkıyorum artık
ama günde 2 kg diyorlar doğru bugun tartıldım 76,3 olmuşummaşallah subhan allah nazar değrmeğin aman hepimiz verelim diye anlatıyorum
maşall diyin
![]()
sebzelerinde tam mevsimi![]()
dayanamam ki mutlaka tartılırım gerçi motivasyonum artıyoBen bu yüzden artık cumadan cumaya tartışmaya çalışıyorum. Çünkü artı görsem "amaaaan boşa gidiyo" diyim yiyorum, eksi görsem "oh gitmiş zaten azıcık yesem bişi olmaz" diyip yiyorum :) yani her daim yemeye bahane
Kek için de teşekkür ederim; yemiş kadar oldum :)
Kaslar gitmesin diye proteini iyi almak lazım dimi?? Sadece sebze vb yiyince kaslar gidiyo. Ne ilginç birşey insan vücudu....
Bende tadımlık diye bi kavram yok. Ya bi güzel yerim yada hiç yemem :)
Hemen gelip keki yer dönermişimteşekkür ederim :)
Doktorun aşık olduğundan şüpheleniyorum :)))) inşallah bugün güzelce her şeye bakılır ve diyet start verir :)
Kızına da çok güldümmmmm. Çok tatlı maşallah :)
Herkese günaydınnnnn. bol kilo vermeli bir gün diliyorum :)
inş güzel çıkar sonuçlarınSelam kızlarrrrrrrr
Şimdilik evdeyken sizlerede bir bakayım dedim
Sabah gittim bir aksilik olmadan yarım saatte kanımı verip döndüm şükürsonuçlarım öğlende çıkacakmış o yüzden öğleden sonra yine hastane yolu görünüyor bana
diyetisyen için sıraya girdim kadında öğleden sonrayı bulur dedi bende o süre içinde eve geleyim dedim
Bir güzel kahvaltı tabağı hazırladım kendime ve karnımı doyurdum şimdide üzerine bir yeşilçay içiceğim
Rabbimin izniyle çok güzel kilolar vereceğime inanıyorum ve elimden geleni söz yapacağım![]()
günaydın kızlarr
bu gün çok işim varr..dün benim herif evdeyken bacayı temizlemeye kalkmış..
bende evde yoktum kızı hastaneye götürmüştüm
neyse ,sağolsun temizlemiş amaaevv perişan
bacadan çığğ düşmüş evine içine resmen..kendide diyor baş edemedim bir anda indi aşağı diye heryerr simsiyah..
nasıl temizliycem bilmiyorum ..elimi attığım yer is ..duvarlar halılar heryer silinicek.aslında halıları yıkamat-ya vermek lazım ama neyse
hadi bana kolay gelsinn![]()
allah içini rast getirsin cecoSelam kızlarrrrrrrr
Şimdilik evdeyken sizlerede bir bakayım dedim
Sabah gittim bir aksilik olmadan yarım saatte kanımı verip döndüm şükürsonuçlarım öğlende çıkacakmış o yüzden öğleden sonra yine hastane yolu görünüyor bana
diyetisyen için sıraya girdim kadında öğleden sonrayı bulur dedi bende o süre içinde eve geleyim dedim
Bir güzel kahvaltı tabağı hazırladım kendime ve karnımı doyurdum şimdide üzerine bir yeşilçay içiceğim
Rabbimin izniyle çok güzel kilolar vereceğime inanıyorum ve elimden geleni söz yapacağım![]()
Ne yapsama zayıflayamıyorum, bana yardım edin lütfen. İştahim çok yerinde frenleyemiyorum, devamlı yiyorumTecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin; 75,5 kiloyum boyumda 1.70 , bacaklarım çok kalınlaştı.:44:
Ben 16 yaşındayım 1,64 88 kiloyum yarın diyete baslıyorum bana destek olur musunuz?![]()
Ne yapsama zayıflayamıyorum, bana yardım edin lütfen. İştahim çok yerinde frenleyemiyorum, devamlı yiyorumTecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin; 75,5 kiloyum boyumda 1.70 , bacaklarım çok kalınlaştı.:44:
Ben 16 yaşındayım 1,64 88 kiloyum yarın diyete baslıyorum bana destek olur musunuz?![]()
hadi hayırlısıAktif muhabriniz Ceco savaş bolgesinden yani hastaneden bildiriyor
Yine hastanedeyim sonucum cikmis sukur ama doktorun bilgisayarinda gorunecekmis
Simdilik diyetisyenin kapisinda öğle yemeginden donmesini bekliyorum
Insallah bu kabus birazdan biterde 120den asagisini görürüm. ... Aminnnnboyle duada biraz sacma oldu ama neyse
Kızlarrrrrrrr aramıza hoş geliniz
Topigin en ağır elemani olarak insalah cok guzel kilolar veririz diyorum ve azminiz daim olsun diyorum![]()
hadi hayırlısı
senin sonuçları merakla bekliyoruz
açıkçası ben senin kas oranının yüksek olduğunu düşünüyorum
bakalım ceco da kaç kilo yağ kaç kilo kas var
şahsen bende 40 kilo yağ varmışş![]()