amiin amiin..hayirdir tatlim ya senin neyin var:26:
söylemiştim ya kayınpeder kayınvalide hala bende,sözde 1 haftalığına geldiler 1 ay oldu daha da ucu açık ne zaman gidecekleri belli değil,adam gibi dursalar inan hiç önemli değil isterse bir ömür dursunlar ben gayet önyargısız,samimi yaklaştımki geldiklerinde ...benimde erkek evladım var yarın benim gelinimin bana nasıl davranmasını istersem inan öyle davrandım ama bunlar insan değilmiş,kayınpeder aklını hastalıkla bozmuş hergün sabah akşam doktorsa kornea nakli dedi profesör ona da inanmıyo kendi bildiğini okuyo benimde sinirlerimi bozuyo oğlununda,haftada bir oğluyla bağrış çağrış kavga ediyo yok ben gidecemde,burnumdan getirdinizde inan eşiminde bişey dediği yok.En son telefonu çalmış babasının eşimde baba bakıyım senin gözün seçmiyo kim aramış dedi vay senmisin bunu diyen,yok ben cahilmiyimiokumayı bilmiyomuyum sen kim oluyosun,sizmi bilirsiniz herşeyi kavga kıyamet koptu,çekilmez bir adam,düne kadar kayınvalide iyi sessiz sedasız kadın diyodumki kadın dün coştu sizde saygı sevgi yokta ,biz sığıntımıyızda özellikle bana diyo ama farkındayım dünden beri sinirlerim acayip bozuk ,bir çift laf deseler kıyameyti koparıcam ya sabır çekiyorum devamlı napem ne edem bir akıl ver öznur abla:)))