80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amiin amiin..hayirdir tatlim ya senin neyin var:26:

söylemiştim ya kayınpeder kayınvalide hala bende,sözde 1 haftalığına geldiler 1 ay oldu daha da ucu açık ne zaman gidecekleri belli değil,adam gibi dursalar inan hiç önemli değil isterse bir ömür dursunlar ben gayet önyargısız,samimi yaklaştımki geldiklerinde ...benimde erkek evladım var yarın benim gelinimin bana nasıl davranmasını istersem inan öyle davrandım ama bunlar insan değilmiş,kayınpeder aklını hastalıkla bozmuş hergün sabah akşam doktorsa kornea nakli dedi profesör ona da inanmıyo kendi bildiğini okuyo benimde sinirlerimi bozuyo oğlununda,haftada bir oğluyla bağrış çağrış kavga ediyo yok ben gidecemde,burnumdan getirdinizde inan eşiminde bişey dediği yok.En son telefonu çalmış babasının eşimde baba bakıyım senin gözün seçmiyo kim aramış dedi vay senmisin bunu diyen,yok ben cahilmiyimiokumayı bilmiyomuyum sen kim oluyosun,sizmi bilirsiniz herşeyi kavga kıyamet koptu,çekilmez bir adam,düne kadar kayınvalide iyi sessiz sedasız kadın diyodumki kadın dün coştu sizde saygı sevgi yokta ,biz sığıntımıyızda özellikle bana diyo ama farkındayım dünden beri sinirlerim acayip bozuk ,bir çift laf deseler kıyameyti koparıcam ya sabır çekiyorum devamlı napem ne edem bir akıl ver öznur abla:)))

söylemiştim ya kayınpeder kayınvalide hala bende,sözde 1 haftalığına geldiler 1 ay oldu daha da ucu açık ne zaman gidecekleri belli değil,adam gibi dursalar inan hiç önemli değil isterse bir ömür dursunlar ben gayet önyargısız,samimi yaklaştımki geldiklerinde ...benimde erkek evladım var yarın benim gelinimin bana nasıl davranmasını istersem inan öyle davrandım ama bunlar insan değilmiş,kayınpeder aklını hastalıkla bozmuş hergün sabah akşam doktorsa kornea nakli dedi profesör ona da inanmıyo kendi bildiğini okuyo benimde sinirlerimi bozuyo oğlununda,haftada bir oğluyla bağrış çağrış kavga ediyo yok ben gidecemde,burnumdan getirdinizde inan eşiminde bişey dediği yok.En son telefonu çalmış babasının eşimde baba bakıyım senin gözün seçmiyo kim aramış dedi vay senmisin bunu diyen,yok ben cahilmiyimiokumayı bilmiyomuyum sen kim oluyosun,sizmi bilirsiniz herşeyi kavga kıyamet koptu,çekilmez bir adam,düne kadar kayınvalide iyi sessiz sedasız kadın diyodumki kadın dün coştu sizde saygı sevgi yokta ,biz sığıntımıyızda özellikle bana diyo ama farkındayım dünden beri sinirlerim acayip bozuk ,bir çift laf deseler kıyameyti koparıcam ya sabır çekiyorum devamlı napem ne edem bir akıl ver öznur abla:)))

canim sabirli olmaxya devam edicen...insanlar yaslandikca bazen cocuklasabiliyorlar...örnegin benim annem...bazem ablama diyorumki ya ben bu kadinin gelini olsam herifi bosardim bunun yüzünden...ha annem kötümü hic degil..ama kardesimin ölümünden sonra dengesi sasti..asiri sinirli oldu...senede birkere xyanina gidebiliyorum o zaman bile colukcocuga bagiriyor..sonrada oturup agliyor ben torunlarima niye böyle yaptim diye....yani diyecegim bazen hayat insani kaprisli sinirlli cekilmez hale getirebiliyor..bizlere düsen onlara karsi ocugumuza oldugu gibi sabirli olmak...peki deyin gecin...cok hassas kelimeler secin tsartisirken..mümkün oldugu kadarda tartismayin zaten...nasil becereceksin bilmiyorum ama moralini yüksek tut..neseli görünmeye calis..baktin laf vuruyorlar kavga ediyorlar..git hemen bir türk kahvesi yap..hadi kahvemizi icelim de..havayi degistir...cennetlik olursun allahin izniyle..sabirli ol canim...koca degilki dise dis basa bas dögüsesin ...komsun arkadasin degilki laf yetistiresin...herseyden önce senin anan baban gibi büyüklerin...saygili ve sabirli olmaktan öteye gitmek gibi bir lüksün yok...allah kolaylik versin diyorum ne diiim:ssz::ssz::ssz:

kızlar bugünkü menüm

sabaqh:2 dilim kepek ekmek menemen 6-7 ze4ytin

öğle.1 kase çorba 1 muz

ara:1 avuç çubuk kraker

akşam:1 tabak bakla yoğurt ve salata

30 dk jilli akşam yapcam ve 1 mil leslie yaptım

duyum allah sana sabır kocana da akıl fikir versin canım inşallah aranız düzelir yuvanız bozulmaz ne de olsa çocuklarınız var

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
3 zeytin
maydanoz
1 bardak meyve çayı
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
Öğle
1 kase mantar çorbası
1-2 parça haşlanmış tavuk
yarım ekmek
1 armut
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 incir
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
3 köfte
3 kaşık makarna yağsız
2 kaşık yoğurt
Ara
1 elma
3 ceviz
çay

zor oldugu kesinlikle dogru...gercekten zor..ama dün aksamki davranislari gözümün önüne geliyorda delirecek gibi oluyorum:47::47::47::47::47:

esasini ararsan oda bende memnun degiliz..ama birbirimize olan o sacma bagimliligimiz yüzünden ikimizde bitiremiyoruz...ikimizde cok iyi biliyoruzki ayrildigimizda daha huzurlu mutlu yasayacagiz...gerci ilerisini allahtan baska kimse bilemez..belkide cok rezil perisan olacagiz kimbilirki yarinlari:ssz::ssz::ssz::ssz: burada ayrilik trürkiyeden kolay..yani bir sene ayri yasamis olmak yetiyor..sebep sorulmuyor..birsey vbitmisse bitmistir..suclu aranmiyor...ha bir sene bekleyemem diyorsa kisi siddetli gecimsizlik oldugunu ispat etmem zorunds...ayni evin icinde ayri yasadigini iki tarafta kabul ederse gene tek celsede bitiyor...ama ben öyle zor dönemlerden kurtardimki evliligimi öyle yaralar aldimki genede bitirmidem simdi nasil olacak bu is:43::43::43::43::43: hem ben ayriliga dair hicbirsey demedimde imada etmedim...bu durduk yere sordu bosaniyormuyuz diye...ne diyebílirdimki ne alaka niye bosaniyoruzki desem diyecekki aa bu bosanmak istemior biraz daha zorlayabilirim sinirlari...yok bosanmak isitiyorum desem demekki dünden hazir diyecek...en iyisi nasil istiyorsan öyle yap diyeyim dedim..

canım yaşadıkların kolay hazmedilebilir şeyler değil ama aklına ayrılık gibi şeyler getirme, ALLAH' IN adaleti sağlamak için helal kıldığı tek şey boşanmak , o kadar sabretmişsin canım yaptıklarına kocanın,bu şekilde düşünüpte kendini üzme daha çok, sabret kazanan sen olcaksın canım, eşine dua et, sıkıldığında abdest al rahatlarsın,namaz kıl rahatlarsın maneviyatını kuvvetlendirecek şeyler düşün inan bana çok işe yarar ve kendini güvende hissettirir,eşine gelincede o kendisi için düşünsün vicdanıyla,sen ona ALLAH'ın emanetisisn artık sana nasıl bakarsa ona göre görevini yapmış olur,önce kendi görevlerini bilsin ondan sonra senin kadınlık görevini sorgulasın....

sabah : kepek ekmeği ile yağsız tost,5 zeytin ve şekersiz çay
ara : 3 tulumba tatlısı küçük,çeyrekten az simit ve 1 kreker
öğle : 2 kase limonlu çorba ( tatlı olduğunda ekmek yok )
ara : yarım armut, 1 bardak süt
akşam : 6 y.k lahana yemeği susuz bulgurlu 1,5 dilim ekmek ve 1 bardak ayran , kabak böreğinden küçük bir dilim
ara : tarçınlı süt düşünüyorum
spor : 1,5 saat yürüyüş
kızlar önümde bir tabak tulumba vardı ve ben sadece 3 tane küçük yedim ve akşam küçük bir dilim kabak böreği ama dengelemeye çalıştım inş. becerebilmişimdir :44:

yemedim yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zaten..onun yeine yemek yiyorum..dün geceden beri yedigimin haddi hesabi yok...kendimi cok biraktimgalibaaaa:50::50::50: halbuki dün o kadar güzel baslamistimki hem az yemistim hem 1,5 saat yürümüstüm..cok su icmistim...kesin ve kararli baslamistim taki aksam bu olaylar patlak verene kadar....cook pismaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:17::17::17::17:

bunu bende cok istiyorum..oluruna birakabilmeyi..simdilik sakince bekliyorum aksama neler olacak diye..hic kestiremiyorum neler olacagini....hertürlü lafa hazirlikli olabilmek icin düsünüp duruyorum..ama iremiminde dedigi gibi ben yemem o laf oyunlarini:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: ya diyorumki yokmu su nur yüzlü dedelerden falan..ansizin karsisina ciksa ve deseki hiiis allahin ö.z cinsinden yarattigi bana bak su kadincagizin morlini bozmaktan vazgec..adam ol artik..bak degnegimi sana bir dürttümmüydü dogduguna bile pisman olursun..kafami daha fazla bozma..o kadin allahin sevdiginden ..onu incitirsen allahi incitmis olursun..bend seni incitirim o zaman dese..buda korkudan altina sicsa....sonrada saygili sevgili bir koca olsa:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

kız bana kocanın nosunu ver ben onun gözünü korkutim en iyisi. sakallı dede kadar olmasamda bende iş grürüm:1::1::1:

canım açlık ve tokluk insülün direncine baktırdın mı??
dr gidiyom ama şekerimi hiç ölçmüyo daha geçen gittim bişeyin yok dedi sepetledi

ayyüzlüm nasılsın ? açlık krizleri yaşıyormuşsun okudum, arada bana da oluyo sanki ghiç yememişim gibi :53:canım bencede sen eski uygulamana geri dön yoksa yaptığın onca şey hooooooooppp uçacak ALLAH göstermesin,az da olsa sen eski listenle veriyodun kilo canım :44:

duyum allah sana sabır kocana da akıl fikir versin canım inşallah aranız düzelir yuvanız bozulmaz ne de olsa çocuklarınız var
allahtan hayirlisi olsun insallah..icten dileklerin icin cok tesekkür ederim

canım yaşadıkların kolay hazmedilebilir şeyler değil ama aklına ayrılık gibi şeyler getirme, ALLAH' IN adaleti sağlamak için helal kıldığı tek şey boşanmak , o kadar sabretmişsin canım yaptıklarına kocanın,bu şekilde düşünüpte kendini üzme daha çok, sabret kazanan sen olcaksın canım, eşine dua et, sıkıldığında abdest al rahatlarsın,namaz kıl rahatlarsın maneviyatını kuvvetlendirecek şeyler düşün inan bana çok işe yarar ve kendini güvende hissettirir,eşine gelincede o kendisi için düşünsün vicdanıyla,sen ona ALLAH'ın emanetisisn artık sana nasıl bakarsa ona göre görevini yapmış olur,önce kendi görevlerini bilsin ondan sonra senin kadınlık görevini sorgulasın....
eve geldi..gitti banyosunu yapti..süslendi püslendi..benle gezmeye geliyormusun dedi..o siradada benim ortanca kucagimda agliyordu basim dönüyor diye...gelmiyorum dedim cekti gitti...cocuk hastaysa doktora götürelim sudur budur yok...:47::47::47: kizi kucagimda birakti gezmeye gitti:47::47::47::47: aklinca sormusta oldu..günah ondan gitmis oldu aklinca.. ya öfken dinmiyor bu adama karsi...icim öyle soguduki dün gecen beri..gittigine hem kiziyorum hemde seviniyorum yüzünü görmeyecegim diye..allahim sen büyüksün yarabbim...vardir elbet bir bildigin:31::31::31::31:

kız bana kocanın nosunu ver ben onun gözünü korkutim en iyisi. sakallı dede kadar olmasamda bende iş grürüm:1::1::1:

dr gidiyom ama şekerimi hiç ölçmüyo daha geçen gittim bişeyin yok dedi sepetledi
oy oy aslinda söyle esasli bir dayak istiyor :19::19::19:

Gamzelendi Gönül Yine Devası Ah'tır !

Gönlü Mahzun Olanın Dostu ALLAH' tır.

ŞEMS-İ TEBRİZİ
canim cok tesekkür ederim...senin ve diger arkadaslarin sayesinde kendimi cok daha iyi hissediyorum.iyiki varsizin yüzünü görmedigim sesini duymadigim arkadaslarim benim:16::16:

gene komsulukta degildin insallah:20::20:
ay ablam onun gibi birşey 2 gündür umreden gelenleri ziyaret ediyoruz kurs zaten neredeyse bütün günü alıyor 12 de gdiyorum 4 gibi geliyorummm 2 gündür de ziyaret filan derken dolu dolu geçiyorrrr sizde ne var ne yok senin pek ii görünmüyor alıntılardan baktığıma göree yine eşin birşeyler yapmışşşş inşallah önemli birşey yoktur

$382279_491266504254417_1645982279_n[2].webp .................................................

ay ablam onun gibi birşey 2 gündür umreden gelenleri ziyaret ediyoruz kurs zaten neredeyse bütün günü alıyor 12 de gdiyorum 4 gibi geliyorummm 2 gündür de ziyaret filan derken dolu dolu geçiyorrrr sizde ne var ne yok senin pek ii görünmüyor alıntılardan baktığıma göree yine eşin birşeyler yapmışşşş inşallah önemli birşey yoktur

amaaan bosver sen bunlari..adam ö.z iste bildigin ö-z tipik erkek ...deprem bölgesi gibi bizim evlili...arada söyle 8 siddetinde sallanmazsa dengelenmiyor dengeler:ssz::ssz::ssz::ssz: simdi 6-7 siddetinde sallaniyoruz bakalim noolcak:6::6::6:

amaaan bosver sen bunlari..adam ö.z iste bildigin ö-z tipik erkek ...deprem bölgesi gibi bizim evlili...arada söyle 8 siddetinde sallanmazsa dengelenmiyor dengeler:ssz::ssz::ssz::ssz: simdi 6-7 siddetinde sallaniyoruz bakalim noolcak:6::6::6:
olur olurrrrrrrrr sallanmazsaaaa durduğu zamanın kıymetini nereden bileceğizz yeterkiiiii güzel günlerrr gelsin ayy bu arada haberlerde gördünüzmü japonyadan deprem uzmanı gelmiş marmara depremi yolda demiş 2 3 yıla kadar 7... şiddetinde demiş allahım korusunnnnn

doğru ama değil mi :))))

adam insaattan geldi banyoya girdi ya benim kizdan disarlik kiyafet istemis..cikmayacagi zaman esortman giyer..disari cikacagi zamanda normal kiyafet..baktim normal kiyafet duruyor masada...anladim gezmeye gidecegini..hemen o arada gittim arabanin kilometresini yazdim...bakalim ne kadar uzaga gidecek....eve geldigi saatin yaklasik ne kadarini yolda gecirmis olacak...bana yalan konusacakmi konusmayacakmi....görecegiz...:19:

olur olurrrrrrrrr sallanmazsaaaa durduğu zamanın kıymetini nereden bileceğizz yeterkiiiii güzel günlerrr gelsin ayy bu arada haberlerde gördünüzmü japonyadan deprem uzmanı gelmiş marmara depremi yolda demiş 2 3 yıla kadar 7... şiddetinde demiş allahım korusunnnnn

doğru ama değil mi :))))
ay allah korusun kiz....milyonlarca can var..üstelikte istanbul cokta saglam olmayan bir yer...allahim öyle bir aciyi birdaha yasatma yarabbim...:30::30::30:

Back
X