800 tl maaş az mı yoksa işverenler ortalama bu rakamı mı veriyor

ne olarak çalıştığına bağlı?? bir de nasıl tatil yok hiç mi yok olmaz ama yapamazsın kısaca kıyaslamak istersen diye söylüyorum ben öğretmenim ve dersanelerde 750tl ye haftanın 6 günü uzun soluklu yani günde 8 saat çalışan ve daha fazlası olan öğretmenler canla başla calısıyor. hani belki kıyaslamak istersin iki işi diye dedim

cnm yanlıs anlatmısım sanırım kendimi haftasonu tatil demek istedim ayrıca ogretmenlerde dershanede bu ücreti alıyorlar ha :18: iyi alanlarıda duydum aslında ya

800 tl maaş tabi ki de az. ama işverenler hep bu şekilde veriyor. neden mi? çünkü artık öyle bir noktaya geldik ki, siz kabul etmeseniz başkası kabul edecek bu maaşla çalışmayı. bu yüzden işveren gözünde kimse bulunmaz Hint kumaşı değil. kimsenin kimseye tenezzülü yok artık maalesef.

ve nüfus cok kalabalık herkes üni mezunu da olmaya başladı

cnm yanlıs anlatmısım sanırım kendimi haftasonu tatil demek istedim ayrıca ogretmenlerde dershanede bu ücreti alıyorlar ha :18: iyi alanlarıda duydum aslında ya

ve nüfus cok kalabalık herkes üni mezunu da olmaya başladı

artık yüksek alan öğretmen yok varsa da çok çok deneyimli eski hocalar ben meslege başlayalı 4 sene oldu bi geçen sene calışmadım özel bir okulun rehberliğini yapıyorum aynı zamanda bir kaç özel kuruma da çalışıyorum (kreş ve türevleri) durum bundan ibaret. bizzat şahidim hatta okuldaki temizlikçi bayan arkadaşlardan birinin maaşını öğrendim üzüldüm 500tl sadece sigortası tam yatıyor onun için çalışıyor kadın.. benimde farklı değil senden biraz daha yüksek okuldaki maaşımdı. ben 3 gün çalışıyordum kısmetse bu sene tekrar başlayacağım. daha görüşmedik maaşı görüşücez ama cok alamayacagımdan eminim :) bence başlangıç için iyi para 6 ayda ya da 1 yılda zam alırsın eger zen kabul etmezsen sırada eminim bekleyen işsiz arkadaslar vardır. bizim okul öğretmen açığı oldugunda maalum bir siteye ilan verdi 1 saatte 100den fazla hoca cv gönderdi inanabiliyor musun? ve yok paraya sadece tecrube kazanmak için çalışmaya hazırlar
bu arada bu seneden itibaren Türkiyedeki eğitim fakülteleri kapatılıyor sadece 1 kac tane kalacak sebebi çok fazla öğretmen var. yığılma oldu diye

İlk işe girdiğimde stajın haricinde herhangi bir deneyimim yoktu. . O yüzden para konusu çok önemli değildi . .amacım işi öğrenip deneyim kazanıp sonrasında daha iyi şartlardA daha iyi yerlere gelmekti. .İşe alınırken ne kadar maaş istiyorsunuz diye sorulduğunda cevabım farketmez sadece öğrenmek istiyorum demiştim. şimdi 5 yıllık tecrübe sahibiyim yolumun açık nerede olursa olsun iş bulacağımı düşünüyorum . . Bence hangisinde kendinizi daha çok geliştireceğini düşünüyorsanız ona doğru yönelin aslında sekreterlik çok iyi zamanla işi kavradığında ingilizce eğitimine yönelirsin daha iyi konumlarda çalışırsın diye düşünüyorum :31:

13 yıldır bu işin içindeyim çok rahatım evli bir bayan için daha da büyük bir rahatlık sekreterlik.ilk işe başladığımda maaşım düşüktü performansa göre arttırırız dediler ve de öle oldu.iş yerinin can damarı sekereterlik valla.Allah herkesin gönlüne göre iş versin

Son düzenleme:
Bence okul hostesliği fikrini tamamen aklından atıp, sekreterliğe yönelmelisin. hosteslik sonuçta geçici bir iş. ama diğer yer, gelecekte yapabileceğin bir meslek edinmek için güzel tecrübe olur. 1000 lirada öyle çok kötü değil başlangıç için.

hem belki orada başka iş fırsatları da çıkar önüne, firma içinde başka pozisyona geçersin.

Bence okul hostesliği fikrini tamamen aklından atıp, sekreterliğe yönelmelisin. hosteslik sonuçta geçici bir iş. ama diğer yer, gelecekte yapabileceğin bir meslek edinmek için güzel tecrübe olur. 1000 lirada öyle çok kötü değil başlangıç için.

hem belki orada başka iş fırsatları da çıkar önüne, firma içinde başka pozisyona geçersin.

firma kobi geçemem ama tabi diğerine göre daha iyi duruyo

ne alaka anlamadım yeliz hafta sonu sadece memurlaramı özel bende özel sektördeyim ve hafta sonu 2 gün çalışmıyorum.

Ben çevremdeki gördüklerimi söylüyorum canım özel sektörde çogunlukla sadece pazar günlerini tatil yapıyorlar ama sizin adınıza da sevindim severek çalıştıgınız işiniz var.:34:

13 yıldır bu işin içindeyim çok rahatım evli bir bayan için daha da büyük bir rahatlık sekreterlik.ilk işe başladığımda maaşım düşüktü performansa göre arttırırız dediler ve de öle oldu.iş yerinin can damarı sekereterlik valla.Allah herkesin gönlüne göre iş versin

sekreterlik deyince çok böyle nasıl desem vasıfsız algılıyorlar insanlar. belki saçma ama neden böyle düşünülüyor bilmiyorum böyle ayakçı gibi düşünülüyor gerçekten:26:

Hangisini daha severek yapabilirim diye düşünerek, tercih edin bence. Maaşı burda olur başka yerde olur elbet artar ilk iş deneyimlerimde bir gsm operatörünün AVMdeki bir şubesinde çalıştım. Sabah 10 akşam 10. Kasa bana emanetti bu yüzden tam 3 ay bayram seyran demeden izinsiz çalıştım SSK mı bile yapmadılar üstelik :47:. Üstelik o dönem çalışmasam da olurdu. Yani ailem rahatça bana destek olurdu maddi yönden. Ki babam sürekli çalışma kızım robota döndün derdi. Ama ben çalıştım. Çnkü vazgeçmek kolay olandı. Ben mecburen çalışmak zorunda da olabilirdim. İyiki de çalışmışım vazgeçmemişim diyorum şimdi. :34:

Back
X