• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80'den 60'a, 60'tan...

Obsesifimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
205
24
38
35
İstanbul
Selam kızlaaar :3: bundan 6 ay kadar önce 82-83 kilo arasında gidip gelen bir kızdım. Sonra inanılmaz bir azimle 4 ayda 20 kilodan fazla verdim ve 58e düştüm :ssz: İlk 1 ay kilomu korudum sonraa incecik olmanın verdiği rahatlık beni bi sardı, hoop 1 ayda 3 kilo alıvermişim -_- şuan 61 kiloyum ve hedefim 5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ ile önümüzdeki cuma 56yı görmek :46::46::46: bu yola benimle çıkmak isteyenler varsa haydi gelin birbirimize destek olalııımmmmm ve fazlalıklarımızdan kurtulalııım! :16::16::16: (

DİYETİN İÇERİĞİ;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yenecek. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar.Baharatlarla da süsleyebiliriz patatesimizi.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...
4. gün: Meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin.
5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin.....

Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.

TARİH: 1 MART CUMARTESİ
BOY: 1:70
KİLO: 61
HEDEF: 56

:nazar:

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun arkadaşlarımmm umarım başarırsınızz :) ben de 20 kilo fazlalık onlardan kurtulmaya çalışıyorum yeşil kahve elma kompostosu ile :)

1. gününüz biraz zor geçebilir pes etmemeye çalışın patatesin midede en hızlı sinirilen yiyecek olduğunu duymuştum çok sık acıkabilirsiniz :)

Başarı haberlerinizi bekliyorum...

teşekkürler efsun :3: asıl hedefim 50 kilo ama ilk etapda 63 ü görelim bakalım . 3 doğumdan sonra kuzucuklarımın bana hediyesi 18 kilo oldu azimle kurtulcam inşallah bu fazlalıklardan :9:

Kızlar Merhaba bende size katılmak istiyorum.bugün ve yarın olmak üzere 2 günlük ayran detoksu yapıyorum.şu anda 69 kiloyum.5 günde 5 kilo diyetine salı günü başlamayı düşünüyorum.salı günü başlangıç kilomu ve gelişmeleri bildiririm.

Back
X