- Konu Sahibi Obsesifimsi
Selam kızlaaar
bundan 6 ay kadar önce 82-83 kilo arasında gidip gelen bir kızdım. Sonra inanılmaz bir azimle 4 ayda 20 kilodan fazla verdim ve 58e düştüm
İlk 1 ay kilomu korudum sonraa incecik olmanın verdiği rahatlık beni bi sardı, hoop 1 ayda 3 kilo alıvermişim -_- şuan 61 kiloyum ve hedefim 5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ ile önümüzdeki cuma 56yı görmek 

bu yola benimle çıkmak isteyenler varsa haydi gelin birbirimize destek olalııımmmmm ve fazlalıklarımızdan kurtulalııım! 

(
DİYETİN İÇERİĞİ;
1. gün: Sadece haşlanmış patates yenecek. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar.Baharatlarla da süsleyebiliriz patatesimizi.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...
4. gün: Meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin.
5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin.....
Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
TARİH: 1 MART CUMARTESİ
BOY: 1:70
KİLO: 61
HEDEF: 56

DİYETİN İÇERİĞİ;
1. gün: Sadece haşlanmış patates yenecek. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar.Baharatlarla da süsleyebiliriz patatesimizi.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...
4. gün: Meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin.
5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin.....
Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
TARİH: 1 MART CUMARTESİ
BOY: 1:70
KİLO: 61
HEDEF: 56

Son düzenleme: