80'den 60'a çetin yol....

lorinem

gel-SEN...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.323
690
248
Merhabalar herkese uzun uzadıya konusmak ıstemıyorum ...
Kararımı verdım 60 kıloya dusecegım Allahın izniyle eşlik etmek isteyenler iyice düşünüp katılabilirler...

Biraz sönük kalmış sanki ekleme yapayım dedim ... Kilolu olmanın ne kadar zor oldugunu hem saglık hem gorunus acısından ne kdr itici oldugu bilinciyle zayıflama kararı aldım...
Aynalara küsüm , saten elbiselere küsüm , yaşından büyük duruyorsun sebebi kilon diyen dillere küsüm,
En kötüsüde kendime küsüm ... Her sinirlendigimde her depresyonumda deli gibi çikolatalara kolaya dondurmaya tatlıya saldırdıgım için kendime çok kızıyorum ...
azimle başladığım bu yolu sonuna kadar götürmek istiyorum.. çıtı pıtı olmak ıstıyorum ... uzun elbıse gıymek ıstıyorum dilerim Allahtan hepsi gerçekleşecek... hergun yazıcam buraya bayrama 1 ay var ve ben 8 kılo biçtim kendime ... ramazana 72 kıloyla gırmek ıstıyorum ...

Son düzenleme:
UYANIŞ : 1 FINCAN hıbıskus çayı

KAHVALTI :

1 BARDAK lıght süt
1 fıncan çay

Bende bügün isveç diyetine başladım.daha önce 85 tim 2-3 ayda 76 düştüm. Şimdi ise acil 60 olmam lazım birbirimize destek olalım :-D yaş kaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de seninle aynı durumdayım yeni kıyafetlere küsüm makyaj küsüm eski arkadaşlarımı bile görmek istemiyorum. Birlikte el ele verirsek bu iş olur

Bende bügün isveç diyetine başladım.daha önce 85 tim 2-3 ayda 76 düştüm. Şimdi ise acil 60 olmam lazım birbirimize destek olalım :-D yaş kaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de seninle aynı durumdayım yeni kıyafetlere küsüm makyaj küsüm eski arkadaşlarımı bile görmek istemiyorum. Birlikte el ele verirsek bu iş olur

hoşgeldiniz kızlar kdv son gun oldugu ıcın pek giremedim ....

bana eşlik ederseniz bende cok sevınırım birlikten kuvvet doğarmış...

gul canım sana basarılar dilerim lakin şok diyetler sakıncalı değil mi :44::44: ama acelen oldugu ıcın bırsey dıyemıyorum cnm bu arada 24 yasındayım cnm 80 kıloyum ..

bilinmeyen kullanıcı sen kac kılosun canım yas kac ?

bırde en zayıf oldugunuz kilo ve en fazla kılonuz nedır kızlar

SAAT 14:30 ÖGLE

2 dlm beyaz peynır
4 zeytın
ıkı tane sosıs ( salçalı salçasını suzdum )

2 dlm cavdar ekmegı

suana kadar 2 ltre su ıctım suandada sade sodamı ıcıyorum...

AKŞAM : YOK !!!!!!!

Akşam 1 saaat tempolu yuruyuş ve sonrasında 4er kıloluk ıkı dambılla sımıtlerımı erıtme hareketı yapıcam mekık ( alt karın üst karın )

sonra guzel duşumu alıp dınlenıcem kesınlıkle bozmuyorum azımle devam edıyorummmmm cici kız olucam ki benn
:21:

hoşgeldiniz kızlar kdv son gun oldugu ıcın pek giremedim ....

bana eşlik ederseniz bende cok sevınırım birlikten kuvvet doğarmış...

gul canım sana basarılar dilerim lakin şok diyetler sakıncalı değil mi :44::44: ama acelen oldugu ıcın bırsey dıyemıyorum cnm bu arada 24 yasındayım cnm 80 kıloyum ..

bilinmeyen kullanıcı sen kac kılosun canım yas kac ?

bırde en zayıf oldugunuz kilo ve en fazla kılonuz nedır kızlar

Benim yaşım 20 kilom 88di 83e düştüm bir ayda en az 57 kiloydum

Benim yaşım 20 kilom 88di 83e düştüm bir ayda en az 57 kiloydum

bende 87ydım 76ya dustum sonra 80e cıktım .... en azda 60 kıloydumm gene 60 olmak ıstıyorum ....

peki uyguladıgın bır dıyet yada farklı bır programın var mı bır yol harıtası belırledınmı kendıne ?:55::55:

bende 87ydım 76ya dustum sonra 80e cıktım .... en azda 60 kıloydumm gene 60 olmak ıstıyorum ....

peki uyguladıgın bır dıyet yada farklı bır programın var mı bır yol harıtası belırledınmı kendıne ?:55::55:

Ben beyaz ekmek yerine tam tahıllı veya kepek yiyorum günde 50 gr kadar. Mutfak tartisi aldım kendime her yediğimi tartiyorum size de tavsiye ederim ucuz bir şey 25 tl filan di. Her gün mutlaka pulbiber naneli yoğurt yiyorum bir kase günde 1000kcali geçmiyorum spor yapmaya çalışıyorum çok vaktim olmasa da malum final haftası. Akşam 6 en gec 7 de yemek faslini kapatıyorum önceden hiç şu icmezdim artık 3 lt içiyorum kola hazır meyvesuyu bunları bıraktım dışarda oluyorum haftasonlari onda da ızgara köfte veya elma dilimli patates yiyorum haftaiçi de okulda activia yoğurt alıp yiyorum öğlen akşam evde ne yemek varsa ondan ama pirinç pilavi ni makarnayi bıraktım akşam genelde ya bulgur pilavı ya sebze yemeği ya çorba ya da haşlama patates veya elma dilimli patates yapıp yiyorum. Ama çok aç olmadığım sürece bir aksama iki çeşit yemek yemiyorum yediğim yemekler de bir kepçeden biraz az oluyor

Son düzenleme:
SAAT 14:30 ÖGLE

2 dlm beyaz peynır
4 zeytın
ıkı tane sosıs ( salçalı salçasını suzdum )

2 dlm cavdar ekmegı

suana kadar 2 ltre su ıctım suandada sade sodamı ıcıyorum...

AKŞAM : YOK !!!!!!!

Bence Aksam bir şeyler atıştırmalisin veya su an atıştır bu liste çok hafif olmaz bu şekilde ve sosis sucuk pastırma salam Yemeni önermem çok sağlıklı değiller

Ben beyaz ekmek yerine tam tahıllı veya kepek yiyorum günde 50 gr kadar. Mutfak tartisi aldım kendime her yediğimi tartiyorum size de tavsiye ederim ucuz bir şey 25 tl filan di. Her gün mutlaka pulbiber naneli yoğurt yiyorum bir kase günde 1000kcali geçmiyorum spor yapmaya çalışıyorum çok vaktim olmasa da malum final haftası. Akşam 6 en gec 7 de yemek faslini kapatıyorum önceden hiç şu icmezdim artık 3 lt içiyorum kola hazır meyvesuyu bunları bıraktım dışarda oluyorum haftasonlari onda da ızgara köfte veya elma dilimli patates yiyorum haftaiçi de okulda activia yoğurt alıp yiyorum öğlen akşam evde ne yemek varsa ondan ama pirinç pilavi ni makarnayi bıraktım akşam genelde ya bulgur pilavı ya sebze yemeği ya çorba ya da haşlama patates veya elma dilimli patates yapıp yiyorum. Ama çok aç olmadığım sürece bir aksama iki çeşit yemek yemiyorum yediğim yemekler de bir kepçeden biraz az oluyor

Bence Aksam bir şeyler atıştırmalisin veya su an atıştır bu liste çok hafif olmaz bu şekilde ve sosis sucuk pastırma salam Yemeni önermem çok sağlıklı değiller

uyguladıkların cok guzel ve saglıklı tebrık ederım senı ....

sosıs normalde tuketmem bugun yogunluktan oturu ıs yerındekılere ayak uydurmak zorunda kaldım ...

normalde dıyetteyken tavuk kızartma (yagsız) salata yogurt vs yerım

menum cok az evet ama mıdemı kusturmem lazımm iştahımın kapanması ıcın sıkı tutmalıyım 1 ay sonunda yada 15 gun sonra bıraz daha artırarak devam etmeyı dusunuyorum ama 3den sonrasında kesınlıkle bırsey yemeyı dusunmuyorum ...
cok acıkırsam bırkac kasık yogurt veya bır kepce corba dısında :26:

ekmegı oldugunca azaltmaya calıstım ve cogu zaman yememeye ozen gosterıyorum... :31:

uyguladıkların cok guzel ve saglıklı tebrık ederım senı ....

sosıs normalde tuketmem bugun yogunluktan oturu ıs yerındekılere ayak uydurmak zorunda kaldım ...

normalde dıyetteyken tavuk kızartma (yagsız) salata yogurt vs yerım

menum cok az evet ama mıdemı kusturmem lazımm iştahımın kapanması ıcın sıkı tutmalıyım 1 ay sonunda yada 15 gun sonra bıraz daha artırarak devam etmeyı dusunuyorum ama 3den sonrasında kesınlıkle bırsey yemeyı dusunmuyorum ...
cok acıkırsam bırkac kasık yogurt veya bır kepce corba dısında :26:

3 çok erken bence metabolizmani çok yavaşlatirsin bit kase yagsiz yoğurt yemelisin

Back
X