• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80'den 60'a çetin yol....

Değil tabi erir gider ben hep diyorum kilo vermek zor değil almak zor. O 20 kiloyu alman kimbilir kaç sene sürdü ama vermen birkaç ay

kesınlıkle oyle en cokta gıden ozguvenımı gerı getırmek ıstıyorummmmmmmmmm

senın sınavlar ne alemde sonuclar acıklanmıstır coktan

Özgüven kilo ile alakalı değil demek isterdim sana ama ben de aynı durumdayım...
Benim hiç sorma ya 3 tane ardımda bıraktım

geridekilere bakmıcaksın ne dıyorlardı geçmişe mazi geleceğe niyazii ıyyyyyyyyyyyyyk :64::64:

özgüven meselesi kıloyla olmuyor dıyenler genelde kılo problemı olmayan ınsanlar :D :D katılmıyorummm kesınlıkle onlara

geridekilere bakmıcaksın ne dıyorlardı geçmişe mazi geleceğe niyazii ıyyyyyyyyyyyyyk :64::64:

özgüven meselesi kıloyla olmuyor dıyenler genelde kılo problemı olmayan ınsanlar :D :D katılmıyorummm kesınlıkle onlara

:D :D ben de katılmıyorum aynen ve 20 kilo daha üstümden gidene dek hala özgüvensiz biri olucam

36 değilde 38 beden gıydıgım gunlerı gorebılmek tek umıdım ve ve veeeeeeeeeee üst gomlek badıde suan xl gıyıyorum =( m bedenın uzerımde dokumlu durması umıdı yasıyorum :D:24::24:

gelecek o günler de inşallah bak sana bir şey diyim ben de xl hatta onun bile olmadığı olurdu şu an geçen arkadaşım l bluz almış büyük geldi biraz senin de öyle olacak 1 2 aya kadar.

Back
X