- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Şu an sağlıksızım ama ondan vermişim kilo rahatsız olduğum içinoh oh maşallah bende ınsallah kısa surede verırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an sağlıksızım ama ondan vermişim kilo rahatsız olduğum içinoh oh maşallah bende ınsallah kısa surede verırım![]()
Şu an sağlıksızım ama ondan vermişim kilo rahatsız olduğum için
Hangisi söyle merak ettim :))saglıgın herseyden onemlı toparlarsın kendını bırkac gune ınsallah bunyen belkıde bıtkın dustu dıkkat et kendıne canım bu arada ben hangı dıyetı yapacagıma karar verdım cok sukur ...
Hangisi söyle merak ettim :))
Gayet uygun bir şeye benziyor evet inşallah sen de yapabilirsin sağlıkla ve sonucunu da alırsın
Gayet uygun bir şeye benziyor evet inşallah sen de yapabilirsin sağlıkla ve sonucunu da alırsın
kesin karar ve azımle olacak ınsallah .... zaman gecsın bır an once![]()
Bugün bitti bile zaten başlayınca hemen farkı anlarsın birkaç günde. Ayıptır sorması şu an kaç kilosu hedefin kaç
78 kıloyum hedefım 58
20 kılocuk bence cok degıl :)![]()
Değil tabi erir gider ben hep diyorum kilo vermek zor değil almak zor. O 20 kiloyu alman kimbilir kaç sene sürdü ama vermen birkaç ay
kesınlıkle oyle en cokta gıden ozguvenımı gerı getırmek ıstıyorummmmmmmmmm
senın sınavlar ne alemde sonuclar acıklanmıstır coktan
Özgüven kilo ile alakalı değil demek isterdim sana ama ben de aynı durumdayım...
Benim hiç sorma ya 3 tane ardımda bıraktım
geridekilere bakmıcaksın ne dıyorlardı geçmişe mazi geleceğe niyazii ıyyyyyyyyyyyyyk
özgüven meselesi kıloyla olmuyor dıyenler genelde kılo problemı olmayan ınsanlar![]()
katılmıyorummm kesınlıkle onlara
![]()
ben de katılmıyorum aynen ve 20 kilo daha üstümden gidene dek hala özgüvensiz biri olucam
36 değilde 38 beden gıydıgım gunlerı gorebılmek tek umıdım ve ve veeeeeeeeeee üst gomlek badıde suan xl gıyıyorum =( m bedenın uzerımde dokumlu durması umıdı yasıyorum![]()
gelecek o günler de inşallah bak sana bir şey diyim ben de xl hatta onun bile olmadığı olurdu şu an geçen arkadaşım l bluz almış büyük geldi biraz senin de öyle olacak 1 2 aya kadar.