85.5'den 70'e istikrarlı yolculuğum .. (05.12.2016)

ozGe006

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
137
198
23
30
Merhaba ben özge, 1.73 boyunda, 23 yaşında ve üniversite son sınıf öğrencisi taze bir öğretmen adayıyım :) bunların yanında çok çekingen, derdini anlatamayan bir o kadar da kırılgan bir yapım var. Eee haliyle kilolarım yüzünden de çok kırıldım, üzüldüm. Buraya yazarken bile hemen yazamadım 3 kere geri döndüm ve okudukça da bir o kadar yazmak istedim. Mart ayında nişanım var ve en kötüsü de içimden hiç bir şeyin gelmiyor olması. İnsan kendine kıyafeti yakıştıramaz mı ben yakıştıramıyorum, ve bu saçmalığa bir an önce son vermek istiyorum. Bugün benim miladım ve artık kendime bakacağım, zamanı geldiğinde inşallah da en kısa zamanda bende bir başarı öyküsü paylaşacağım. Önümde olan 90 günün kaçamaksız geçeceğine söz veriyorum, ve benden küçücükte olsa desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Bugün sabah staj için kreşteydim, öğrenciyim haliyle tüm günüm sabah 7 akşam 6 dışarda geçiyor.
Sabah 10 da 5 ya da 6 kaşık mercimek çorbası içtim,
Öğle 2 gibi de dürüm döner yedim ve ayran içtim.
Akşam, Öğleyi fazlasıyla kaçırdığım ve henüz de acıkmadığım için akşam yemeği yemedim
1,5 litreye yakında su tükettim (su içmek çok zor birşey ya)
Oldukça sağlıksız ve koşuşturmaca içerisinde bir gündü, yarın daha iyi bir gün olması dileğiyle.

06.12.2016

BoL eksili kilon olsun inşallah..
Önemli olan devam ettirmek
Kg verdiğini gördükçe moralin yerine gelecek.

Bugün;
Sabah
4 y.k müsli ve bir bardak süt,
Öğle yemeğinde
1 y.k patates püre,
1 kase mercimek çorba,
6-7 y.k taze fasulye

Akşam ise
Öğleyle dengelemek için 1 kase yoğurt çorbası ve 1 yeşil elma yedim.
Su ile hala problemim var çok içemedim, ve 6 dan sonra hiçbir şey yenmeyecek.

bugün; sabah
1 yağsız kepekli tost ve kahve,
öğle 2 tane ufak kurabiye
akşam mantar sote ve 1 kepçe çorba yendi
1,5 lt su içildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…