Ben 19+3'üm. Hamile kaldığımda kilom normalin üzerindeydi. 5. Haftadan 14. Haftaya kadar çok fena mide bulantısı yaşadım ve kilo verdim. Hala iştahım yerine gelmedi bulantılarım arada devam ediyor. 12. Haftadan itibaren demir ilacı, vitamin ve balık yağı kullanıyorum ve onların sayesinde biraz daha toparlandım. Biraz uzattım ama durumu net anlatmak için açıkladım. Kaç kiloyla hamile kaldığımı bilmiyorum önceki drum da bu konuda hiç yönlendirmedi ve bilgi vermedi. Benim de aklıma tartılmak gelmedi. 4 hafta önce 80 kilo çıktım dra muhtemelen kilo da verdim bedenim küçüldü dedim. İki gün önce kontrolüm vardı kilom gün içinde 80-81 arası değişiyor dedim. Kilo almamışım ama bebeğimin gelişimi güzel. Dr bana az ve sık sık yeyin dedi. Siz de midenizi boş bırakmayın sonuçta hamilelik bu. Yediklerinize dikkat edin yeter. Yağlı, şekerli ve unlu şeylerden uzak durun. Ben hamileliğimin başından beri yiyemiyorum. Nadiren tatlı o da canım çok çektiğinde. Sanırım bu şekilde dengeyi sağladım. Bir taraftan bebeğim güzel gelişiyor diğer taraftan ben dengeli beslendiğim için gereksiz kilo almıyorum. Bu arada tabi çok hateketsiz de kalmamak gerekiyor yorulmadan. Lütfen canınızı sıkmayın sadece dikkatli olun.