87 Kiloyla Dukan'a Yeniden Merhaba!

obursirin

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
698
1.616
313
39
Merhabalar,

Ben bundan bir kaç sene önce Dukan sayesinde 98 kilodan 78 kiloya inmiştim. Boyum da 1.77 olduğu için gayet güzel duruyordum ancaaak geçen zaman aleyhime işledi :) Ve yaklaşık 10 kilo geri aldım. Ama o kadar iştahlı bir insanım ki, inanamazsınız. Oturup 2 hamburgeri cipsiyle soğan halkasıyla falan yiyebiliyorum maşallah :) Bu sürede de o kadar dengesiz beslendim ki, 10 kiloya da şükür.

Ama artık mutsuzum. Hep iri bir çocuktum. Hiçbir zaman zayıf olmadım. Hatırladığım en az kilom 71-72, o da lise yıllarında. Şuanda 29 yaşında genç bir kadın olarak kendime söz veriyorum, 30. yaşımda artık 60lı kilolarda olacağım. 80-90 dönemini kapatacağım.

Buraya da, çok inandığım, bana çok iyi gelen, çok kısa sürede inanılmaz sonuçlar aldığım DUKAN diyetimin günlüğünü tutmaya geldim :)

Dukan'ın sitesinden yapmış olduğum hesaba göre, olmam gereken kilo 68miş. Bu kiloya da Mart ayının 29'unda ulaşacakmışım :) Yaklaşık 4 ay sürecek bu maratona başlıyorum, hadi hayırlısı.

19.11.2015 - Gün 1 : 87 kg

Tekrardan merhabalar,

Konuyu açtığım gün ağır grip geçirdim, günlerdir yataktan çıkamadım. Bugün sabah da eczanede tartıldım ve inanamadım. Tam 88.2 kiloyum! İnanamıyorum :KK43:(( 87 dediğim konu 88.2 ile başlamış durumda,bugün itibariyle.

Asla ve asla bozmadan 1 Ocak 2016'da 79 kg olmak ilk hedefim, herkese bol kilo vermeli günler...

GÜN 1 : 88.2 Kg.

Canım başarılar dilerim, hatta dilersen zayıflama yarışmalarına da gelebilirsin. 7. takımdayım :KK66:

Çook teşekkür ederim. Bugün 2. günüm ve regl oldumm :KK43: Biri benim zayıflamamı istemiyor galiba :KK11:

Ama asla bozmadan ilerliyorum, bu sefer hiçbir güç beni yolumdan döndüremez :)

Bu sabah yine aynı yerde aynı kıyafetlerle tartıldım ve ta taam 87.1 kiloyum :))) İlk 10 gün inanılmaz fazla kilo veriyorum ben, birden 6-7 kg gidiyor. Ama sonrasında haftada yarım kiloya 1 kiloya düşüyor. :) Ondan dolayı ilk 10 gün her gün, sonrasında da haftada 1 kilo bildirimi yapacağım.

Boy 1.76
1. Gün : 88.2 Kg.
2. Gün : 87.1 Kg.

Herkese günaydın,

Bugün Dukanla 3. günüm. 3 gün daha atak yapacağım ve sonunda sebzelerime kavuşacağım :)

Sabah tartıldığımda inanamadım, rejime başladığım günle regl günüm aynı güne denk gelince, eyvah ilk hafta kilo veremeyeceğim diye korkmuştum ama bu sabah uyandığımda 85.4 kgyi gördüm :) Çok mutluyum, biliyorum bunlar kilo değil, ödem vs ama olsun, şu atak evresini yani 6 günü 83le kapatırsam ne güzel olur :)

2 gündür sevdiceğimle akşamları 40-45 dk yürüyoruz, baya iyi geldi, bacaklarım açıldı resmen :) Hamlamışım sanıyorum. Bu şekilde haftada en az 3 yürüyüş yapacağız.

Boy 1.76
1. Gün : 88.2 Kg.
2. Gün : 87.1 Kg.
3. Gün : 85.4 Kg.

Günaydıııııın :KK45::KK45::KK45:

Bugün 4. günüm ve inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi. Çünkü 84.6'yım :))) İlk mesajımda da belirttiğim üzere, ilk 10 gün deliler gibi kilo verebiliyorum, o da sanırım kilo alıp verdiğimden ötürü sabitlenmeyen kiloların gidişi oluyor. Ama olsun, boyumun ve vücut tipimin de avantajıyla 77 kilo olduğum dönemde istisnasız herkes artık kilo vermemem gerektiğini söylüyordu, sadece spor yap göbeğin düzleşsin diyorlardı. :) Onun için ilk etapta 79 kilo hedefim olsa da, 77 kiloyu görmek en çok istediğim şey şuanda. Sonra da en son ortaokulda gördüğüm 69 kilo :)

Dün akşam da 1 saat açık havada yürüdük sevdicekle, ama öyle hızlı hızlı değil, normal tempoda. Sanki gezer gibi :)

Pazar sabahı seyir dönemine geçiyorum ve artık sebze yiyebileceğim çok mutluyum :)))

4 Aralıkta da uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla güzel bir haftasonu geçirmek için şehir dışına çıkacağım. İlk hedef 4 Aralık'ta 80 kg olmak :) Olur mu dersiniz?

Boy 1.76
1. Gün : 88.2 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş ( Regl 1. gün )
2. Gün : 87.1 Kg Atak + Yarım saat yürüyüş
3. Gün : 85.4 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş
4. Gün : 84.6 Kg. Atak + Bir saat yürüyüş ( Regl son gün )

Boy 1.76
1. Gün : 88.2 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş ( Regl 1. gün )
2. Gün : 87.1 Kg Atak + Yarım saat yürüyüş
3. Gün : 85.4 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş
4. Gün : 84.6 Kg. Atak + Bir saat yürüyüş ( Regl son gün )
5. Gün : 83.9 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş

Herkese yeniden merhabalar,

Malesef cenazemiz olduğu için ve 10 gün boyunca cenaze evinde kaldığım için habire hazır yiyeceklere yöneldik, lahmacun vs ve verdiğim kilolar geri döndü.

Dün yeniden başladım, 87 kg ile. :(

Bugün 2. günüm ve eğer yine bir aksilik olmaz ise bu sefer son gaz devam.

Boy : 1.76
Başlangıç : 14.12.2015
1. Gün : 88 Kg.
2. Gün : 86,9 Kg
3. Gün : 85,5 Kg.
4. Gün :84,7 Kg.

Başlangıç : 14.12.2015 - 88,2 Kg.
Seyire başlama : 21.12.2015 - 83,9 Kg.

23.12.2015 : 83,0 KG.

Merhaba dukan diyeti ile ilgili hiç bir fikrim yok ama gunde yaklaşk 1 kilo verebilmenize hayran kaldim. Ben de en son 105.6 yi gördüm tartida 103.5 ile diyetisyene başladim 4 haftanin sonunda 99.100 e düştüm 1 ayda 4 buçuk kilo gitti ilk hedefim 70 kg boyum 1.70. Sarkma ve sağlığımın bozulmasi endişesiyle dr. kontrolümdr zayiflamayi tercih ettim ama bana kazandirdiği artilar olmadiği takdirde bir ay kadar daha gidip birakmayi düşünüyorum. Zaten gunde 1 saat 15 dk civari yuruyusumu yapiorum. Birakirsam dukan diyetini inceleyip başlamak istiyorum. Bu aralar adindan çok bahsediliyor çünkü. Takipteyim başarilar diliyorum :)

Merhaba dukan diyeti ile ilgili hiç bir fikrim yok ama gunde yaklaşk 1 kilo verebilmenize hayran kaldim. Ben de en son 105.6 yi gördüm tartida 103.5 ile diyetisyene başladim 4 haftanin sonunda 99.100 e düştüm 1 ayda 4 buçuk kilo gitti ilk hedefim 70 kg boyum 1.70. Sarkma ve sağlığımın bozulmasi endişesiyle dr. kontrolümdr zayiflamayi tercih ettim ama bana kazandirdiği artilar olmadiği takdirde bir ay kadar daha gidip birakmayi düşünüyorum. Zaten gunde 1 saat 15 dk civari yuruyusumu yapiorum. Birakirsam dukan diyetini inceleyip başlamak istiyorum. Bu aralar adindan çok bahsediliyor çünkü. Takipteyim başarilar diliyorum :)

Merhabalaar,

Aslında ayda 4-5 kg vermek en ideali ama benim bünyem gereği ilk 7-8 kg çok hızlı sonrasında da ayda 4-5 kg vererek devam edebiliyorum. Diyetisyene ben de gittim ama onun verdiği listeye uymak bana azap geldi. Onun için bana en çok yarayan diyet Dukan olduğuna karar verdim :)

Bu sabah itibariyle 9 günü devirdim ve 10. gün sabahında 88,2den 83'e düştüm. Yani 10 günde 5,2 kg gitti. Bence Dukana bir şans verin ;) Sormak istediğiniz bir şey olursa da yardıma her zaman hazırım, hem birlikte yapmış oluruz.

Bol kilo vermeli ve sağlıklı günler.

Motivasyon tam masallah size. 4 haftalik ücret verdim diyetisyene bitsin bakalim bi bende isterim . Dukan diyeti yapmasamda takip etmek isterim sizi sonuçta yöntemler farkli ama amaclar ayni :) aradaki talihsiz olaylar olmasa siz şimdiye 10kg vermiştiniz sanirim :)

Motivasyon tam masallah size. 4 haftalik ücret verdim diyetisyene bitsin bakalim bi bende isterim . Dukan diyeti yapmasamda takip etmek isterim sizi sonuçta yöntemler farkli ama amaclar ayni :) aradaki talihsiz olaylar olmasa siz şimdiye 10kg vermiştiniz sanirim :)

Aynen öyle, ama olsun. Hedefim Mayıs ayına yepyeni biri olarak girmek zaten ve eğer şeytana uymazsam bu defa başaracağım :) Size de bol şans ve motivasyonlu günler :)

Herkese günaydın,

Başlangıç : 14.12.2015 - 88,2 Kg.
Seyire başlama : 21.12.2015 - 83,9 Kg.

23.12.2015 : 83,0 Kg.
24.12.2015 : 82,7 Kg.

Canım başarılar Lütfen pes etme heran yazın incecik olduğunu hayal et,rahat hareket ettiğini,yürüdüğünü hayal et,dilediğin gibi giyindiğini hayal et ve cısslardan uzak dur.

günlük yedikleriniz neler bana anlatır mısınız ?
Ben 102 kiloyla başladım 2.5 ay önce şu anda 86.400 ama kafama göre diyet yapıyorum dukanı çok duydum ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum ..
Heee fazla proteinden böbrekleri iflas ettirmesi dışında ..
Benim boy 174 cm,70 olmak istiyorum daha önümde 16 kilo var :(
Ama 35 kilo olmasından iyidir witch diye avutuyorum kendimi ;)
en çok gördüğüm rakam 109 çok şükür ki artık 86 :(
Bir daha kilo almak istemiyorum o yüzden bu diyeti merak ettim ;)

merhaba bende destek olmak isterim. bu gün 53. günüm 92,7 ile başladım bugün itibari ile 82,5 giden -10 kg.
daha önce yaptım sonra bıraktım ama bu sefer bırakmak yok. hedef 65 yaş 28 boy 169 :)

Canım başarılar Lütfen pes etme heran yazın incecik olduğunu hayal et,rahat hareket ettiğini,yürüdüğünü hayal et,dilediğin gibi giyindiğini hayal et ve cısslardan uzak dur.

Aynen öyle yapıyoruuuum, saklana saklana havuz keyfi yapmayacağım ya da bosbol tshirtlerin altına giymeyeceğim şortumu bu yaz :) Söz! :)

günlük yedikleriniz neler bana anlatır mısınız ?
Ben 102 kiloyla başladım 2.5 ay önce şu anda 86.400 ama kafama göre diyet yapıyorum dukanı çok duydum ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum ..
Heee fazla proteinden böbrekleri iflas ettirmesi dışında ..
Benim boy 174 cm,70 olmak istiyorum daha önümde 16 kilo var :KK43:
Ama 35 kilo olmasından iyidir witch diye avutuyorum kendimi :KK66:
en çok gördüğüm rakam 109 çok şükür ki artık 86 :KK43:
Bir daha kilo almak istemiyorum o yüzden bu diyeti merak ettim :KK66:

Merhabalaar,

Süper kilo vermişsiniz maşşallah size de. Dukanla ilgili bilinen en yanlış şey böbrekleri iflas ettirmesi. Bol su, yalnızca 5-6 gün salt protein yiyerek böbrekler zarar görmez, detoks gibi düşünün. O 5-6 günlük süreç sonunda bol sebzeli, yoğurtlu ve su içerek beslenirseniz hiçbir sıkıntı olmaz. Bir kaç ay meyve yemezsek de ölmeyiz sanıyorum :)

Ben sabah omlet, domates salatalık biber, öğlen tavuk ızgara yahut köfte, akşam da kendi tariflerimden oluşan yemekler. Mesela bugün hünkar beğendi yaptım, et sote altı patlıcan ezmesi. mmm nefis :)

Ben 10 gün önce başladım, 5 kilodan çok gitti. Ödem, su vs tabi çoğu ama olsun. Hafifledim resmen. Sizin de boy uzunmuş Allahtan :) Benim de 1.76 boyla olmak istediğim kilo 69, 70 görmek istemediğimden :) Ondan dolayı benim de önümde vermem gereken 14 kg kadar bir kilo var, bunu da inşallah 2 buçuk 3 ayda çözüp Mart sonu gibi hedefime ulaşmayı planlıyorum.

merhaba bende destek olmak isterim. bu gün 53. günüm 92,7 ile başladım bugün itibari ile 82,5 giden -10 kg.
daha önce yaptım sonra bıraktım ama bu sefer bırakmak yok. hedef 65 yaş 28 boy 169 :)

Süperr, hep destek tam destek :) 10 kg gitmiş maşşallah size de! Hedeflerimiz boylarımız doğrultusunda yakın, ben de 69 hedefliyorum, 14 kg kaldı :) Yaşım da 29.

Back
X