Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahminen 7.hafta başı yada 6+6 falan.
6+6 pazartsi kalp atış duymustuk pazartesiTahminen 7.hafta başı yada 6+6 falan.
Tam tutturmusum6+6 pazartsi kalp atış duymustuk pazartesi
Teşekkürler.canim sağlıkla gelsinler ilk olucak günler gecmiyo bulantim asermem yok normalmiyim diyorum acabaTam tutturmusumbenimde 45050 iken 6+5 di ordan tahmin yürüttüm tam günüyle uyumlu çünkü.demekki sizinde öyle hayırlı olsun.
7+3 oluyo sanırım dün sağlık ocağında kan vermistim tüm tahlil yaptılar ordan gördüm ins guzldr degerimTam tutturmusumbenimde 45050 iken 6+5 di ordan tahmin yürüttüm tam günüyle uyumlu çünkü.demekki sizinde öyle hayırlı olsun.
Normal bence canım benimde ilk.herkes farklı oluyor kiminin sürekli bulantısı var kiminin hiç yok.bende de 7+1 deyken başladı 3 4 gün yoğun bulantı yaşadım falan sonra gecdi bulantilar.aserme bende yaşamadım hiç bilmiyorum.su an 8+3 deyim.Teşekkürler.canim sağlıkla gelsinler ilk olucak günler gecmiyo bulantim asermem yok normalmiyim diyorum acaba
Sağlıkla gelsinler hayırlı olsun sizedeNormal bence canım benimde ilk.herkes farklı oluyor kiminin sürekli bulantısı var kiminin hiç yok.bende de 7+1 deyken başladı 3 4 gün yoğun bulantı yaşadım falan sonra gecdi bulantilar.aserme bende yaşamadım hiç bilmiyorum.su an 8+3 deyim.
Güzel canım guzel bir kaç gün oynama olabilir öyle sorun yok bence her ay aynı gün yumurtlamayabiliyoruz sonuçta.7+3 oluyo sanırım dün sağlık ocağında kan vermistim tüm tahlil yaptılar ordan gördüm ins guzldr degerim
Benim çatlatma igneyle oldu canım aslında adet gününden hesapliyolar ama ben iğneyleGüzel canım guzel bir kaç gün oynama olabilir öyle sorun yok bence her ay aynı gün yumurtlamayabiliyoruz sonuçta.
Amin teşekkürler inşallah.Sağlıkla gelsinler hayırlı olsun sizede
İğneyi vuruldugun gün çatlama olmamıştır zaten.1 1 buçuk gün sonra çatlama yani döllenme günü olmuş olur.igneden 1 1 buçuk gün sonrayı döllenme kabul edip öyle hesaplarsan daha doğru sonuç bulursun.yinede bunlara takılma artık bence çok şükür tutmuş.1 kac gün önde yada ilerde olması sorun değil.Benim çatlatma igneyle oldu canım aslında adet gününden hesapliyolar ama ben iğneyle
Aynen canım hayırlısı olsun artıkİğneyi vuruldugun gün çatlama olmamıştır zaten.1 1 buçuk gün sonra çatlama yani döllenme günü olmuş olur.igneden 1 1 buçuk gün sonrayı döllenme kabul edip öyle hesaplarsan daha doğru sonuç bulursun.yinede bunlara takılma artık bence çok şükür tutmuş.1 kac gün önde yada ilerde olması sorun değil.