88541.0 hcg kaçıncı hafda olur

Teşekkürler.canim sağlıkla gelsinler ilk olucak günler gecmiyo bulantim asermem yok normalmiyim diyorum acaba
Normal bence canım benimde ilk.herkes farklı oluyor kiminin sürekli bulantısı var kiminin hiç yok.bende de 7+1 deyken başladı 3 4 gün yoğun bulantı yaşadım falan sonra gecdi bulantilar.aserme bende yaşamadım hiç bilmiyorum.su an 8+3 deyim.

Normal bence canım benimde ilk.herkes farklı oluyor kiminin sürekli bulantısı var kiminin hiç yok.bende de 7+1 deyken başladı 3 4 gün yoğun bulantı yaşadım falan sonra gecdi bulantilar.aserme bende yaşamadım hiç bilmiyorum.su an 8+3 deyim.
Sağlıkla gelsinler hayırlı olsun sizede

7+3 oluyo sanırım dün sağlık ocağında kan vermistim tüm tahlil yaptılar ordan gördüm ins guzldr degerim
Güzel canım guzel bir kaç gün oynama olabilir öyle sorun yok bence her ay aynı gün yumurtlamayabiliyoruz sonuçta.

Benim çatlatma igneyle oldu canım aslında adet gününden hesapliyolar ama ben iğneyle
İğneyi vuruldugun gün çatlama olmamıştır zaten.1 1 buçuk gün sonra çatlama yani döllenme günü olmuş olur.igneden 1 1 buçuk gün sonrayı döllenme kabul edip öyle hesaplarsan daha doğru sonuç bulursun.yinede bunlara takılma artık bence çok şükür tutmuş.1 kac gün önde yada ilerde olması sorun değil.

İğneyi vuruldugun gün çatlama olmamıştır zaten.1 1 buçuk gün sonra çatlama yani döllenme günü olmuş olur.igneden 1 1 buçuk gün sonrayı döllenme kabul edip öyle hesaplarsan daha doğru sonuç bulursun.yinede bunlara takılma artık bence çok şükür tutmuş.1 kac gün önde yada ilerde olması sorun değil.
Aynen canım hayırlısı olsun artık🥰

Back
X