89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

eslem4112

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
2.054
101
363
33
Kocaeli
Slmm kizlar ben 22 ya. ndayim 1.67 boyum 89.7 kilom 3.5 senelik evliyim evlendigimde 62 kiloydum 3 senede 30 kilo aldim bi ara 95 leri gordum spor ve diyetle buralara geldim simdi daha sıkı bi dietle dahada zayiflamak istiyorum troidim var tsh hormonum yuksek cikio surekli evlendigimden beri ilac kullaniorum gunluk 100 mg olanlardan bebek istiyorum ama malesef olmuyo bununla ilgilide cok hormon ilaclari kullandim hem klaclarda hem stresten bu kilolara geldim simdi eski halime donmek istoyorum ve bugun start verdim dietime basladim :)

Simdi kimler benimle bakalimmm :KK66:

12.08.2014........... 89.7
19.08.2014........... 88.5
26.08.2014........... 86.2

Son düzenleme:
Sabah 7.15 de kalktim hemen limonli zencefilli ilik suyumu ictim spor olarak evimi sildim supurdum :D:D yetmez mi :p
Saat 9 da iki tam bugday ekmeginden kasarl bi tost yapip yiyicem yaninda da maydanoz salatalik ve domates sabah kahvaltim boyle her gun yediklerimi paylasicam ins beni yanliz birakmayin destege ihtiyacim var :oops:

Saat 10.30 ara oğun olarak iki tane gunkurusu kayisi bi tane ceviz vecok uykum geldigi icin uykumu acsin die bi fincan kahve 12.30 da ogle yemeginde gorusmek uzere :cool:

Evetttt oglen yemegimi de yedimm 4 kofte 1.5 dilim ekmek ve salataa

Simdiye kadar 1.5 lit su ictim bile gunde 3 litre su icicem:-)

Eee kimse yokmu benim yanimda :(

Saat 15.00 yarim paket mavi yesil limonlu form buskivi yedim ara ogun niyetine simdi saat 17.00 da iki ad kuru kayisi yiycemm :-)

Merhaba canım :KK54:
Çok güzel gidiyorsun maşallah :nazar: Ben de bugün markete giderken yürüyüş yolunda biraz yürüdüm, sonra da 20dk da markete yürüdüm :KK49: Ben yanındayım canım, hep beraber başarıcaz inşallah :D
Buarada ben de evlenince kilo aldım! İlk senenin sonundayım ve 10 kilo almışım :( Bu halimle hamile kalırsam bunalıma girerim, inşallah veririz de fit anneler oluruz

Merhaba canım :KK54:
Çok güzel gidiyorsun maşallah :nazar: Ben de bugün markete giderken yürüyüş yolunda biraz yürüdüm, sonra da 20dk da markete yür :KK49: Ben yanındayım canım, hep beraber başarıcaz inşallah :D
Buarada ben de evlenince kilo aldım! İlk senenin sonundayım ve 10 kilo almışım :( Bu halimle hamile kalırsam bunalıma girerim, inşallah veririz de fit anneler oluruz

Saol cnm yanimda oldugun icin simdi aksam yemegimide yedim 6 kasik taze fasulye 3 kasik pilav ve yogurt yedim simdi kocami ikna edebilirsem yuruyuse cikicaz hali saha maci varmis da beyimizin:KK6:
Evet cnm bende en cok hamile kalabilmek ocin istiyorum zayiflmayi doktorlar hep zayifla dio bakalim artik ins. Zapzayif bi anne olup hayalimde ki hamile elbiselerini giyicem :KK8:

Saol cnm yanimda oldugun icin simdi aksam yemegimide yedim 6 kasik taze fasulye 3 kasik pilav ve yogurt yedim simdi kocami ikna edebilirsem yuruyuse cikicaz hali saha maci varmis da beyimizin:KK6:
Evet cnm bende en cok hamile kalabilmek ocin istiyorum zayiflmayi doktorlar hep zayifla dio bakalim artik ins. Zapzayif bi anne olup hayalimde ki hamile elbiselerini giyicem :KK8:
İnşallah kuzum. Hep özenmişimdir sadece karnı çıkan hamilelere :) Adım adım vericez kiloları, zaten verilmeyecek kadar fazlamız yok ki :D

Saol cnm destegin icin buraya yazinca insan kendini mecbur hissedio sanki diyetisyene gitmis gibi hissediorum bu sabah o kar zor uyandim ki mesela normalde olsa kalkmazdim belki ama kalk eslemmm gunlugune girieksin yediklerini yazicaksin dedim kendimeEn Büyük KK

Uyandim 1 bardak suyla basladim somdi limnlu zencefilli tarcinli ilik suyumu iciorum :KK65:

Kahvaltidan once 25 dkka eslie le spor yaptim acaip terledim sonra kahvaltim da kasarli bi tost yedim kepek ekmekli domates cacik maydanoz la birlikte aksama misafirlerim var kostururkende spor yapmis olurum heralde :-)

Slm canım bende kurbana kadar vermek istiyorum bi 10 kilo suan 68 im neler yapabilirim bi fikrim yok bide ben masabasi çalışıyorum bsnada yardimci olurmusun bende bu sabah iki tam bugday unlu ekmek biraz kasar ve bi domates yedim bi litre kadar su ictim simdi yesil cay iccem

Slm cnm hosgeldin ah keske bende senin kilonda olabilsmmm :-)
Cnm aksamlari cok mu gec cikiyosun masa basi calisinca hareketsizlik olur azda olsa aksamlari eslie sansone spor yap iyi terletio hemde cok kolay bende iki gundur yapiorum google yaz eslie sansone die 1 mil 2 mil 3 mil olsnlari var once bir mil oladan baslayip yavas yavas arttirabilirsin bu arada boyun ve yasin kac cnm

Yasim 26 boy 1.60 isten 17.30 dA cikiorum erken ama evliyim eve gidince yemek falan ole yani spor yapmam sart anlicagin o leslie dedigin ne kadar suruo gunluk olarakmi bolumlere ayrilmis

Yasim 26 boy 1.60 isten 17.30 dA cikiorum erken ama evliyim eve gidince yemek falan ole yani spor yapmam sart anlicagin o leslie dedigin ne kadar suruo gunluk olarakmi bolumlere ayrilmis

Evet cnm sporsuz olmuo ben hic diet yapmadan hatta nasilsa spor yapiorum deyip cikolatalari tatliri goturerek acaip sıkılasmistim cnm dedigim gici 15 dkkalik olani var 30dkkalik 45 dkkalik ilk 15 dkkalikla baslayabilirsin 1 mil olaniyla bolumlere aayrilmamis 15 dkkalik olani mesela 1 hafta yapabilirsin sonra 30 dkkalik olana gecersin anlatabildim umarim :-)

Evet anladım canım Sağol tamam ben bu akşam baslayim evde yuruyus b à ndimda var yarim saat de onda yurusem olur heralde ogle yemeginde ben bugün 3 yemek kasigi kadar yesil fasulye yogurt bi tabak kadar makarna ve kavun yedim sen naptin

Evet anladım canım Sağol tamam ben bu akşam baslayim evde yuruyus b à ndimda var yarim saat de onda yurusem olur heralde ogle yemeginde ben bugün 3 yemek kasigi kadar yesil fasulye yogurt bi tabak kadar makarna ve kavun yedim sen naptin

Ben ogle yemeginde 4 tane kofte salata 1 dilim ekmek yedim
Ara ogun niyetine 2 tane tahinli kurabiye yedim :oops::oops:

Back
X