89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Allah Allah yaaaaa pes yani niye olduk biz böyle ya, hayır suda falan mı bir şey var desem 3ümüz de farkı yerlerdeyiz. Ben daha dr.a gitmedim. akşam geçti sabah tekrar başladı ama mide ve karın ağrısı eşliğinde! geçmezse gideceğim, şimdilik ev yöntemleriyle idare ediyorum, kahveye limon sıktım falan

buarada bol bol su + maden suyu ve yoğurt yememiz lazım kızlar. su kaybediyoruz.

aynen cnm bizde su olayini simdi babamla konustuk urfada biz hazir su kullanioruz burda cesme dn icilio sularda azaldi ya bakteri cogalabilir dio babam.ama bilemem tabi
bende 1 tane iciorum maden suyu hergun kahwe limon pek ise yaramio cnm biz denedik sadece biraz azaltio bide ben cok agir gecirdim 'heralde dusun hala bile rengim yerine gelmdi sarardim sanki :):)

Canım doktora gittim bugün
Sular azaldığı için mikroplar çoğalmış, ordan kapmışız canım yaa. kadın içmeniz şart değil, sebze meyveleri yıkıyoruz ve diş fırçalamamız da yeter dedi.
iki ilaç verdi işte...
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz da şehir sularından salgın hastalık kapıyoruz acaba?

Slmm kizlar ben 22 ya. ndayim 1.67 boyum 89.7 kilom 3.5 senelik evliyim evlendigimde 62 kiloydum 3 senede 30 kilo aldim bi ara 95 leri gordum spor ve diyetle buralara geldim simdi daha sıkı bi dietle dahada zayiflamak istiyorum troidim var tsh hormonum yuksek cikio surekli evlendigimden beri ilac kullaniorum gunluk 100 mg olanlardan bebek istiyorum ama malesef olmuyo bununla ilgilide cok hormon ilaclari kullandim hem klaclarda hem stresten bu kilolara geldim simdi eski halime donmek istoyorum ve bugun start verdim dietime basladim :)

Simdi kimler benimle bakalimmm :KK66:

12.08.2014........... 89.7
19.08.2014........... 88.5
26.08.2014........... 86.2
BENDE KATILMAK İSTERİM :) SEMT NERESİ? BELKİ BİRLİKTE YÜRÜYÜŞ YAPARIZ. SEVGİLER

Slmmm arkadaslarrr uzun bi aradan sonra sukur evime kavustummm gelirken yanimda babami da getirdimm tatilde kendimi astim diete dikkat edemedim baklavalar tatlilar cipslerr eve geldim ama korkudan tartilamiorumm esim kilo almamisin tartil deyip duruyoo ama ben cesaret edemiorumm :KK17::KK17:
Yarin ins ac karna tarrtilicam ins buyuk bi sok yasamammm :KK43:

Hoş geldin canım. Şok yaşamazsın inşallah ya, olsun evinde devam edersin düzenine.

Hoş geldin canım. Şok yaşamazsın inşallah ya, olsun evinde devam edersin düzenine.
Off resmen 20 gunde iki kilo almisim 88.3 ciktim cok moralim bozulduu su anda evimdeyim ama babam burda babami yolcu ettikten sonra spor salonuna yazilmayi dusunuprum spor ve sıkı bi dietle ins 65 i gorucem

Off resmen 20 gunde iki kilo almisim 88.3 ciktim cok moralim bozulduu su anda evimdeyim ama babam burda babami yolcu ettikten sonra spor salonuna yazilmayi dusunuprum spor ve sıkı bi dietle ins 65 i gorucem
inşallah canım. ben bayadır tartılmıyorum ya, regl olcam iştahım fenaaaa

Hedefimiz ve kilo muz aynı.... sana başarılar dilerim.

Bende bu yola çıktım.. Hadi hayırlısı... Ya bu arada bişi dicem genelde evlendikten sonra Kilo alanlar var yarıyo galiba anlamadım ki. :KK48: Bende evleneli 3 sene oluyo 53 den 65 çıktım ve bebek istiyorum rabbim hepimize yardım etsin

Back
X