.

Ben şuan 2 yıllık okuyorum normal ikinci dönem dondurmayı düşünüyorum seneye açıktan 2. Üni olarak kayıt yaptırcam sonra kaydımı sildiricem açıktan 2 yıllık okursam daha sonra onu 4 yıllığa Nasıl tamamlarım

sen iyi misin ya. sakin ol tamam istemiyosan kaydını sildirip evine gidebilirsin.
ygsye gir ve sacma sapan tercihler yazmadan yeniden dene. olmadı acıktan oku evinde mis gibi.

Dgs ye gireceksin. Aldığın puan karşılığında normal unv gibi tercih yapacaksın. 2 yillik ta gördüğün dersleri gormeden almadigin dersleri alıp bitireceksin
Benden sana bir tavsiye hazırlık olmayan bir unv seç. 4 yıllık olsun 5 yıllık değil. Çünkü ilk yıl hazirlik ta ıngilizce görüyorsun ingiliz en iyi değilse çakarsın tüm derslerden benden söylemesi.

Ben niye öldürüyom seni :KK64:konu sahibi öldürdü beni bi türlü noktaya tıklayamadım :KK34:

Bende tıklayana kadar akla karayı seçtim başlık çok saçma hatta berbat ötesi . olunca benim aklıma aldatma geldi bitti bitiyor cinsinden

Sana gelince latife yapıyorum mesajların hoşuma gidiyor severek takip ediyorum:KK76:

Bende tıklayana kadar akla karayı seçtim başlık çok saçma hatta berbat ötesi . olunca benim aklıma aldatma geldi bitti bitiyor cinsinden

Sana gelince latife yapıyorum mesajların hoşuma gidiyor severek takip ediyorum:KK76:
Biliyorum latife yaptığını canım aciklamana gerek yoktu :KK19:

Başlığı görünce Allah Allah bu ne, acep beni görmezden mi geldi, ben niye göremiyorum başlığı acaba ne yaptım ki dedim :KK64:
Görmezden gelinince ne oluyor onuda bilmiyorum ya :KK48:
Hani !! (ünlem) falan olaydı seçerdi gözümüz..
Bu arada Dgs diye cevap vermişler arkadaşlar..
Gece gece sitem yapıyım dedim :KK53:

Back
X