8aylık bebek anneleri bakarmısınız

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
bebeğiniz neler yapabiliyor
benimki arada bay bay yapıyor
emekleyemiyor daha sürünüyor
alkış yap deyince pek yapamıyor
öyle şeyler buna canım sıkılıyor
eşimde azönce sen bu çocuga
bişey ögretmiyomusun dedi
canım sıkıldı..bide eşimin teyz
si buna bişeler öğret bilmiuo bişe
dedi bizimki neler yapıyo dedi
bizimki dediği buay yaşına girecek
benimki buayın 21inde sekşz aylık oolucak daha..sizce normal degilmi baybay yap diyorum bazen
yapıyor alkış yap diyorum iki
elini birleştiriyor ama bunu aklına
eserse yapıyor..sizinkiler neler
yapıyor lütfen toplaşalım tecrübelerümizi paylaşalım

bizimkisi 10 aylık alkış yapıor baybayı canı isterse yapıyor herkeze yapmıyor bence çok acele ediyorsunuz doktora aylık kontrol yaptırıyosanız sorun yoktur bence.

10 aylık bebek birçok şeyi yapar
birde ben ona neler öfretebilirm
neler oynayabilirşm bay bay alkış
gel gel cee bunlardan başka

Biz 9 aylığız yeni yeni 10 gndr yapıyor 1 hafta sonra 10a gricek acele etme , çevredekiler öyle kulak asma boşver.. Herşeyi öğrenr karşısına otr konuş onunla bay bayı mesela şöyle öğret bak kızım oğlum neyse artık baba gidiyomuş bay bay yap de babası da yapsın sende yap .. O öğrenene kadar yapın hergün.. Ben öyle öğrettm ..

aynı durum benim de başıma geldi ama biraz daha değişiği.. benim kızım 10. ayını bitirecek.. bay bay, alkış yapıyor, baba , al ver diyor, işaret ettiğimiz yeri gösteriyor, emeklemeye 7. ayda başladı ve şuan yürümek üzere çok azimli, zaten 10. aydan sonra ne gösterilirse, söylenirse papağan gibi yapmaya başlıyorlar.. benim canımıda kv sıkıyordu, şehir dışına taşındık 2 aydır, ben çocukla ilgilenmiyomuşum gibi muamele yapıyor, şunu öğret bunu yaptır ben öğrettim havalarında sinir oluyorum, eşimle bu konuyu konuştum artık dayanamayıp patladım ağlayarak anlattım kendimi yetersiz görüyodum, kv deye lafımı söyledim artık birşey demiyorr, diyemiyor.. bebekten bebeğede fark ediyor kimseyi takmayın gerekeni gereken kişilere söyleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…