8aylik hamileyim

0kahya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
29
0
6
Siirt
Mrb arkadaslar 33 haftalik hamileyim ve idrar yollarında enfeksiyon bulundu ilacla tedavi oluyorum ve bunun ustune ishal oldum bu normalmi yardimlariniz icin simdiden Teşekkürler

Mrb arkadaslar 33 haftalik hamileyim ve idrar yollarında enfeksiyon bulundu ilacla tedavi oluyorum ve bunun ustune ishal oldum bu normalmi yardimlariniz icin simdiden Teşekkürler

bende 34 haftalık hamileyim, şimdiye kadar iki kere enfeksiyon bulundu ve ilaç tedavisi gördüm. biri 20. haftada diğeri 30. haftada. ara sıra ishal de oluyorum magnezyum ilacımböyle yapıyor

. Mrb cnm bnde idrar yollarımda ki bakteriden dolayı monurol içtim ve iki gündür acayip ishalim 7 haftalık hamileyim bnde ilaçtan mi oldu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…