• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8yillik iliskim ve onun sinsi arkadaslari

zeynep_zeyn0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
28
2
88
İstanbul
Merhaba kizlar, uzun suren bir iliskim var. Problemim şu , sevgilimin bir arkadasi var ayse isminde fakat kiz asiri gevsek ve sinsi. Benim yanimda farkli ben yokken farkli davraniyor. Bir iki defa ustu kapali abuk sabuk msgini yakaladim. Yillarca bu konu yuzundrn tartistik gittim kizlarla tanistim. Gorunurde hic bir aorun cikmadi aramizda ama kizi facebooktan ekliyorum . kabul etmiyor. Cok mu buyutuyorum bu durumu yani kadinsal bi his var icimde cok eminim kotu niyetli olduguna . gorunmeyen bi kadin savasi var ortada resmen ama bunu brnimkine anlatamiyorum. İzah edemiyorum . ruzgara karsi isedigimi beni cok sevdigini vs anlatiyor benimkide . boyle bir seyin olmasinin mumkun olmadigini soyluyor . ama bu kizda migdemi cok bulandiriyor. Simdi beraber is yapmayi planliyor . evlenmemiz icin bunun gerekli oldugunu iyi bir proje oldugundan bahsediyor. Tum herseyi anlatiyor acikca . planlarina gore haziran temmuz gibi evlenecegiz. Ama bu surtugu nereye koyacagim bilmiyorum.

valla bu tarz hislere inanıyorum. hissediyorsan vardır bir şey.. o kız da acaba kendi sevgilisi olsa başka kızın öyle davranmasına ne derdi acaba.. bu arada 8 senedir sevgilinin onla arkadaşlık yapmasına neden izin verdin ki..

8 yıldır arkadaşlık etmesıne ızın vermışssınz şaşırdım.:KK57:
Benım eşimin sevgiliyken bıle kız arkdaşı yoktu asla izin vermem
Kadın hıssederse kesın bişeyle vardır :KK69:

Kesin vardir birsey demek yanlis olur

Insaniz sonucta herzaman yanilma payimiz olabilir

Ama sen yinede hoslanmadigini sevgiline anlat , ve kizla pek muhatap olma ..

Hissediyorsan doğrudur. 3sene 5 sene farketmez. Ben kalacağım hepsi geçici insanlar arkadaşın yüzünden huzursuz olmamıza değer mi şeklinde konuşabilirsin bence. Mutluluğunuzu önemsiyorsa geri çeker biraz kendini. Yaş kaç bilmiyorum ama hani kaç yaşına geldik artık kadın erkek arası laçkalaşmış arkadaşlık ilişkileri hoş olmuyor vs diye anlatabilirsin belki.. Kıza da sevgilimin olduğu ortamda açık açık derdim ondan pek hoşlanmadığımı. Sonrasını o düşünsün yani...

Siz daha sinsi olun. Ve ses çıkarmayın, iyi kız olun. Çıkar kokusu. Belli eder kendini. Merak etmeyin.

Bence sen iyi dayanmissin 4 5 yıl ben suphelenicem de sevgilim hala arkadaş kalacak he ? Valla kusura bakmasinlar arkadasiyla ona ömür boyu mutluluklar dilerim. Sevgilin seni resmen takmıyor evliliği iyi düşün derim kendini yakma.

Hisleriniz dogru mu yanlıs mı bilinmez ama cok rahatsız edici bi durum sürekli diken üstü çok kötü :( sevgiliniz neden inatla anlamak istemiyor ki? Sizin bi erkek arkadasınız var mı hic karismiyor mu bide iş yapacaklarmış birlikte cidden katlanılması zor bi durum

Bence hiss etdiysen dediyim dedik caldigim duduk deyip olayin ustunde dur bence kizlar ayrilmaktan korkuyor ondan dolayi adam sensin bunu buguten falan deyince ogle kedi gibi oluyorlar adam ayrilmasin diye. Ben esimi cok sevmeme ragmen hatta onsuz kalinca cok kotu oluyorum, bu sevgiliyken nisanli ve evliyken de bogleydi kavga etdiyimizde dedigimi yaptirmayana kadar adami afedemiyorum ayrilmak bile o an beni korkutmuyor cunki hakli oldugumu biliyorum hissler insani yaniltmiyor tatlim

Ben seye takildim ya.
Sevgiliniz gerckten " ruzgara dgru isyosun' mu dedi:110:

Evet bi kadin her zaman hisseder ;)
Sen evlen once de sonra iki laf soylersin defolur gider hayatinizdan ;) suan ne desen kotu niyetli olacan sevgilinin karsisinda...

Ben 26 o 32 yasinda . bi arkadas sormus yasiniz kac diye hoslanmadogimi soyledigimde beni anlamiyor gizliyor. Yada sevgilim gerizekali kizin davranislarini anlamiyor. Yada anliyor bilemiyorum. Birsey soyleyince ben sorunlu iluyirum o benim hayatima pek mudahale etmez. Bende senin gibi davransam bunun altindan kalkamayiz diyor. Ben srhir disinda universite okuyorum vr bende arkadaslarimla cikiyorum bazen ama iliskilerim hep belli bi sinirda . bi duvarim vardir . ama o biraz daha large bu konuda . bana acil yardim lazim sevgilime yansitmadan bu sinsi surtugu def etmem gerek. Sunu da soylemek istiyorum ben hKikaten boyle bir kadin degildim. Birsutu kiz arkadasi var niye bu kim demrdim bu kİz disinda hatta bendrn oncesindrn arkadas oldugu bi dostuyla brn baristirdim yapma etme diye . ama bu kiz farkli . bana yardim edin
Lutfen.

Back
X