9-10-11-12-13 haftalar

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
9-10-11-12-13 haftalarda sürekli kanama şikayeti olup da doktora gidip her şeyin normal olduğunu öğrenen var mı aranızda? Hemen hemen her gün kanamam var ve daha bugün bile doktora gittim her şey normal. Progestan kullanmaya devam dedi vitamin verdi. Benim gibi sürekli kanama yaşayan var mı aranızda çok korkuyorum?

Ben de 6.haftamda dusuk tehlikem oldugunu ogrendim
Hala devam edior Kanama
Cok sık dr a gidiorum
Bebekte sorun yok diolar ama
Dusuk tehlikesi cok.korkunc bi durum

9-10-11-12-13 haftalarda sürekli kanama şikayeti olup da doktora gidip her şeyin normal olduğunu öğrenen var mı aranızda? Hemen hemen her gün kanamam var ve daha bugün bile doktora gittim her şey normal. Progestan kullanmaya devam dedi vitamin verdi. Benim gibi sürekli kanama yaşayan var mı aranızda çok korkuyorum?
Ben varım.Ahhh ahhh valla okadar yoruldum ki bu durumdan ne zaman geçecek yarabbim diyorum.her gün oluyo Dr kese kenarında kanama var diyo 12. Haftaya kadar progestan kullancakmışım

Kızlar bu ne zaman geçecek ben çok korkuyorum ya. Tuvalete gitmek korkulu rüyam oldu. Arada böyle süzülüp gidiyor. Deli oluyorum her kanamada doktora gidiyorum pıhtı gelmedikçe gelme artık dediler o kadar bıktırdım.

12. haftama giriyorum. Gül hastalığına yakalandım. Elimde egzama oldu. Ne yaptıysam geçmediler. Son çare doktoruma başvurdum advantan krem ve losyonunu verdi kullanıyorum ama bir yandanda korkuyorum. Kullanan var mıdır? Ya da gül hastalığına yakalanan var mıdır? Bitkisel çözüm de bulamadım.

Canim proluton depot diye bi igne var ben haftada bir vurulmustum faydasi olmustu. Doktorundan iste . Bol bol dua etmek lazim canim elini karnina koyup hergun mesela ya kavim , el mübdi ve vircok dualar var hamileler icin tavsiye ederim . Rabbim butun hamilelerimize evlatlarini kucaklarina almayi nasip eder insAllah :)

Kanamalar bitiyor başka stresler başlıyor:KK14: benim de 6-7-8 haftalarda lekelerim vardı. Ayrıca 12. Haftada çok şiddetli bir kanama yaşadım. Nasıl yıpratıcı biliyorum :cry:

Back
X