- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Hiçbir sıkıntı olmaz. Sadece ateşiniz daha yükselirse mutlaka hastaneye başvurun. Onu harici ballı limonlu sıcak su içebilirsiniz. Ihlamur bal limon karışımı içebilirsiniz rahatlatır. Bol istirahat edin. Hiçbir sıkıntı olmaz. Gebeliğimin başından beri 3 defa hastalandım. Şimdi bir de bahar dönemi alerji falan derken enkaz haldeyim. Rahat olun.Kizlar bademcigim sismis zor yutkunuyorum. Atesim 37.3e cikmis normalde 36.5 fln olur. Burnum kaniyor hep temizlerken. Sizce bebege bi zarari olur mu boyle halsiz bitkin olmamin ? Esimde hasta olduğu icin kolay kaptim. Suan ikimizde hastayiz. Tedirginim.
Bende limon ihlamur fln yaptim uyuyup uyandikca kotulesiyorum yaa. Cok sagol yorumun icinHiçbir sıkıntı olmaz. Sadece ateşiniz daha yükselirse mutlaka hastaneye başvurun. Onu harici ballı limonlu sıcak su içebilirsiniz. Ihlamur bal limon karışımı içebilirsiniz rahatlatır. Bol istirahat edin. Hiçbir sıkıntı olmaz. Gebeliğimin başından beri 3 defa hastalandım. Şimdi bir de bahar dönemi alerji falan derken enkaz haldeyim. Rahat olun.
Tamam canm cok tesekkrler. Dr um nedense hic bi ilaci kullandirmiyo. Mide icin istemistm katlancaksin diyo herseyeAteşin çok yükselmediği sürece bi sorun olmaz canım hiç stres yapma kendine. Bol bol dinlen ılık duş al, yemeklerini ihmal etme yoksa toparlamak zor oluyo. Ateşin çok yükselirse benim doktorum bi ilaç vermişti çok hafif bi hap isim vermem tabiki uygun değil ama doktorunla görüşürsün çünkü ateşi tehlikeli görüyolar.
Aynen ilacı hiç önermiyolar ama ateş konusu olunca benim doktorum çok hassas.davranmıştı, bende internetten araştırdığım kadarıyla bebeği etkiliyomuş. Duş almak çok iyi gelir ateşine ilaca gerek kalmaz inşallahTamam canm cok tesekkrler. Dr um nedense hic bi ilaci kullandirmiyo. Mide icin istemistm katlancaksin diyo herseye
Insallah cnim o zman bi dusa gireyim yatmadan once. Cok sagol sende saglikla kucagina alirsin insallah bebeginiAynen ilacı hiç önermiyolar ama ateş konusu olunca benim doktorum çok hassas.davranmıştı, bende internetten araştırdığım kadarıyla bebeği etkiliyomuş. Duş almak çok iyi gelir ateşine ilaca gerek kalmaz inşallah
Bende ihlamurlu limonlu cay yaptm canm benm esm malesef pek onemsemiyor cayimi bile kndm yapiyorum hasta oldugmda. Psikolojik olrk o benden daha hasta oluyo hep.....acile gitmeden önce eşim eve gelince alnıma ve ayak bıleklerıme ıslak havlu koydu.
Sık sık değişti suyu. Zaten cabucak ısınıyordu alnımda da bıleklerımde de.
Daha hastaneye gitmeden 37 ye düşürmüştük. Dene bence. Ateşi ihmal etme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?