9-10 haftalik hamilelikte soguk alginligi !

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar bademcigim sismis zor yutkunuyorum. Atesim 37.3e cikmis normalde 36.5 fln olur. Burnum kaniyor hep temizlerken. Sizce bebege bi zarari olur mu boyle halsiz bitkin olmamin ? Esimde hasta olduğu icin kolay kaptim. Suan ikimizde hastayiz. Tedirginim.

Hiçbir sıkıntı olmaz. Sadece ateşiniz daha yükselirse mutlaka hastaneye başvurun. Onu harici ballı limonlu sıcak su içebilirsiniz. Ihlamur bal limon karışımı içebilirsiniz rahatlatır. Bol istirahat edin. Hiçbir sıkıntı olmaz. Gebeliğimin başından beri 3 defa hastalandım. Şimdi bir de bahar dönemi alerji falan derken enkaz haldeyim. Rahat olun.

Bende limon ihlamur fln yaptim uyuyup uyandikca kotulesiyorum yaa. Cok sagol yorumun icin

Ateşin çok yükselmediği sürece bi sorun olmaz canım hiç stres yapma kendine. Bol bol dinlen ılık duş al, yemeklerini ihmal etme yoksa toparlamak zor oluyo. Ateşin çok yükselirse benim doktorum bi ilaç vermişti çok hafif bi hap isim vermem tabiki uygun değil ama doktorunla görüşürsün çünkü ateşi tehlikeli görüyolar.

Tamam canm cok tesekkrler. Dr um nedense hic bi ilaci kullandirmiyo. Mide icin istemistm katlancaksin diyo herseye

Tamam canm cok tesekkrler. Dr um nedense hic bi ilaci kullandirmiyo. Mide icin istemistm katlancaksin diyo herseye
Aynen ilacı hiç önermiyolar ama ateş konusu olunca benim doktorum çok hassas.davranmıştı, bende internetten araştırdığım kadarıyla bebeği etkiliyomuş. Duş almak çok iyi gelir ateşine ilaca gerek kalmaz inşallah

Insallah cnim o zman bi dusa gireyim yatmadan once. Cok sagol sende saglikla kucagina alirsin insallah bebegini

pazartesi gecesi acildeydim. ates 37.9 .
Sabah genzim yanıyordu, sonra başım agrımaya basladı. Akşam inanılmaz baş agrısı ve ateş.
Üst solunum yolları enfeksiyonuymus. Hiç ilaç alamadım tabi.
Acilde sıvı takviyesi yapıldı 2 adet serum. Size ve bebeginize hiç zarar gelmeyecek dedi doktor.
Allah o adamdan razı olsun. Ates de dustu basım da hafıfledı uyudum güzelce.
Hala hastayım burnum bi akıyor bi tıkanıyor.
Kusburnu ıhlamur meyveyle idare ediyorum canım.
Hamileler için parol varmış ama ben almadım.

Gündüz doktorumu aramıştım, atesıne dikkat et dedi,çıkarsa minoset alabilirsin demişti. Onu da almadan acile gittim ben.

acile gitmeden önce eşim eve gelince alnıma ve ayak bıleklerıme ıslak havlu koydu.
Sık sık değişti suyu. Zaten cabucak ısınıyordu alnımda da bıleklerımde de.
Daha hastaneye gitmeden 37 ye düşürmüştük. Dene bence. Ateşi ihmal etme canım.

Bende ihlamurlu limonlu cay yaptm canm benm esm malesef pek onemsemiyor cayimi bile kndm yapiyorum hasta oldugmda. Psikolojik olrk o benden daha hasta oluyo hep.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…