- Konu Sahibi minikipegim
-
kırmızı elbisenin kızınızın üzerinde resmi varmı. kullanılma durumu nedir solukmu rengi. kızım bir yaşındayok mu kışlık isteyeeeen :)
rengi soluk değil, doğumgünü için almıştım biraz büyüktü, sonra da pek giydirmedim. toplasanız 3-4 kez giyilmiştir. kızımın fotoğrafını göndereyim size elbiseyle ama burdan yayınlamayayım olur mu? mailiniz varsa veya özelden oluyorsa göndereyim hemenkırmızı elbisenin kızınızın üzerinde resmi varmı. kullanılma durumu nedir solukmu rengi. kızım bir yaşında
25 tlFİYATI NEDİR
Astronot tulum fiyati nedir ?
Merhaba, 12-18 ama ben 10 aylıkken giydiriyordum. 9-15 ay gibi düşünün, fiyatı 15 tlKırmızı salopet kac ay fyat nedr
Kırmızı salopet kac ay fyat nedr
Merhaba, 2-3 yaş dese de bence kalıp uygun değil, 18-24 ay için uygun.. (Popoyu kapatsın istiyosanız) rengi kiremite dönük turuncu-kırmızı. 20 tl. Sadece 4-5 kez giyildiKirmizi mont kac yas ve fiyati nedir
Ilan güncel arkadaşlar, eklenenler de var, fiyatlar düştü[/QUOTE
ürünlerin bazıları satışta hala
Sıfır olan 3 numara mı? Kaç ay için?Kızımın az kullanılmış ve kullanılmamış kışlıklarını uygun fiyatla satıyorum..
Kırmızı kadife elbise 12-18 ay h&m 25 tl satılmıştır
Mor kaşe kaban 9-18 ay uyumlu ca hiç giyilmedi 35 tl
Mor mont, içi tüylü hiç giyilmedi 20 tl
Narçiçeği mont 12-18 ay koton 30 tl satılmıştır
Beyaz astronot 9-18 ay uyumlu marks&spencers 45 tl
Bordo salopet lcw 15 tl
Merhaba evet 3 numara, 12-18 diyor ama 9-18 daha uygun gibi. Kiloluysa 9-15 ay hatta. Bize hediye geldi ama giyemedi kızımSıfır olan 3 numara mı? Kaç ay için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?