9 - 15 Ocak 2023 Haftalık Burç Yorumları

Screenshot_20230108-235651_Instagram.webp

Screenshot_20230108-235653_Instagram.webp

Screenshot_20230108-235658_Instagram.webp

Screenshot_20230108-235705_Instagram.webp

ce2f55084fd970f63ac6e273897158418b791666.jpg

HAFTANIN ASTOLOJİK YORUMU

Beklentilerinizin gerçekleşmesi sizin sabır ve gayretlerinize bağlı olarak ilerleyecek. Venüs sizi duygusal ve kırılgan yapıyor. Çevrenizdeki olumsuz olaylara karşı takınacağınız tavırlar, bir sonraki adım için gereken enerjinizin seviyesini belirleyecek, Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda, çekinmeden gerekli yerlerden yardım isteyebilirsiniz. Bu haftaya dikkat. Özellikle duygusal bir gecede evrenden isteyeceğiniz özel bir duyguyu ne pahasına olursa olsun size sunmak için mucizeler yaratabilir. Çılgın karşılaşmalar için ilginç bir dönem.

HAFTANIN RENGİ:
Kırmızı, turkuaz, gece mavisi, pembe
HAFTANIN ÇİÇEĞİ:
Kırmızı gül, kırmızı karanfil, sardunya
HAFTANIN KOKUSU:
Hanımeli, siklamen, kehribar, gardenya

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz. Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortadan kalkacak. Güzel konuşmalarınızda karşınızdaki kişileri büyüleyen konuşmalara yapacaksınız.. Sizden, kariyer olarak oldukça güçlü ve üstün durumda olmalarından etkileneceksiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Duygusal konularda daha fazla odaklaşacaksınız. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken her şeyi yapın ve gerisini düşünün. Siz tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır. Bu hafta karşılaşacağınız kişilerde, farklı özellikler arıyorsunuz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. Biliyoruz, her şeyin en iyisine layıksınız. Başlattığınız savaşlardan galip çıkmayı hedeflerken, ipi hiç kimselere bırakmak istemiyorsunuz. Çünkü başrolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Belki de beklediğin gelişmeyi yakaladığını biliyor ve kimseye hesap vermek istemiyorsun. Sadece pozitif değişimler değil, negatif konuları da yaşayacaksınız.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Geçmişin izlerini yine kendiniz sileceksiniz. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Karşı görüşteki insanlara karşı tartışmacı bir kimlik içinde ve tepkili olacaksınız. Egolarınızın yüksek olması nedeniyle, çevrenizdeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Mesleki konularda sorun çıkabilir. Doğal akışı içinde süreçleri aşmaya gayret edin.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Mars yenilikler evinizde bulunuyor Karşılaşacağınız güçlü ve kariyerli bir kişi ile iş yaşantınızla birlikte aşk yaşantınızı da paylaşabilirsiniz. Bazılarının size olumlu katkıları olacaktır.. Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Kuracağınız ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Bu dönemde; kişisel araştırmalarınızda yoğunlaşacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hissi bakacaksınız. Sosyal ilişkiler temelinde organizasyon çalışmalarla yapacaksınız. Yardımlaşma duygunuz yoğun bir hafta geçireceksiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Girişimde bulunduğunuz alanlarda geri dönüşümleri hesaplarken zihniniz çok daha rasyonel çalışacak ve bilgilerinizi pratik bir şekilde ortaya dökeceksiniz. Bu hafta batıda bulunan gezegen topluluğunun etkin olduğu bir döneme giriyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli olacak. Çok fazla efor sarf etmeden cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız. Gelirlerinizin artışı karşısında keyfiniz yerine gelecek. Yaşamdan birçok şey bekliyorsunuz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Güneş Oğlak burcunda ve Merkür retro yapıyor. İnanılmaz sürpriz olaylar karşısında küçük dilinizi yutabilirsiniz. Aşk her an her yerde. Eski ve yeni aşklar arasında bocalamanız yüzünden kendinize bile ters gelebilirsiniz. Seviyorsanız, sevginize sahip çıkmalı ve onun hatalarını gözünüzde büyütmemelisiniz. Çünkü yaşamda kusursuz bir insan olmayacağını artık öğreniyorsunuz. Uranüs’ün etkisiyle geçici duyguların size vereceği küçük aşk dalgalarından kendinizi korumalısınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta doğru yerinde duramayan kişiliğinizle aktif ve çalışkan yönleriniz atağa kalkarken, ortaklık ve iş birliği içinde olduğunuz kişiler üzerinde etkiniz oldukça iyi olacak. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Sosyal çevrenizde direk sizinle ilgisi olmasa da, ağır tartışmalar meydana gelecek. Bu hareketli ortamlar, aşk yaşamınızda karışıklıklar yaşamanıza neden olabilir. Daha sonra siz, olayları daha objektif ve mantık çerçevesinde değerlendirmeye başlayacaksınız.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Retro Merkür uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüştürebilir.. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz.. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Arkadaşlık ilişkilerinizi ve mesleğinizle ilgili konuları paralel götürmeyi başarıyorsunuz. Denenmemiş işlerde oldukça başarılı olacaksınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz. Dengelerinizi korumak adına hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çalışma yaşantınızda gösterdiğiniz performans finans konularında istediğiniz olumlu gelişmeleri sağlayacak ve birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergileyeceksiniz. Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerini alacak, karşılıklı güvene dayalı işbirliği içinde olacaksınız. . Finans konularında inatçı ve ödün vermeyen bir davranış içine gireceksiniz. Parasal konularda fırsatları değerlendirecek, uzun süredir beklediğiniz fırsatların karşınıza çıktığını göreceksiniz.

Filiz Özkol - Medyabey

04ee4938478b9b658a0d6cb9d6e90ed156a9b385.jpg

KOÇ BURCU

Sevgili Koç; haftaya aşk, çocuk, hobi, borsa, tatil konularıyla başlıyorsunuz. Ayrıca enerjik olacaksınız. Aşk, sosyal çevre, seyahatlerde güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Diyete başlamak için uygun bir süreçte olacaksınız.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Trafikte dikkatli olmalısınız ve tartışmalardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Hafta sonunda; partner, evlilik, ortaklık, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Şahane bir hafta dilerim.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa; haftaya ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; aşk, çocuk, flört, eğlence, borsa konuları gündeminize gelebilir. Bu konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Özellikle de para, kazançlarla ilgili dikkatli olmalısınız.

Hafta sonunda; çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar gündeminize gelebilir. Bel bölgesi rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise ani kararlar verebilirsiniz. Pazar günü; partnerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Şahane bir hafta dilerim.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; haftaya yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Hafta ortasında; ev, aile, gayrimenkul konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, aşk konusunda güzel kararlar alabilirsiniz. Sağlık olarak şifalanabliirsiniz.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Özellikle de sağlık konularında sorunlar olabilir.

Hafta sonunda; aşk, çocuk, tatil, hobi konularında şans sizden yana olacak. Şahane bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; haftaya para, kazançlarla ilgili kararlar alarak başlıyorsunuz. Para, ameliyat, cinsellikle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Psikolojik sorunlar yaşayabilirsiniz, hastane, sağlık konuları gündeminize gelebilir.

Hafta sonunda; ailenizle ilgilenebilirsiniz. Evinizde değişikler yapabilirsiniz. Tatil planları gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Şahane bir hafta dilerim.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan; haftaya enerjik başlıyorsunuz. Kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Partner, ortaklık, evlilik konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; para, kazançlar, ürettiklerinizle ilgili karar alabilirsiniz.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Sosyal çevre, ilişki, sosyal medya konularında kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Tek bir konuyu takıntı haline dönüştürebilirsiniz. Tartışmaya girmemeye çalışmalısınız.

Hafta sonunda; kardeş, yakın çevre, eğitim, seyahat konularıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkinizde ani iniş-çıkışlar gerçekleşebilir. Şahane bir hafta dilerim.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak; haftaya duygusal olarak yalnız hissederek başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; kendinizi iyi hissedeceksiniz. Duygularınızı rahat dile getirebileceksiniz.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı kariyerinizle ilgili önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Dikkatli olmalısınız. Tartışma yaşayabilirsiniz.

Hafta sonunda; para, kazançlar, ürettikleriniz, değerlerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Şahane bir hafta dilerim.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Aşk, çocuk, borsa, hobi, yurt dışı konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Çalışmak, sağlıklı bir hayat düzeni kurmak size iyi gelecektir.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir.

Hafta sonunda; kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kişisel bakım yapabilirsiniz. Çevrenizle daha çok ilgilenebilirsiniz. İlişkinizde ani sorunlar gerçekleşebilir. Şahane bir hafta dilerim.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; haftaya kariyer, iş hayatınızla ilgili karar alarak başlıyorsunuz. Ev, gayrimenkul, toprak gibi yatırımlar yapabilirsiniz. Hafta ortasında; sosyalleşebilirsiniz. Topluluk, derneklerde kendinizi gösterebilirsiniz.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı kredi, miras, ameliyat konularında önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum.

Hafta sonunda; duygusal olarak içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek, sanatla ilgilenmek iyi hissettirecektir. Şahane bir hafta dilerim.

YAY BURCU

Sevgili Yay; haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Hafta ortasında; kariyer hayatınızda odaklanabilirsiniz. Evlilik, ortaklık konularında güzel kararlar alabilirsiniz.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı evlilik, ortaklıkla ilgili kararlarınızda dikkatli olmalısınız. Tartışmaya girmemeye, takıntı yapmamaya çalışmalısınız.

Hafta sonunda; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gündelik hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir hafta dilerim.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; haftaya para, ameliyat, mahrem konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Hafta ortasında; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güzel kararlar alabilirsiniz.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı çalışma hayatınızda, yanınızda çalışanlarla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Tartışmak yerine sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Sağlığınızı da ihmal etmeyin.

Hafta sonunda; kariyer, iş hayatınız gündeminize gelebilir. Tatil, eğlence, aşk, çocuk, hobi konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Şahane bir hafta dilerim.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; haftaya ortaklık, evlilik, partner, mahkeme konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Aşk, hobi, çocuk, tatil ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; para, finans, ameliyatlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Ani gelişmeler gerçekleşebilir.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı aşk, hobi, sanat, borsa, çocuk konularında önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Bir detaya takılıp bütünü kaçırabilirsiniz. Eski aşklarla iletişim kurulabilir.

Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aile içi ani olaylar gerçekleşebilir. Şahane bir hafta dilerim.

BALIK BURCU

Sevgili Balık; haftaya çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgili ani gelişmeler yaşayarak başlıyorsunuz. Evinizle ilgili güzel kararlar alabilirsiniz. Hafta ortasında; ortaklık, evlilik, partner, mahkeme konuları gündeminize gelebilir.

12 Ocak’ta mars durağan (S) olacak. Bundan dolayı evinizle ilgili kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Yanlış karar verme ihtimaliniz yüksek olacaktır.

Hafta sonunda; para, sağlık, cinsellikle ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Şahane bir hafta dilerim.

Elele
Dilara Yıldızhan

Back
X