kizlar en son kontrolumde dr hesabina göre 8+4 olmasi gereken bebegim ultrasona göre 9+2 idi ve boyu 23 mm dr hersey normal dedi netten baktim biraz kafam karisti sizce kisa degilmiki?Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.Bide bu ultrasonla kendi yaptigimiz hesap niye tutmuyo hangisini baz almak gerek kafam karisti iyice
canım doktorun normal dediyse kafana takma.her bebek farklıdır sonuçta.ayrıca netten takip etme derim ben birbirini tutmuyo ve ultrasonda bir hafta geriden yada ileriden çıkabilir.bunları kafana takma.allah korusun her hangi bir problem olsa doktorun söyler zaten emin ol saklamaz.
canım doktorun normal dediyse takma kafana her çocuk farklı oluyor nettekilerde türkiyeye ait bilgiler değil yurt dışındaki araştırmalardan yapılan genellemeler.bazı bebekler erken bazıları geç gelişiyor onun için büyük çıkmasınıda sorun yapma Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
bizler son adet tarihimize göre hesaplıyoruz ama usg de döllenmeye göre hesaplanıyor yani kimimiz adetten gördükten hemen sonraki hafta içinde dööleniyoruz kimimiz ortadaki haftada kimimizde son hafta içinde dölleniyo buyüzden bizim hesaplarımızla usg hesapları değişik çıkıyo
örneğin arkadaşımın son adet tarihi 24 kasımdı benimkisi 22 kasım ve biz aynı gün test yaptık aynı gün öğrendik hamile oldugumuzu
ama ben şuanda 29+ 6 yım oysa 28+ 2 aramızda 1 hafta var
kizlar en son kontrolumde dr hesabina göre 8+4 olmasi gereken bebegim ultrasona göre 9+2 idi ve boyu 23 mm dr hersey normal dedi netten baktim biraz kafam karisti sizce kisa degilmiki?Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.Bide bu ultrasonla kendi yaptigimiz hesap niye tutmuyo hangisini baz almak gerek kafam karisti iyice