9+3 fetal DNA yaptırdım, 11+4 te İkili tarama sonuçlar sıkıntılı geldi

sessizkadin1234123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Merhaba . 9+3 te özel laboratuvarda Fetal DNA testi yaptırdım. Erken yapıldı çünkü yapılabilir dediler bana doktorumda 11 de daha uygun olacağını söylemişti. Herhangi bir risk çıkmadı hepsi temiz dendi. Ben yine de emin olmak için Şehir Hastanesi'nde perinatolojiye gidip, ikili tarama testi yaptırdım. Ense kalınlığı değil ama, kan değerlerime göre bebekte sorun olduğunu söylediler. Amniyo testi öneriyoruz kesinlikle dediler. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Amniyo testinde düşük ya da erken doğum riski var, ama eğitim araştırma hastanesinin sonuçlarının yanlış olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Lütfen bana yardım eder misiniz? Bu durumu daha önce yaşayanlar oldu mu

9. Hafta çok erken. Fraksiyon düşük olan bir gebelik haftası. Böyle olunca da test doğru sonuç vermeyebilir. Bence firma ile görüşün testi yinelemelerini talep edin. İkili test istatistiksel bir test gönlünüzü ferah tutun. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır🩷

Merhaba . 9+3 te özel laboratuvarda Fetal DNA testi yaptırdım. Erken yapıldı çünkü yapılabilir dediler bana doktorumda 11 de daha uygun olacağını söylemişti. Herhangi bir risk çıkmadı hepsi temiz dendi. Ben yine de emin olmak için Şehir Hastanesi'nde perinatolojiye gidip, ikili tarama testi yaptırdım. Ense kalınlığı değil ama, kan değerlerime göre bebekte sorun olduğunu söylediler. Amniyo testi öneriyoruz kesinlikle dediler. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Amniyo testinde düşük ya da erken doğum riski var, ama eğitim araştırma hastanesinin sonuçlarının yanlış olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Lütfen bana yardım eder misiniz? Bu durumu daha önce yaşayanlar oldu mu
Ense kalınlığında sorun yoksa hangi kan değerinde demekte sorun görüyorlar ki sizin yaş faktörününüze bakıyorlar

Nerde yaşıyorsunuz üniversite hastaneleri fetal bakıyor arayarak bilgi almaya çalışın derim

Nerde yaşıyorsunuz üniversite hastaneleri fetal bakıyor arayarak bilgi almaya çalışın derim
bakmiyorlar ben neredeyse her yeri aradim
eskisehir osmangazi bakiyor sadece. gununu ogrenip sabah 10dan once gidip kayit acmak yeterli (5.000₺)
ankara gazi de yapiyor ama sadece kendi takiplj hastalarina (10.850₺)
onun disinda yapan yok - varsa da cok arastirdim ben bulamadim

Merhaba.yeni gördüm yazınızı sizi merak ettim.İnşallah herşey yolundadır.Bende fetal dna sonucu bekliyorum

bakmiyorlar ben neredeyse her yeri aradim
eskisehir osmangazi bakiyor sadece. gununu ogrenip sabah 10dan once gidip kayit acmak yeterli (5.000₺)
ankara gazi de yapiyor ama sadece kendi takiplj hastalarina (10.850₺)
onun disinda yapan yok - varsa da cok arastirdim ben bulamadim
Benimde ense kalınlığı normal ama yaş riski 1.50 dedi amiyosentez önerdi ve kabul etmedim fetal DNA dedi ondada birşey çıkarsa yine sıvı alcaz dedi burun kemiği ölçümü yüksek dedi 14 hafta 5 günlüğüm Ankara’da Eyüp hoca var ayrıntılı bakıyor ultrasonda ona gidip muayene olcam kafamdaki soru işareti gitmesi için ne fetal nede amiyosentez yaptırmıyacam

Benimde ense kalınlığı normal ama yaş riski 1.50 dedi amiyosentez önerdi ve kabul etmedim fetal DNA dedi ondada birşey çıkarsa yine sıvı alcaz dedi burun kemiği ölçümü yüksek dedi 14 hafta 5 günlüğüm Ankara’da Eyüp hoca var ayrıntılı bakıyor ultrasonda ona gidip muayene olcam kafamdaki soru işareti gitmesi için ne fetal nede amiyosentez yaptırmıyacam
cok gecmis olsun umarim hayirlisiyla guzel sonuclar cikar
ama kafanizda soru isaretleri gitmez ki genetik test yapmadan. 40 hafta kabuslariniza girer durur. bence amniyosentez yaptirmalisiniz. boylece %100 belli olur sorun var mi yoksa yok mu diye. eger yoksa kalan hamileliginiz rahat gecer, varsa da esinizle doktorunuzla konusup ona gore bir yol haritasi cizersiniz. ayrintili girseniz kalpte parlaklik vs gorse - bazi seyler net olmasa o da sizden test isteyecek sonucta

İkili üçlü test ve detaylıyı bekleyin bencede. Ben 34 yaşındayım diye amniyosentez önerdiler hiçbir neden yokken. Prosedür gereği öneriyorlar.

Back
X