9+5 günlük crl 20.9 mm :((

sevgiliyarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
117
2
96
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
bugün çekilen ultrason görüntüsünde crl 20.9 mm 9w5d yazıyor. Bundan 9+5 günlük hamile olduğum sonucunu çıkardım. Geç döllenme olduğu için net birşey söyleyemiyolardı. Doktora dün gelen 1-2 damla kanama şikayetiyle gittim genel olarak bir sorun olmadığını kalp atışlarının normal olduğunu söyledi. Boyla ilgili herhangi birşey söylemedi. İnternette araştırdığımda bu gebelik haftasına göre boy oranının düşük olduğunu gördüm. Sizce bu boy bu hafta için normal midir? Düşük durumu söz konusu olabilir mi?

Çok moralim bozuldu. Kendi doktorumla randevum haftaya. Nasıl sabredeceği bilmem.

Merhaba Arkadaşlar,
bugün çekilen ultrason görüntüsünde crl 20.9 mm 9w5d yazıyor. Bundan 9+5 günlük hamile olduğum sonucunu çıkardım. Geç döllenme olduğu için net birşey söyleyemiyolardı. Doktora dün gelen 1-2 damla kanama şikayetiyle gittim genel olarak bir sorun olmadığını kalp atışlarının normal olduğunu söyledi. Boyla ilgili herhangi birşey söylemedi. İnternette araştırdığımda bu gebelik haftasına göre boy oranının düşük olduğunu gördüm. Sizce bu boy bu hafta için normal midir? Düşük durumu söz konusu olabilir mi?

Çok moralim bozuldu. Kendi doktorumla randevum haftaya. Nasıl sabredeceği bilmem.

canım o haftadayken kaç mm olduğunu hatırlamıyorum ama
ultrason cihazından bile o ölçüler değişebiliyor .benim bebeğim 20.haftasına kadar
gelişimi 3 4 gün geri çıkıyordu şimdi normale döndü.ayrıca internetteki ölçümler genel
illa öyle olacak diye bişey yok yani içini ferah tut.bende her defasında endişeleniyordum ama
şimdi normal çıkıyor bebek kendini anca toparlıyor .
moralini bozma hiç.harnup pekmezi bebeğin gelişimini çok etkiliyor istersen günde 1 kaşık içmeye başla :34:

sanırım internete bakıp moral bozmamak gerekiyor. doktorda birşey demedi ama. nette 26 mm olması lazımı görünce endişelendim. tavsiyene uyacağım canım. ilgin için çok teşekkürler.

sanırım internete bakıp moral bozmamak gerekiyor. doktorda birşey demedi ama. nette 26 mm olması lazımı görünce endişelendim. tavsiyene uyacağım canım. ilgin için çok teşekkürler.

doktor herşey yolunca diyorsa öyledir.aynen canım hele ki ilk 3 ay internetten uzak dur derim :)
3 ayı atlattıktan sonra inşallah bi oh çekersin şahsen bana öyle olmuştu .

ALLAH KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSIN ama 6mm derdimi bebegınızı üzüyorsunuz ?
stres düşüğün en buyuk DOSTU haberınız olsun..
benimde gec döllenme bende bı kac gun geriden gelıyorum bebegım yanı ama strese gerek yok o ıyı mı iyi cok sukur.

sorunu okuyunca benım veletin eskı ultroson resımlerıne bakıyım dedım 8hafta 5 günlükken crl 13.83mm miş:)bu kadar mm takılma bence hersey int birebir aynı olcak dıye bısey yok belkı gec dollenmedır. banada oyle demılerdı çünkü.daha hamılelgın cok basındasın.insan cok takıyo hamıleykenn boyle seylerı.bebegım sağlıklı olacakmı dıe.ama stresten uzak dur doğal beslen gerısı olumlu dusun bol bol dua et .doktor sorun yok dıosa içini ferah tut .bak benımkıde mınıcıkmış 51cm doğdu

arkadaslar benim bebeğim 1hft önce 12+6 idi ve 10 gün büyük cıkıyordu.bugün de gittim baska bir doktora yine 12+6çıktı bebegim 1hft boyunca hiç büyümemişmi yoksa usg farkımı çok endişeliyim:50:

canım bunlar tahmini değerler..herkesin farklı olur..bence bu kadar incelemek iyi değil..ben de çok yapıyorum gerçi ama..çok inceleyip boşu boşuna kendimizi strese sokuyoruz..ki bu da bebek için daha zararlı..

Merhaba Arkadaşlar,

Valla aynı sorun bendede var benim 12+3 crl 53 bende araştırdım crl si az gibi gözüküyor.bilmiyorum valla.Herkes Crl sini yazarmı acaba???

Kendinize stresmi ariyorsunuz. Birbirinizi mi kiyaslayacaksiniz? Her çocuk farklı, gelisimleri de farkli, boylari da farklı. Doktor iyi diyorsa iyidir. Takilmayin bu kadar yahu. ;)

Kendinize stresmi ariyorsunuz. Birbirinizi mi kiyaslayacaksiniz? Her çocuk farklı, gelisimleri de farkli, boylari da farklı. Doktor iyi diyorsa iyidir. Takilmayin bu kadar yahu. :KK66:
Suan bende Stres yaptim bunu okuyunva crl benim 4.39 11hafta 1 gunluk. Simdi benim bebegim gelmismemismi ? :(((

Ortalama boy tablosu ekte.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 2.183
Bugun konuyu okuyunca bayagi endiselendim 11+1 bnmde bebisim 4.39cm. İlk doktrum bna 1 hafta geriden gidio bebis gec dollenmis demisti...

arkadaslar benim bebeğim 1hft önce 12+6 idi ve 10 gün büyük cıkıyordu.bugün de gittim baska bir doktora yine 12+6çıktı bebegim 1hft boyunca hiç büyümemişmi yoksa usg farkımı çok endişeliyim:50:
Canım benim bebeğimde her defasında iki hafta önden gidiyordu bi gün gittiğimde 26 haftalık olması gerekirken 24 haftalık göründü yani önden gitmesi durmuş normale dönmüştü bende senin gibi endişelenip doktora sordum bana ultrasondan ultrasona fark olduğunu önemli olanın bebeğin kalp atışı ve gelişimi olduğunu söyledi yani gelişimi normalse üzme kendini boş yere sıkma canını Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bize inşallah

Back
X