- Konu Sahibi sevgiliyarim
-
Merhaba Arkadaşlar,
bugün çekilen ultrason görüntüsünde crl 20.9 mm 9w5d yazıyor. Bundan 9+5 günlük hamile olduğum sonucunu çıkardım. Geç döllenme olduğu için net birşey söyleyemiyolardı. Doktora dün gelen 1-2 damla kanama şikayetiyle gittim genel olarak bir sorun olmadığını kalp atışlarının normal olduğunu söyledi. Boyla ilgili herhangi birşey söylemedi. İnternette araştırdığımda bu gebelik haftasına göre boy oranının düşük olduğunu gördüm. Sizce bu boy bu hafta için normal midir? Düşük durumu söz konusu olabilir mi?
Çok moralim bozuldu. Kendi doktorumla randevum haftaya. Nasıl sabredeceği bilmem.
sanırım internete bakıp moral bozmamak gerekiyor. doktorda birşey demedi ama. nette 26 mm olması lazımı görünce endişelendim. tavsiyene uyacağım canım. ilgin için çok teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar,
bugün çekilen ultrason görüntüsünde crl 20.9 mm 9w5d yazıyor. Bundan 9+5 günlük hamile olduğum sonucunu çıkardım. Geç döllenme olduğu için net birşey söyleyemiyolardı. Doktora dün gelen 1-2 damla kanama şikayetiyle gittim genel olarak bir sorun olmadığını kalp atışlarının normal olduğunu söyledi. Boyla ilgili herhangi birşey söylemedi. İnternette araştırdığımda bu gebelik haftasına göre boy oranının düşük olduğunu gördüm. Sizce bu boy bu hafta için normal midir? Düşük durumu söz konusu olabilir mi?
Çok moralim bozuldu. Kendi doktorumla randevum haftaya. Nasıl sabredeceği bilmem.
Suan bende Stres yaptim bunu okuyunva crl benim 4.39 11hafta 1 gunluk. Simdi benim bebegim gelmismemismi ?Kendinize stresmi ariyorsunuz. Birbirinizi mi kiyaslayacaksiniz? Her çocuk farklı, gelisimleri de farkli, boylari da farklı. Doktor iyi diyorsa iyidir. Takilmayin bu kadar yahu.
Canım benim bebeğimde her defasında iki hafta önden gidiyordu bi gün gittiğimde 26 haftalık olması gerekirken 24 haftalık göründü yani önden gitmesi durmuş normale dönmüştü bende senin gibi endişelenip doktora sordum bana ultrasondan ultrasona fark olduğunu önemli olanın bebeğin kalp atışı ve gelişimi olduğunu söyledi yani gelişimi normalse üzme kendini boş yere sıkma canını Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bize inşallaharkadaslar benim bebeğim 1hft önce 12+6 idi ve 10 gün büyük cıkıyordu.bugün de gittim baska bir doktora yine 12+6çıktı bebegim 1hft boyunca hiç büyümemişmi yoksa usg farkımı çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?