9+6 yorgunluk mide bulantısı ve psikoloji :(

SekerPortakali__

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
101
18
18
kızlar ben gebe kaldığımı öğrendikten bir hafta sonra mide bulantılarım ve halsizliklerim başladı şimdi 9+6 yız 10. Hafta bitecek ama o kadar yorgunum ki, kolum kalkmıyor. Çok uykum geliyor mide bulantılarım geçmiyor. Bazen bu hallerim hiç bitmeyecek gibi geliyor. Psikolojik olarak kötü hissediyorum bir çok işimi yorgunluktan ve mide bulantısından yapamıyorum. Hatta gebeliğimi çok istiyordum ama daha tadını çıkartamıyorum bile. Bebek kıyafetleri olsun isim olsun odası olsun hazırlık konusunda hiç isteğim yok. Kızlar bunlar normal mi bana yardımcı olur musunuz 🙏🏻

kızlar ben gebe kaldığımı öğrendikten bir hafta sonra mide bulantılarım ve halsizliklerim başladı şimdi 9+6 yız 10. Hafta bitecek ama o kadar yorgunum ki, kolum kalkmıyor. Çok uykum geliyor mide bulantılarım geçmiyor. Bazen bu hallerim hiç bitmeyecek gibi geliyor. Psikolojik olarak kötü hissediyorum bir çok işimi yorgunluktan ve mide bulantısından yapamıyorum. Hatta gebeliğimi çok istiyordum ama daha tadını çıkartamıyorum bile. Bebek kıyafetleri olsun isim olsun odası olsun hazırlık konusunda hiç isteğim yok. Kızlar bunlar normal mi bana yardımcı olur musunuz 🙏🏻
10. hafta biteceğinden nasıl eminsiniz ki? Kardeşim 5 aylık oldu neredeyse halâ bulantısı var maalesef.

Doğuma gidene kadar kustum ve nerdeyse 9ay boyunca birşey yiyemeyip sürekli serum aldım bitiyor geçiyor bu günler ama isimmiş kıyafetmiş odaymış bunlar için çok çok erken daha zaten.

Doğuma gidene kadar kustum ve nerdeyse 9ay boyunca birşey yiyemeyip sürekli serum aldım bitiyor geçiyor bu günler ama isimmiş kıyafetmiş odaymış bunlar için çok çok erken daha zaten
Erkenlik kişiye göre değişir çok istediğim birşey olduğu için hamile kaldığımı öğrendiğimde aşırı mutlu oldum ama şimdi psikolojim çok değişti demek istiyorum sadece. Hevesim gitti yerini yorgunluk ve mutsuzluk aldı. Sadece zaman geçiriyorum.

Şikayetleriniz çok normal. Ben de ilk gebeliğimde ilk 3 ayda 5 kilo vermiştim . Bulantıdan halsizlikten kılımı kıpırdatamıyordum . İstisnalar olsa da genelde 3. Veya 4. Aylardan sonra şikayetler büyük ölçüde hafifler. Benimki de 4. Aydan sonra bitmişti tamamen . Mide bulantınızın olması aslında gebeliğinizin oldukça sağlıklı olduğunu gösterir bunu düşünüp biraz moral bulabilirsiniz .

Back
X