9 ay nasil gececek :)

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
Kizlar zman durmus sanki gecmiyor. Her zman akip giden zaman ilerlemiyor. Cok heyecanliyim 9 ay bitsede bebegime kavussam Allahin izniyle :) ama gunler gecmiyor. Sizede oyle geliyormu ?
Birde bebeklerimizi ne zman hissetmeye baslicaz ki biz :)

bende aynı durumdayım sürekli kalp atışını dinlemek istiyorum sanki herkesinki çabucak geçiyor gibiydi benimki geçmiyor...

Ayy bnde bi bn boyleyim sanıyodum. Meğer herkes aynı .. Ya kızlar gobiş kaçıncı ayda çıkar, hemn çıksın istiyorum

:) benim gobüş çıktı oylede komikki dimdik sanki top var :) ama hareket yok hala bende hissetmek istiyorum tek merakim bu şuanda

Yok canim merak etme benim ucuncu cocugum olacak zaten biraz gobek vardi iyice dikildi senin ilkse ve zayifsan hemen cikmaz

benimde çıktı göbek ben zayıf başladım ama bi arkadaşım daha var aynı başladık onda yok daha değişiyor kişiye göre

Evet arkadaslar zaman hala gecmiyor :) tek bir degisiklik var oda bebegimi artik cok net hissedebiliyorum o yuzden biraz daha iyi geciyor zaman :) ama teee temmuza coooooooooook var daha simdi 23. Haftadayiz ama su 23 hafta bana bir omur geldi dahada 17 hafta var... hayirlisinla su zaman su gibi akip gecsede bebeklerimizi kucagimiza alip doya doya sevsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…