- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
Daha önceki konularda anlatmıştım eşimle zaten sürekli ayrıl barış bir evliliğimiz vardı senelerdir ailesi bana çok eziyet etti oda bana doğru düzgün sahip çıkamadı hep git geller arasında bi evlilik yaşadım neyse en son son bi şans istemişti yine beni terk etti gitti doğumum az kaldı. Ruh halime gelecek olursak önceden ayrıldığımız da ağlama krizlerine girer güzel anılarımızı düşünür sürekli ağlar Yemez içmez yataktan bile çıkmazdım. Ama zaten 6ay önce ben onu kafamda bitirmişken son bir şans vermiştim ve evet 6aydur herşey çok güzeldi bu son kazığın kadar bide gittikten sonra arayıp bebeği bile sormaması annesiyle bir olup annesi instagramdan ban laf sokan sözler paylaşıyor vs tiksinti geldi. Onu düşünüp ağlamıyorum dakika başı aklıma gelmiyor Üzülmüyorum açıkcası özlemiyorum çünkü bu halde bana bunu yapan bir insandan ne bana koca ne çocuklarıma baba nede adam olur.. Sevgim yerini nefrete bıraktı. Tek zorlandığım 3 yaşındaki kızım babası için çok ağlıyor, ara sırada nasıl yapar bunu diye bunalıma giriyorum, doğurucam boşanma stresi falan başlar mı bebek doğacak nasıl olacak bu süreci yaşayan varmı boşandıktan sonra neler hissettiniz merak ediyorum