Benim kizim 9 aylik 4 250 dogdu ama simdi zayfladi srnuyo ayaga kalkiyor dis cikartti zayfladi hep ne yedirmeliyim cokta yemiyo hala hemiyor ve gece cok uykusuz birakiyor yardmm tecrubeli olanlar bilglrndrsn lutffn
Merhaba benim de oğlum önümüzdeki hafta 9 aylık olacak, biraz zayıf doğduğu için ben de devamlı yedirmeye çalışıyorum. 2500 gram doğdu, şimdi 7500 gram.
Sabahları kahvaltıda: 1 dilim tam buğday ekmeğini ufak ufak parçalıyorum, 1 bebe bisküvisi, 1 çay kaşığı ceviz, 1 çay kaşığı fındık, 1 çay kaşığı tereyağ, 4 çay kaşığı pekmez, 1 çay kaşığı tahin, 1 yumurta sarısı, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 çay kaşığı labne karıştırıp ıhlamur ile ıslatıp veriyorum.
Öğleye doğru meyve veriyorum, öğlen çorba içirmeye çalışıyorum. Çorbaya çok zor yeni yeni alışıyor. Çorbasına 1 ceviz büyüklüğünde kıyma veya 1 but kadar tavuk koyuyorum, 2 gün içiyor.
Akşamüstü yoğurt yedirmeye çalışıyorum. Akşam yatmadan önce de pirinç unu muhallebisi veya hipp'in tahıllı gece (kaşık) mamasını yapıyorum. Aralarda anne sütü veriyorum ama eskisi gibi emmiyor.
Yani çocuğu yatır kaldır yemek yedir oluyor biraz

ama kilo alsın kendini toparlasın istiyorum napiyim :)