- 10 Haziran 2025
- 68
- 20
- 3
- 40
- Konu Sahibi Nagihan6185
Merhaba hanımlar benim 9 aylık Bi kızım var doğum kilosu 3200 şuan 8500 gr boyu da 72 cm bana minyon geliyor hiç kilo almıyormuş gibi normal mi sizce 9 aylık bebeğe göre yemesi falan iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızınızın kilosu %50 persentilde, boyu da %75-%90 arasında. bence gayet iyi. sadece kilosuna göre boyu uzun, size ondan minyon geliyor olabilir.Merhaba hanımlar benim 9 aylık Bi kızım var doğum kilosu 3200 şuan 8500 gr boyu da 72 cm bana minyon geliyor hiç kilo almıyormuş gibi normal mi sizce 9 aylık bebeğe göre yemesi falan iyi
Olabilir vücudu sanki yaşıtlarına göre küçükkızınızın kilosu %50 persentilde, boyu da %75-%90 arasında. bence gayet iyi. sadece kilosuna göre boyu uzun, size ondan minyon geliyor olabilir.
Tşk ederim sağlıkla büyüsünlerBenim 22 aylık kızım 10,5 kilo. Sizinki gayet iyi bence maşallah![]()
Benim 5 yaşında bir kızım daha var yaşıtlarının çok çok üstünde 32 kilo küçük kızım da tam tersi minyonBence iyi. Doktorun da ne dediği önemli. Genelde beslenmesi iyiyse anne baba genetiğine bağlıyor doktorlar her bebeğin vücudu farklı. Benim kızım da 9 aylık ama genetik olarak bize çektiği için farklı kilo ve boyda.
abooooooo maşallahBenim 5 yaşında bir kızım daha var yaşıtlarının çok çok üstünde 32 kilo küçük kızım da tam tersi minyon
MaşallahBenim 5 yaşında bir kızım daha var yaşıtlarının çok çok üstünde 32 kilo küçük kızım da tam tersi minyon
Boyu 123 cm iri duruyor baya yaşıtları onun yarısı kadarabooooooo maşallahboyu nasıl?
kardeşler birbirinin tersi olur derler
benim kızım 4,5 yaşında ve 17 kg, boyu da 103. %50 de kalsın diye kendimi paralıyorum.