• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebek kilosu

Nagihan6185

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
68
20
3
40
Merhaba hanımlar benim 9 aylık Bi kızım var doğum kilosu 3200 şuan 8500 gr boyu da 72 cm bana minyon geliyor hiç kilo almıyormuş gibi normal mi sizce 9 aylık bebeğe göre yemesi falan iyi

Merhaba hanımlar benim 9 aylık Bi kızım var doğum kilosu 3200 şuan 8500 gr boyu da 72 cm bana minyon geliyor hiç kilo almıyormuş gibi normal mi sizce 9 aylık bebeğe göre yemesi falan iyi
kızınızın kilosu %50 persentilde, boyu da %75-%90 arasında. bence gayet iyi. sadece kilosuna göre boyu uzun, size ondan minyon geliyor olabilir.

Bence iyi. Doktorun da ne dediği önemli. Genelde beslenmesi iyiyse anne baba genetiğine bağlıyor doktorlar her bebeğin vücudu farklı. Benim kızım da 9 aylık ama genetik olarak bize çektiği için farklı kilo ve boyda.

Bence iyi. Doktorun da ne dediği önemli. Genelde beslenmesi iyiyse anne baba genetiğine bağlıyor doktorlar her bebeğin vücudu farklı. Benim kızım da 9 aylık ama genetik olarak bize çektiği için farklı kilo ve boyda.
Benim 5 yaşında bir kızım daha var yaşıtlarının çok çok üstünde 32 kilo küçük kızım da tam tersi minyon

oğlum 3050 doğdu 8.ayda 8320 gramdı. boyu 72. doktor 400 gram geride ama kan değerleri vs normal, bizim için bir sorun değil bu dedi 🥲 her seyi yedirin, 2 ay sonra tekrar göreyim cocugu dedi 🥲

bence sizinki kız cocuga göre iyi. yemeğini yiyor, iştahsız değilse hiç dert etmeyin

Back
X